Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Γιατί οι δισεκατομμυριούχοι κατασκευάζουν ειδικά καταφύγια σε επιλεγμένα μέρη;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΠΟΛΩΝ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

 Έρευνα της Χρυσούλας Μπουκουβάλα

Συνέχεια

Κατάλληλα μέρη για επιβίωση

1. Μακριά από ηφαίστεια.

2. Μακρυά από τεκτονικές πλάκες.
3. Μακριά από σταθμούς πυρηνικής ενέργειας.
4. Σε ψηλά βουνά, μακρυά από τις ακτές.
5. Να έχουν σχήμα πυραμίδας.
6. Να είναι υποβρύχια.
7. Να είναι υπόγεια.

Το γιγαντιαίο και μυστηριώδες αεροδρόμιο του Ντένβερ κρύβει από κάτω του μια εξίσου γιγαντιαία υπόγεια πόλη-μπούνκερ, γεμάτη τούνελ, που ενδεχομένως θα χρησιμεύσει για να στεγάσει όσους κατοίκους της περιοχής κατορθώσουν να επιβιώσουν μετά από μια τέτοια καταστροφή.

H αινιγματική αναμνηστική πλάκα του αεροδρομίου του Ντένβερ. Φέρει τα χαρακτηριστικά τεκτονικά σύμβολα γνώμονα, διαβήτη και το γράμμα G, και έχει χαραγμένη την μυστηριώδη φράση «Η χρονοκάψουλα κάτω απ’ αυτήν την πέτρα περιέχει μηνύματα και αναμνηστικά για τους ανθρώπους του Κολοράντο του 2094». Προφανώς οι κατασκευαστές της γνώριζαν πολλά…

8. Να βρίσκονται στο διάστημα.
Τέλος, ο δαπανηρότερος, αλλά και ο ασφαλέστερος τρόπος επιβίωσης μετά από πολική μετατόπιση, είναι η εγκατάσταση σε υπόγεια βάση στη Σελήνη και στον Άρη, για προστασία από την κοσμική ακτινοβολία, ή σε διαστημικό τροχιακό σταθμό, όπως τόσο παραστατικά περιγράφει η ταινία Interstellar μεταφέροντας κρυμμένα μηνύματα.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια εντάσσονται οι υπόγειες ερευνητικές βάσεις που ψάχνει εναγωνίως η DARPAοι μυστηριώδεις στρατιωτικές βάσεις ανά τον κόσμο, ο σχεδιασμός υπόγειων βάσεων στη Σελήνη και στον Άρη που θα στεγαστούν μέσα σε φυσικές σήραγγες, και το σχέδιο κατασκευής τράπεζας 6.5 εκατομμυρίων ζευγών αναπαραγωγικών κυττάρων και βλαστοκυττάρων στη Σελήνη, που θα εξασφαλίσει την αναγέννηση της βιοποικιλότητας των ειδών όταν έλθει η κατάλληλη στιγμή.

Μαντέψτε ποιοι θα φιλοξενούνται μέσα: οι δισεκατομμυριούχοι χρηματοδότες των φαεινών ιδεών της ηλιακής γεωμηχανικής και οι φίλοι τους, όλοι μέλη του Φόρουμ του Νταβός, που γνωρίζουν πολύ καλά τι θα συμβεί.

Που βρίσκονται τα καταφύγια των δισεκατομμυριούχων;

Με βάση τα ανωτέρω, σήμερα όλα τα συστημικά ΜΜΕ ναι μεν αναφέρουν ότι ο βόρειος μαγνητικός πόλος μετακινείται πολύ γρήγορα προς τη Σιβηρία, ωστόσο, τηρούν σιγήν ιχθύος τι θα γίνει αν αυτό συνεχιστεί.

Το μόνο που αναφέρουν είναι πως εάν ποτέ συμβεί αντιστροφή μαγνητικών πόλων, θα επηρεάσει τις δορυφορικές τηλεπικοινωνίες, τους αστροναύτες των τροχιακών σταθμών και τίποτε άλλο.

Επιμένουν ότι αντίστοιχη αντιστροφή μαγνητικών πόλων έγινε πριν από 780.000 χρόνια, ενώ η τελευταία πολική παράσυρση πριν από 790-810 …εκατομμύρια χρόνια, όταν ακόμα υπήρχε η υπερ-ήπειρος Ροδινία, που γι’ αυτό άλλωστε διασπάστηκε σε μικρότερες.

Και δεν διαδίδουν ευρέως τα συγκλονιστικά αποτελέσματα της έρευνας Αυστραλών επιστημόνων που απέδειξαν ότι αντιστροφή μαγνητικών πόλων συνέβη πριν από 41.400 χρόνια με βιβλικές συνέπειες.

Αφού λοιπόν δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος, τότε γιατί οι δισεκατομμυριούχοι της εποχής μας χτίζουν καταφύγια σε συγκεκριμένες περιοχές της Γης που προβλέπεται ότι θα αντέξουν σε τεράστιες καταστροφές; Γιατί δεν το έκαναν πιο πριν;

Επιπλέον, πώς ξέρουν ποιες είναι οι ασφαλείς περιοχές;

Μα διότι βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες, χάρτες προβλέψεων σεισμών, ηφαιστείων και τσουνάμι του αμερικανικού ναυτικού, αλλά και στις ενοράσεις διορατικών μελλοντολόγων, όπως ο διάσημος Έντγκαρ Κέισι (Edgar Cayce, 1877–1945) που προέβλεψε μετατόπιση 16-20 μοιρών, ο Αμερικανός μελλοντολόγος και ενορατικός Γκόρντον Μάικλ Σκάλιον (Gordon-Michael Scallion), που οραματίστηκε μετατόπιση 20-45 μοιρών, η συγγραφέας Λόρι Τόγιε (Lori Toye) κ.ά.

Όλοι τους έχουν καταρτίσει χάρτες που αν και σε γενικές γραμμές μοιάζουν μεταξύ τους, ωστόσο διαφέρουν στις λεπτομέρειες.

Η πιο ασφαλής περιοχή στον κόσμο θεωρείται η Νέα Ζηλανδία στην οποία συνωστίζονται χιλιάδες δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη μας.

Διότι η Νέα Ζηλανδία όχι μόνο δεν θα καταποντιστεί, αλλά θα δεκαπλασιαστεί λόγω της ανόρθωσης του βυθού του ωκεανού σε αρκετά σημεία του στην περιοχή της.

Πρόβλεψη του Σκάλιον για Αυστραλία – Νέα Ζηλανδία.

Παγκόσμιος μελλοντικός χάρτης σύμφωνα με τον Γκόρντον Σκάλιον. Η Ευρώπη σχεδόν εξαφανίζεται, ενώ νέες ήπειροι αναδύονται. Ο χάρτης δεν αποδίδει τις μετατοπίσεις της επιφανείας σε σχέση με τον άξονα.

Παγκόσμιος χάρτης μετά από έναν κατακλυσμό, σύμφωνα με την συγγραφέα Λόρι Τόγιε, που ονομάζει τον κόσμο που θα προκύψει Freedom Star. Και αυτός ο χάρτης δεν αποδίδει τις μετατοπίσεις σε σχέση με τον άξονα.

Να σημειωθεί ότι κυκλοφορούν και χάρτες με τα καταφύγια αρκετών δισεκατομμυριούχων σε περιοχές των ΗΠΑ που θεωρείται ότι δεν βυθιστούν. Γιατί δεν υπάρχουν άραγε καταφύγια σε άλλες περιοχές; Είναι δυνατόν τόσοι πάμπλουτοι ιδιοκτήτες πολυεθνικών εταιρειών να μην έχουν σωστή πληροφόρηση;

Γράφημα του Business Insider με τα καταφύγια των δισεκατομμυριούχων στις ΗΠΑ. Όλα βρίσκονται στην ασφαλή περιοχή που προέβλεψε ο Σκάλιον.

Πρόβλεψη του Σκάλιον για τις ΗΠΑ, όπου νεα ξηρά αναδύεται στα ανατολικά τους από τον βυθό του Ατλαντικού.

Συμπεράσματα

Ένα είναι σίγουρο: ότι κάποιοι στις υπηρεσίες πληροφοριών των μεγάλων δυνάμεων, γνωρίζουν παγκοσμίως εδώ και πολλά χρόνια τι έρχεται.

Οι κυβερνήσεις όμως δεν πρόκειται ποτέ να προβούν στην παραμικρή ενημέρωση του κόσμου, διότι αμέσως θα προκύψει πανικός, αλλά και επικίνδυνα ερωτήματα, όπως γιατί μέχρι τώρα, ενώ γνώριζαν, δεν έχουν προετοιμάσει τίποτε για να προστατεύσουν τους ανθρώπους ως όφειλαν.

Διότι ακόμα και αν είχαμε τις πιο ηθικές κυβερνήσεις στην Ιστορία, πάλι θα τους ήταν αδύνατον να σώσουν όλον τον πληθυσμό. Οι γεροντότεροι και οι πιο ευάλωτοι πάσης φύσεως που δεν θα είχαν άριστη φυσική και πνευματική κατάσταση, θα αφήνονταν πίσω…

Γι’ αυτόν τον λόγο, όλοι οι κρατικοί οργανισμοί διαρκώς διαβεβαιώνουν το κοινό ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος, εκτός από τους «δολοφόνους» CO2 και Covid-19, και οι δύο καθαρές επιχειρήσεις false flag που αντιπροσωπεύουν στυγνή «ελεήμονα ευγονική».

Από την άλλη, οι πολιτικοί των περισσοτέρων χωρών δεν έχουν ιδέα για το γεγονός ότι η επερχόμενη μετατόπιση πόλων βαφτίστηκε κλιματική αλλαγή και ότι τα δύο αφηγήματα της ψευτο-πανδημίας και της ανθρωπογενούς κλιματικής απειλής που τα ίδια κέντρα εξουσίας τους τα έδωσαν έτοιμα και πανομοιότυπα να τα σερβίρουν στους πολίτες τους, κατασκευάστηκαν για να καλύψουν ακριβώς αυτό.

Ίσως λοιπόν οι μισές άδειες γιγαντιαίες πόλεις-φαντάσματα της Κίνας να εξυπηρετούν τη διάσωση ορισμένων επιλεγμένων Κινέζων αξιωματούχων που θα ειδοποιηθούν εγκαίρως να καταφύγουν εκεί, και όχι μια κατασκευαστική φούσκα που δεν απέδωσε.

Τέτοιες εγκαταστάσεις για αξιωματούχους λογικά πρέπει να υπάρχουν σε όλες τις κυρίαρχες χώρες, αλλά όχι στην Ελλάδα.

Άδειες πόλεις με πολυόροφες πολυκατοικίες και ουρανοξύστες. Οι μισές απ’ αυτές βρίσκονται σε περιοχές της Κίνας που δεν θα πλημμυρίσουν.

Συνεπώς, μπορούμε να διατυπώσουμε δύο υποθέσεις:

1. Επίκειται αντιστροφή των μαγνητικών πόλων και εν συνεχεία πολική παράσυρση. Αυτή ακριβώς η απειλή έχει παραπλανητικά βαφτιστεί «κλιματική απειλή», και μόνο το 1% των πιο ικανών σωματικά και πνευματικά θα επιβιώσει σε σπήλαια, υποφέροντας τα πάνδεινα, εξαιρουμένων των δισεκατομμυριούχων που οι απόγονοί τους θα εμφανιστούν στις επόμενες γενιές των πρωτόγονων ανθρώπων των σπηλαίων ως νέοι «Θεοί», που θα τους διδάξουν όλες τις τέχνες και τις επιστήμες.

2. Δεν επίκειται τίποτε απ’ όλα αυτά (προς το παρόν), αλλά η διεστραμμένη ηγεσία των ελίτ αποφάσισε να εξολοθρεύσει τα 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού και να ελέγχει σαν κοπάδια βοοειδών το υπόλοιπο 1/3 μέσω δικτύων 5G, δημιουργώντας έτσι έναν κόσμο υβριδικών μετανθρώπων.

Ίσως τελικά να επιχειρείται το μεγαλύτερο ανήθικο ιατρικό πείραμα στην ανθρώπινη ιστορία: η εφαρμογή και η λειτουργία υποδομής μη ιονίζουσας μη ορατής ακτινοβολίας EMF (ασύρματης ακτινοβολίας) για επικοινωνίες, παρακολούθηση, πολεμικό οπλισμό και άλλες εφαρμογές, όπως αποκάλυψε η μεγαλύτερη επιστημονική έρευνα στο είδος της.

Ένα τερατώδες πείραμα, που, όπως και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, παραβιάζει το θεμέλιο της ιατρικής ηθικής που είναι η αυτόβουλη και ρητή συγκατάθεση των συμμετεχόντων κατόπιν ενδελεχούς ενημέρωσής τους για τις συνέπειες.

Εντούτοις, όλα τα σενάρια καταστροφολογίας πρέπει να εξετάζονται πάντοτε σε σχέση με τις παγκόσμιες κοσμοθεωρήσεις, και όχι μόνο με των αβρααμικών θρησκειών, καθώς ουδείς έχει το αλάθητο στη γνώση της φύσης του κόσμου και του Θεού.

Σύμφωνα, για παράδειγμα, με τον βουδισμό, το τέλος αυτού του διεφθαρμένου κόσμου θα έλθει το 4.600 μ.Χ. που θα ενσαρκωθεί ο νέος Βούδας Μαϊτρέγια.

Σύμφωνα όμως με τον ινδουϊσμό, η εποχή της φαυλότητας που διανύουμε τώρα (δηλαδή η σκοτεινή εποχή της Κάλι Γιούγκα), ξεκίνησε το 3.102 π.Χ. και θα έχει διάρκεια 432.000 χρόνια.

Τέλος, σύμφωνα με την ελληνική δωδεκαθεϊστική κοσμοθεώρηση όπως αναδύεται στο έργο του Ησίοδου Έργα και Ημέρες, πέντε είδη ανθρώπων διαδέχονται στη διάρκεια του χρόνου το ένα το άλλο σε μια κυκλική πορεία σταδιακής κατάπτωσης: το χρύσεον, το αργύρεον, το χάλκειον, το γένος των ηρώων και το σιδήρεον, και μετά πάλι από την αρχή.

Εμείς, οι σύγχρονοι άνθρωποι, είμαστε οι μοιραίοι εκπρόσωποι του πεπτωκότος σιδηρούντος γένους. Ο μέγας Ζευς όμως (που προφανώς βλέπει τι πάει να κάνει ο Μπιλ Γκέιτς, οι φίλοι του του Φόρουμ του Νταβός και το αμαρτωλό Χάρβαρντ και φρίττει), θα αφανίσει και αυτό το γένος, οπότε δεν θα υπάρχει καμμία σωτηρία στα δεινά μας.

Για να μην βλέπουν λοιπόν αυτές τις ύβρεις, ακόμα και η Αιδώς και η Νέμεση θα μας εγκαταλείψουν και θα ανέβουν στον Όλυμπο, που έχει άλλωστε και μεγάλο υψόμετρο…

Έχουμε τελικά ευρύ μέλλον ή όχι;

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ:

  • Chan Thomas, The Adam and Eve Story: The History of Cataclysms, εκδ. Bengal Tiger Press, 1993.

  • Douglas Vogt, God’s Day of Judgment: The Real Cause of Global Warming, εκδ. Vector Associates, 2007.

  • Charles Hapgood, The Earth’s Shifting Crust: A Key To Some Basic Problems Of Earth Science, εκδ. Pantheon Books, 1958.

  • John Bierhorst, History and Mythology of the Aztecs: The Codex Chimalpopoca, εκδ. Τhe University of Arizona Press, 1992.

  • Immanuel Velikofski, Worlds in Collision, εκδ. Paradigma, 2009.

  • Richard Firestone, Allen West, Simon Warwick-Smith, The Cycle of Cosmic Catastrophes: How a Stone-Age Comet Changed the Course of World Culture, εκδ. Bear & Company, 2006.
https://aperopia.fr/10-2021/giati-oi-disekatommyrioychoi-kataskeyazoyn-eidika-katafygia/

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανει εντυπωση Αμεθυστε

Ανώνυμος είπε...

''Η Αυτοκρατορία του Καλού '' https://www.lintellettualedissidente.it/controcultura/societa/limpero-del-bene/

Ανώνυμος είπε...

ταραχθήσονται τὰ ἔθνη, 9 καὶ φοβηθήσονται οἱ κατοικοῦντες τὰ πέρατα ἀπὸ τῶν σημείων σου·

Ψαλμός 64

Ανώνυμος είπε...

Εχουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ βάση αυτά ή είναι ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ επιστημονικής ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ; Καλοπροαίρεται ρωτω.

amethystos είπε...

Υπάρχει η σχετική βιβλιογραφία τών επιστημονικών ανακοινώσεων. Τό θέμα είναι ότι όλες οι υποθέσεις καί οι υπολογισμοί δέν υπολογίζουν τήν παρουσία τού ανθρώπου, τού Θεού καί τής Πρόνοιας.Οι αρχαιολόγοι π.χ. ψάχνουν μέ πάθος τά ίχνη τής ζωής ΠΡΊΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΊ ο άνθρωπος, οι φυσικοί ψάχνουν ίχνη ζωής στό σύμπαν χωρίς τόν άνθρωπο. Αλλά ζωή χωρίς τόν άνθρωπο δέν υπάρχει, όπως παραδίδεται καί στήν Γένεση, καί άνθρωπος χωρίς τό φώς δέν υπάρχει καί τό φώς χωρίς τόν δημιουργό είναι ενέργεια χωρίς ζωή. Ολες αυτές οι αποδεδειγμένες υποθέσεις καταλήγουν στήν δεοντολογία, δηλ. σέ νόμους οι οποίοι περιορίζουν τόν άνθρωπο τόν ορίζοντά του καί κατευθύνουν αλλού τήν επιθυμία του, σέ τρόπους πού προσφέρουν ψυχοτροπική ικανοποίηση. Η ΕΙΚΌΝΑ ΤΉΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΟΣ ΜΈ ΤΌΝ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΌ ΕΝΌΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΎ Ο ΟΠΟΊΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΣ ΤΟΎ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΈΝΔΕΙΞΗ ΤΟΎ ΔΡΌΜΟΥ ΠΟΎ ΧΑΡΆΖΕΙ Η ΕΠΙΣΤΉΜΗ. ΧΩΡΊΣ ΤΌΝ ΆΝΘΡΩΠΟ. Μέ ένα μεταλλαγμένο υποκατάστατο τού ανθρώπου.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει παράδειγμα επιστήμης στην ιστορία της επιστήμης που να συμπεριλαμβάνει τον άνθρωπο, που η σπουδή της να μην είναι σπουδή αντικειμένου; Και εγώ καλοπροαίρετα ρωτώ. Ευχαριστώ

amethystos είπε...

Ηταν πάντοτε σπουδή ασθἐνειας, λύση προβληματων τής ζωής καί τής επιβίωσης, συμπορευόταν πάντοτε μέ τήν ανάγκη, μέχρι τήν επανάσταση τής Φυσικής. Η οποία πιστεύει ότι νίκησε τήν φύση καί ξέφυγε απο τόν σκοπό της, τόν άνθρωπο. Ακόμη καί ο Γαλιλαίος εργάστηκε γιά τόν άνθρωπο, τόν κόσμο τού ανθρώπου, ο οποίος είχε παραμεληθεί γιά τόν κόσμο τού θεού. Ελεγε ότι η επιστήμη ερευνά πώς κινείται ο ουρανός ενώ η θρησκεία μελετά πώς θά πάει ο άνθρωπος στόν ουρανό.