Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ασίζη 2002 - Διαθρησκειακή "προσευχή για την ειρήνη" (Βίντεο)

Πηγή: Ακτινές
 Ο    Κ Ο Σ Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ω Ρ



Ασίζη 24 Ιανουαρίου 2002 - Η Διαθρησκειακή "προσευχή για την ειρήνη" που οργανώθηκε από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο II. Ανάμεσα τους ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, Αρχιεπίσκοποι, Μητροπολίτες, Μουσουλμάνοι, Εβραίοι, Ειδωλολάτρες, Ινδουιστές, Σιχ, Βουδιστές, Βουντουιστές κ.α. Δείτε από το 4.20’ .

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ γι αυτό τους έκοψα φίλε την "καλημέρα"

amethystos είπε...

Εγώ δέν τους είπα ΠΟΤΕ καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Λες όμως "καλημέρα"σε αυτούς που τους λένε...

amethystos είπε...

Όχι επειδή του λένε καλημέρα.
Είναι κρίμα ο άνθρωπος, το έργο των χειρών του Κυρίου και με τόσες δυνατότητες που του έδωσε η ενσάρκωσή Του, να καταλήγει τόσο πρόχειρος και τόσο βαρετός. Σε κατάληψη από μια ιδεολογία. Και ιδιαιτέρως να νομίζει πως είναι και Χριστιανός από πάνω.

Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει κατάληψη?

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Έγινε κάποιο λάθος και διέγραψες το σχόλιό σου,Αμέθυστε;

amethystos είπε...

Το διορθώσαμε φίλε Αρχαίε, και γι'αυτό το διαγράψαμε. Με την ευκαιρία μας είχες ρωτήσει πώς θα είναι ο Έλληνας του Μέλλοντος. Εάν ρίξουμε μια ματιά στις καφετέριες που συγκεντρώνονται οι νέοι, θα ακούσουμε να μας λένε ένα και μόνο πράγμα: ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. Τη σάπια σάρκα μας. Πώς κράτησε ο Θεός τους Ισραηλίτες 40 χρόνια στην Έρημο για να ξεχάσουν τη δουλεία και να εμφανιστούν οι νεότερες γεννιές, έτσι χρειάζεται και η Ελλάδα 40 χρόνια πείνας και δυστυχίας για να αποκτήσει νέους με μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος γνωστός μου, είπε: "Μά πόσο βλάκες υπήρξαν αυτοί οι Εβραίοι που σαράντα ολόκληρα χρόνια γυρνάγαν γύρω γύρω και δεν μπορούσαν να βγούν από μια μικρή έρημο τέλος πάντων, σαν την Πελοπόννησο, ας πούμε"

Τι απαντάς εδώ; είναι αληθινή απορία.

amethystos είπε...

Ήταν πολύ βλάκες διότι είχαν γεννηθεί δούλοι όπως οι σημερινοί Έλληνες πού είναι δούλοι τού ΜΤV.
Στήν έρημο κάθεσαι εκεί πού υπάρχει ψωμί καί νερό. Δέν μπορείς νά κάνεις τόν έξυπνο.