Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Γιώργος Φίλης: Αν γίνει πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας θα γίνει Παγκόσμιος Πόλεμος - ClearNews


4 σχόλια:

gabtheo είπε...

Καλημέρα. Δεν είχε λάθος. Ο επονομαζόμενος και πρωθυπουργός της Ελλάδας σύμφωνα με δημοσίευμα του SLpres: τα όσα συνέβησαν στην επίσκεψη Μητσοτάκη υποδηλώνουν τον εξευτελισμό της ελληνικής διπλωματίας, σε βαθμό τέτοιο ώστε ούτε από κράτη περιορισμένης κυριαρχίας να γίνεται αντιληπτή η Ελλάδα ως αξιόλογος δρών στην περιοχή. Αλλά εδώ που τα λέμε, τι να περιμένει κανείς από ένα πολιτικό κατεστημένο που ακύρωσε τις τρεις πιο σταθερές φιλίες του Ελληνισμού στην περιοχή (Συρία, Λιβύη, Παλαιστίνη) για χάρη των ΗΠΑ και της Τουρκίας, που τρέχει πίσω από την Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας και για μια κυβέρνηση, στην οποία οι Φουρθιώτηδες φαίνεται ότι μπορούν να διώχνουν υπουργούς; (https://slpress.gr/ethnika/gi-aytoys-poy-vevaia-den-tha-paraitithoyn-meta-to-fiasko-sti-livyi/) Think out of the box ή αγάπα και κάνε ότι θες.

amethystos είπε...

Mάς είχε προειδοποιήσει ο Πούτιν πρίν καιρό. Η Ελλάδα δέν είναι κράτος γιά νά έλθουμε σέ κάποια συμφωνία. Ο Βιλιάρδος τό λέει ωμά εδώ και καιρό, πρέπει νά ξαναπάρουμε τό κράτος μας από τά χέρια τής Γερμανίας. Καί όμως θά ξαναψηφίσουμε τήν διαιώνιση τής δουλείας. Είναι ανεξήγητο; Δέν είναι.

gabtheo είπε...

Φίλε τα έχεις πει πολλές φορές. Εκτός από έλλειψη χριστιανών παρατηρείται και έλλειψη Ελλήνων και Ελληνίδων. Αυτά πάνε μαζί. Μακάρι να διαψευσθούμε ευχάριστα!

χαλαρωσε είπε...

https://attikanea.info/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b5%cf%84%cf%83%ce%b9-%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%b1%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%b1/

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ