Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ψηφιοποίησαν και ανέβασαν στο διαδίκτυο ως ηλεκτρονικό βιβλίο ,κατατοπιστικότατο αφιέρωμα για την ελληνικότητα της Μακεδονιας .

πηγή ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

Ψηφιοποίησαν και ανέβασαν στο διαδίκτυο ως ηλεκτρονικό βιβλίο ,κατατοπιστικότατο αφιέρωμα για την ελληνικότητα της Μακεδονιας .

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4IRb7CYiYfpICf7z6SHJITudlYPxNA533TmZdC49tQyvWU8nGqLsrjQiFB7PPTzoHt-KPmzql3KaX6842giUtA0TdasxwXZg_NdW1j74qJMgGkEsvaqy3zlo9TMWkOuTM6it23s07hE5O/s1600/macedonia.jpg
Το 1997 το περιοδικό Οικονομικος Ταχυδρομος υπο την διεύθυνση του Γιαννη Μαρινου εξέδωσε ενα καταπληκτικό, κατατοπιστικότατο αφιέρωμα για την ελληνικότητα της Μακεδονιας. Με ιστορικά στοιχεία από όλες τις ιστορικές περιόδους. Αλήθειες που πρέπει να τις ξέρουμε ολοι.
Το taxalia και ο sat fox , ψηφιοποίησαν και ανέβασαν στο διαδίκτυο ως ηλεκτρονικό βιβλίο το αφιέρωμα. Διαβάστε ΕΔΩ

Σχόλιο: Ένας καλός μας φίλος μας ενημέρωσε πώς στην Αγγλία σε παιχνίδι ερωτήσεων απαντήσεων τέθηκε η ερώτηση τί εθνικότητος ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος. Ο παίχτης απάντησε Έλληνας και τον ακύρωσαν διότι η απάντηση του ήταν λάθος γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Μακεδών. Και βεβαίως χωρίς πρεσβείες η Χώρα μας μένει ανυπεράσπιστη. Και η ιστορία μας γελοιογραφία.

Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: