Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ο Δανειζόμενος δημιουργεί την…Εξάρτησή του. Όχι ο Δανειστής…Mε (4) Κινήσεις Λύνουμε το Πρόβλημά μας…

Πηγή : UDemand

Οκτωβρίου 24, 2011. Ύστατη Έκκληση προς τον Πρωθυπουργό: Επειδή, το Πρόβλημά μας δεν είναι το «Ύψος του Χρέους», αλλά «Αυτοί» που το δημιουργούν, δηλαδή, «το Κομματικό Κράτος». Επειδή, η Ευημερία και η Εθνική Ανεξαρτησία ενός Κράτους εξαρτάται από το «Είδος της Διακυβέρνησης» που ασκείται και δεν εξαρτάται από τις «Αγορές» ή την παγκόσμια ή εγχώρια «Οικονομία»! Επειδή, ο Πλούτος μόνον Παράγεται δεν… Δανείζεται! Το «Κομματικό Κράτος» και οι Οικονομολόγοι ψάχνουν για Λύσεις αντιμετώπισης του «Δανειζόμενου Πλούτου». Αυτές, δεν υπάρχουν! Η Διεθνής και η Εγχώρια Οικονομία, ως κεφάλαια υπάγονται στην Επιτελική Διακυβέρνηση ως αντικείμενο Μελέτης για να καθοριστεί το είδους της Διακυβέρνησης που θα Ασκηθεί. Δεν αποτελεί από μόνη της Μέθοδο Διακυβέρνησης!

Επειδή, οι Αγορές, οι Τραπεζίτες και οι Πολιτικοί έπεισαν την «Κοινωνία» ότι ο Δανεισμός για έξοδα Επιβίωσης και για Λειτουργικά Έξοδα του Κράτους, είναι… φυσιολογικός, ενώ επί της Ουσίας, είναι Καταστροφικός και οδηγεί στην Εξαθλίωση και στην Εξάρτηση.

Επειδή, οι Άγνωστες Σπατάλες, Ανεπάρκεια και Διαφθορά, απορροφούν τεράστια κονδύλια που είναι πολύ περισσότερα από το ετήσιο Έλλειμμα του Κράτους, και είναι υπεραρκετά, όχι μόνον να ξοφλήσουμε τα χρέη μας αλλά και να περισσέψουν για παραγωγικές Επενδύσεις. Τονίζουμε, είναι υπεραρκετά για να ξοφληθούν τα χρέη μας, όχι να τα αναβάλλουμε με πρόσθετους Τόκους…

Επειδή, οι Πιστωτές μας μόλις δουν τη επίλυση του προβλήματος της Ελλάδας στη Ρίζα του και διαπιστώσουν ότι «Κόψαμε το Γόρδιο Δεσμό» με τις (4) Κινήσεις που προτείνουμε, θα υποχρεωθούν να μας διευκολύνουν σε ότι ζητήσουμε. (Προτιμούν να είμαστε εύποροι καλοί Πελάτες παρά Ρακένδυτοι εξαρτώμενοι). Εξ άλλου, δεν θα έχουν άλλη επιλογή.

Επειδή, η Ελλάδα έχει φτάσει στο χείλος της Καταστροφής και η Λύση είναι μόνον αυτή.

Σας ζητάμε να εισηγηθείτε το Προτεινόμενο Νομοσχέδιο στη Βουλή που θα επιβάλλει (4) Επαναστατικές Μεταρρυθμίσεις στο Ελληνικό Σύνταγμα, οι οποίες θα Καταργήσουν αμέσως το «Κομματικό Κράτος της Συμφοράς» και θα θέσουν τα θεμέλια για να Ανοικοδομήσουμε μια Νέα Ελλάδα.

1. Εκλογή της Ηγεσίας της Ελληνικής Προεδρικής Δημοκρατίας απευθείας από το Λαό: Προέδρου Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού, Προέδρου Συμβουλίου Επικρατείας, Προέδρου Ελεγκτικού Συμβουλίου του Κράτους, Προέδρου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βουλευτών με λίστα, χωρίς σταυρό, Περιφερειαρχών, Δημάρχων.

2. Απόλυτος Διαχωρισμός των τριών Εξουσιών της Δημοκρατίας, (Κυβέρνησης, Βουλής, Δικαστικού Σώματος) και Αυστηρός Έλεγχος της κάθε μιας από τις Τρεις Εξουσίες, από τις υπόλοιπες Δύο σε κυκλική βάση, ώστε οι δύο να Ελέγχουν Εισαγγελικά, Ανακριτικά και Δικαστικά τη Μία, χωρίς να συμμετέχει η Εξουσία που Ελέγχεται στις δύο που την Ελέγχουν. Τα Μέλη των Κοινών Επιτροπών Ελέγχου θα κληρώνονται φανερά από τα Σώματα που ανήκουν. (Γνωστοί Έλληνες Συνταγματολόγοι δήλωσαν ότι πρόκειται για Ελληνική Καινοτομία. Δεν ισχύει σε καμία δημοκρατική χώρα του κόσμου). Με αυτούς τους Ουσιαστικούς Ελέγχους περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό η Διαφθορά, και η Χειραγώγηση των Κυβερνήσεων από Τράπεζες και Πολυεθνικές.

3. Απόλυτη Ανεξαρτησία και Οικονομική Αυτονομία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Περιφερειών και Δήμων. Οι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι θα λειτουργούν ως Μικροί Πρωθυπουργοί με τον ίδιο Διαχωρισμό των 3 Εξουσιών, Περιφερειάρχη και Δημάρχου -Τοπικής Βουλής και Τοπικού Δικαστικού Σώματος. Όσο πιο μικρό είναι το Κράτος, τόσο πιο εύκολα το Κυβερνάς και τόσο πιο δύσκολα κάνεις Καταχρήσεις.

4. Απόλυτος Διαχωρισμός της Κυβέρνησης σε δυο Επίπεδα: «Πολιτικό Επιτελικό» και «Τεχνοκρατικό Λειτουργικό», χωρίς να έχει το δικαίωμα τη «Πολιτική Επιτελική» Διακυβέρνηση να επεμβαίνει στην «Τεχνοκρατική Λειτουργική» Διακυβέρνηση του Κράτους. Η Διακυβέρνηση του κράτους θα Λειτουργοί βάση της Επιστήμης της Διοίκησης, Καταργώντας τελείως τη “Κομματική Διακυβέρνηση”. Καθιέρωση της Υποχρεωτικής Διαιτησίας στις Απεργίες. Οι Νέοι Υπουργοί θα διορίζονται από τον Πρωθυπουργό και θα πρέπει να διαθέτουν Τεκμηριωμένο Δεκαετές Ιστορικό Ήθους και Παραγωγικότητας από τον Ιδιωτικό τομέα. Οι Προϋπολογισμοί του Κράτους θα είναι υποχρεωτικά Κερδοφόροι. Συμπέρασμα:

Η σημερινή Βουλή αποκλείεται να Ψηφίσει τις προτεινόμενες (4) Μεταρρυθμίσεις του Συντάγματος.

Ο Πρωθυπουργός παραιτείται αμέσως και προκηρύσσονται εκλογές. Αν κατέβει στις εκλογές μόνος του, χωρίς κανένα απολύτως Στέλεχος του Κόμματός του και με σημαία του τις προτεινόμενες (4) Μεταρρυθμίσεις του Συντάγματος, δεν θα τον ψηφίσουν τα Στελέχη του μαζί με τους «Πελάτες ψηφοφόρους τους». Θα τον ψηφίσουν, όμως, τα (5) περίπου εκατομμύρια των Ακομμάτιστων Ελλήνων και το πρόβλημα της Ελλάδας θα λυθεί αυτόματα.

Αν ο Πρωθυπουργός δεν τολμήσει να εισηγηθεί τις προτεινόμενες (4) Μεταρρυθμίσεις και να πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ των Ελλήνων Πολιτών, ο κλήρος πέφτει στους Ώμους του αρχηγού της ΝΔ, να σηκώσει αυτός την ίδια Σημαία των (4) Μεταρρυθμίσεων.

Αν δεν το κάνει και αυτός, ο κλήρος πέφτει στους… δικού μου και στους δικούς σου ώμους, σεβαστέ Ακομμάτιστε Έλληνα Πολίτη!

Για αυτό, κάνε το «Κλικ-Μέλους» στο Κίνημα της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας» τώρα, για να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Έχουμε ένα συγκεκριμένο Σχέδιο Δράσης με χρονοδιαγράμματα και ξεκάθαρες θέσεις. Όσο πιο γρήγορα Συσπειρωθούμε μέχρι τον τελευταίο Έλληνα Ακομμάτιστο Πολίτη, τόσο πιο γρήγορα θα περισώσουμε ό,τι θα μας έχει απομείνει ως τότε και να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη χαμένη περιουσία της Ελλάδας.

Είμαστε το μόνο τελείως Απρόσωπο Κίνημα της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας» των (5) εκατ. Ακομμάτιστων Ελλήνων. Κανένας μας δεν έχει το δικαίωμα να Πολιτευτεί. Υπενθυμίζουμε: Είμαστε το μόνο Κίνημα που δε ενδιαφέρεται για την Εξουσία, αλλά ενδιαφέρεται για τον αυστηρό Έλεγχο της Εξουσίας.

Εμείς, και δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να Κυβερνήσουμε. Μπορούμε όμως να Επιλέξουμε του Κυβερνήτες μας και να τους Θέσουμε τα Όρια της Εξουσίας τους. Τα διαφυγόντα Κέρδη της Ελλάδας αυτή τη στιγμή από την Ανεπάρκεια, τις Σπατάλες και τη Διαφθορά, μετράνε πάνω από 50 δις το χρόνο! Μόνο από τη «Γνωστή παραοικονομία» των 70 δις, χάνονται έσοδα 36 δις το χρόνο. (Μελέτη από τους Ν.Τσάτσος, πρέσβης της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ και οικονομολόγο Φ. Σναίντερ). Είναι πολύ πιθανόν η…Άγνωστη Διαφθορά να αποκαλύψει πολύ περισσότερα δις που χάνονται κάθε χρόνο στις υπεράκτιες εταιρείες όλου του κόσμου!

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Βουλή των Ελλήνων αγνόησαν τελείως το ψήφισμα 61.451 Επώνυμων Ελλήνων που ψήφισαν την «Άρση της Βουλευτικής Ασυλίας» και κατέθεσαν το ψήφισμά τους. Πρωτόκολλο Νο 211/31.1.2011από τη Βουλή και Πρωτόκολλο 124/01-02-2011 από την Προεδρία της Κυβέρνησης.Μέχρι σήμερα δεν έστειλαν καμία απάντηση!


Δεν υπάρχουν σχόλια: