Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Το HAARP Πάλι Εν Δράσει στην Τουρκία;

Πηγή : www.olympia.gr

Το αναμεταδίδουμε με επιφύλαξη από την ιστοσελίδα whatdoesitmean.com και worldjudge2012.blogspot.com
Mια έκθεση αναφοράς παρέλαβε το Κρεμλίνο σήμερα (23 Οκτ) από πολεμικό της στόλο που βρίσκεται στην Μαύρη θάλασσα. Αναφέρει ότι οι ΗΠΑ έχουν επιτεθεί στην Τουρκία με ένα από τα τρομακτικά όπλα σεισμού που διαθέτει, ως αντίποινα για τη μαζική εισβολή της Τουρκίας στο Βόρειο Ιράκ την περασμένη εβδομάδα.
Σύμφωνα με την έκθεση, οι Ρωσικοί σταθμοί παρακολούθησης μέσα και γύρω από τον Εύξεινο Πόντο παρατήρησαν μια ταχεία θέρμανση της ιονόσφαιρας κατά τη διάρκεια των τελευταίων 36 ωρών που κατέληξε στον ισχυρότατο σεισμό μεγέθους 7.3 της κλίμακας ρίχτερ στην Ανατολική Τουρκία.
Σημαντική σημείωση: Η θέρμανση της ιονόσφαιρας είναι “σήμα κατατεθέν” του προγράμματος HAARP και των εγκαταστάσεων του που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και ελέγχονται από την κύρια βάση τους στην Αλάσκα. Η τελευταία φορά που ανιχνεύθηκαν όμοιες μετρήσεις ήταν τον περασμένο Μάρτιο στην Ιαπωνία προκαλώντας καταστροφικό σεισμό μεγέθους 9.3 της κλίμακας ρίχτερ με περισσότερους από 36.000 νεκρούς!
Ο “μεγαλύτερος φόβος” των ΗΠΑ είναι ότι η εισβολή της Τουρκίας στο Βόρειο Ιράκ θα οδηγήσει σε ένα μεγαλύτερο πόλεμο της Μέσης Ανατολής μια και τούρκικες στρατιωτικές πηγές κατηγορούν την αυξανόμενη δύναμη των Κούρδων στο Ισραήλ, αλλά, τα οποία αναγνωρίζονται ως “άλλες δυνάμεις”.
Σχεδόν άγνωστη στον αμερικανικό λαό είναι ότι λίγο μετά την υπό αμερικάνικη εισβολή στο Ιράκ εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες Ειδικές Δυνάμεις των Ισραηλινών έχουν αναπτυχθεί στο Βόρειο Ιράκ προκειμένου να οικοδομηθεί μια βάση δύναμης για την αντιμετώπιση της Τουρκίας της Συρίας και του Ιράν. Τον περασμένο Αύγουστο το Ιράν είχε αναφέρει πως το Ισραήλ είχε αναπτύξει ήδη στο Β.Ιράκ μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Ρώσοι αναλυτές των μυστικών υπηρεσιών έχουν προειδοποιήσει από καιρό πως το μεγάλο σχέδιο των Αμερικανών για την Μέση Ανατολή (και κάποιοι λένε για ολόκληρο τον κόσμο)
είναι να διασπάσουν ολόκληρη την περιοχή στα αρχικά σύνορα σε σχέση με αυτά που είχε σχεδιάσει η Βρετανική Αυτοκρατορία που είχαν διαμορφωθεί μετά το τέλος του Ά Παγκοσμίου Πολέμου και την καταστροφή της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Η Τουρκία έγινε ιδιαίτερα ανήσυχη όταν το 2006 κατά την διάρκεια ομιλίας σε στρατόπεδο του ΝΑΤΟ στην Ρώμη, ένας αξιωματικός των ΗΠΑ χρησιμοποίησε έναν χάρτη που υποδείκνυε ξεκάθαρα 18 πόλεις στην Τουρκία να βρίσκονται μέσα σε μια περιοχή ονομαζόμενη ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.
Δείτε το παρακάτω ενδεικτικό video πως μπορείς να δημιουργήσεις ένα σεισμό.Ολόκληρο το άρθρο εδώ : http://www.whatdoesitmean.com/index1532.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: