Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Ο.Υ.Α. Αρκετά . Δώστε ΤΩΡΑ το Χάπι κατά του κορωνοϊού που λαμβάνεται από το στόμα και αντικαθιστά το Εμβόλιο και τις Ενέσεις .

 Το ιολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα ( Καναδάς ) σε προ μηνών δημοσίευσή του στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Biological Chemistry εξήγησε τη δράση αυτού του φαρμάκου που, μόλις “πωληθεί η παρτίδα των Εμβολίων ” και οι γνωστές εταιρείες εξασφαλίσουν τα κέρδη τους , θα αντικαταστήσει τις ενέσεις.

Το αντιιικό φάρμακο, PF-07321332, (ή molnupiravir) έχει σχεδιαστεί για να προσβάλλει τον κορμό, του ιού SARS-CoV.Το φάρμακο μπερδεύει τον ιό και τα αντίγραφα από τον πολλαπλασιασμό του στον ανθρώπινο οργανισμό «βγαίνουν» ελαττωματικά, οπότε ο ιός πεθαίνει και ΔΕΝ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ .

Το σημαντικότερο όμως είναι (όπως έδειξε στην κλινική μελέτη φάσης ΙΙ) , ότι εξάλειψε τον ιό αποτελεσματικά με μια πενθήμερη θεραπεία, χορηγούμενο στους ασθενείς αμέσως μετά τη διάγνωσή τους. Επίσης σημαντικό είναι ότι το φάρμακο αυτό θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά από τα υπόλοιπα μέλη μιας οικογένειας, ή από τους εργαζόμενους σε μια επιχείρηση κτλ, όταν ένα μέλος της νοσεί και παραμένει (στην περίπτωση της οικογένειας) στο σπίτι

Πρόκειται δηλαδή για φάρμακο που χορηγείται από το στόμα , σε μορφή χαπιού, σε αντίθεση με άλλα μονοκλωνικά αντισώματα που χορηγούνται ενδοφλεβίως.

Με τον τρόπο αυτό η αντιμετώπιση του κορωνοϊού περνά στα “χέρα των φαρμάκων” , αλλάζει η ψυχολογία του Κόσμου , η στάση του απέναντι στα Εμβόλια και η ίωση από τον Κορονοϊό μπαίνει στην Λίστα των τόσων ιώσεων που αντιμετωπίζουμε

Έχετε 22 ημέρες να επισημοποιήσετε και να γνωστοποιήσετε αυτήν την διαδοχή .

OMAΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Η δική σας εποπτεία )

Ο.Υ.Α. Αρκετά . Δώστε ΤΩΡΑ το Χάπι κατά του κορωνοϊού που λαμβάνεται από το στόμα και αντικαθιστά το Εμβόλιο και τις Ενέσεις . - Triklopodia

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λίγο καλύτερη αστυνόμευση ... https://en.wikipedia.org/wiki/Molnupiravir

Ανώνυμος είπε...

Θυμάστε μια εποχή που μόλις κάποιος αρρώσταινε από γρίπη του έδιναν το γνωστό Tamiflu; Ιδού πόση εμπιστοσύνη πρέπει να τους έχουμε: '' A cocktail of pandemic panic, publicity propaganda, and scientific misconduct turned a new medicine with only modest efficacy into a blockbuster. It appears that the multiple regulatory checks and balances gave way as science lost its primacy and pharmaceutical enterprise lost no time in making the most of it. This reminds one of Prof R. P. Feynman's statements after Challenger space shuttle disaster.
“Reality must take precedence over public relations as nature can’t be fooled”
- Prof R. P. Feynman
The Tamiflu fiasco and lessons learnt
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4375804/

Επίσης https://www.theguardian.com/business/2014/apr/10/tamiflu-saga-drug-trials-big-pharma

Ανώνυμος είπε...

Που λες φίλε 1:17 μπήκα μέσα στο sciencemag.org από περιέργεια αφού μια αναφορά του άρθρου της Wikipedia έκανε λόγο για εσωτερική πληροφόρηση της ακαταλληλότητας του φαρμάκου. Και είδα τους ανθρώπους του διοικητικού συμβουλίου. Ήταν πολύ ενδιαφέρον. Ιδίως η εκπρόσωπος του ιδρύματος Bill&Melinda Gates. Είπα και εγώ. Τόσο ακατάλληλο το φάρμακο.