Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Άρθρο του Forbes κάνει λόγο για … πραξικόπημα στην Ελλάδα !!!

Πηγή : Antinews

Προκλητικό άρθρο δημοσιεύεται στο περιοδικό Forbes στο οποίο γίνεται λόγος για ένα … στρατιωτικό πραξικόπημα που θα έδινε λύση στα προβλήματά της χώρας με το χρέος αφού θα οδηγούσε την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης !!!.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τίτλος του οποίου είναι «αληθινή λύση για την Ελλάδα ένα στρατιωτικό πραξικόπημα», αντί η Γερμανία να προσπαθεί να χρηματοδοτήσει το ελληνικό χρέος, θα έπρεπε να χρηματοδοτήσει ένα πραξικόπημα που θα «έλυνε το πρόγραμμα».
Όπως αναφέρει ο συντάκτης, «εάν υπάρξει στρατιωτική δικτατορία, η Ελλάδα θα έπρεπε αυτόματα να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση και έτσι ο,τιδήποτε συμβεί στην οικονομία θα είναι απλά πρόβλημά της».
Καταλήγοντας ο συντάκτης του δημοσιεύματος κάνει λόγο για μία αναπόφευκτη ελληνική χρεοκοπία, εξηγώντας: «αυτό σημαίνει ότι το ελληνικό βιοτικό επίπεδο πρέπει να πέσει, έτσι ώστε να καταστήσει ανταγωνιστική την προσφορά εργασίας. Αλλιώς, αν προτιμάτε, η ελληνική παραγωγικότητα χρειάζεται ισχυρή ανάπτυξη και γρήγορα. Και οι δύο τρόποι είναι πολύ δύσκολοι και οδυνηροί. Η τρίτη λύση είναι η Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ και να υποτιμήσει την Νέα Δραχμή”.

http://www.forbes.com/sites/timworstall/2011/10/26/the-real-greek-solution-a-military-coup/

Δεν υπάρχουν σχόλια: