Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Αποχώρησε ο Παπούλιας από την παρέλαση. -Κύριε Παπούλια από την προεδρία να παραιτηθείτε

Πηγή : www.olympia.gr

apapoulias.jpgΟ κύριος Παπούλιας που αντέχει δύο ολόκληρα χρόνια την καταδυνάστευση του Ελληνικού λαού από μια χούφτα σφετεριστών της εξουσίας δεν άντεξε τις διαμαρτυρίες των Θεσσαλονικέων και αποχώρησε προσβεβλημένος και φανερά εκνευρισμένος από το χώρο της παρέλασης.
Κύριε Παπούλια με όλο το σεβασμό στο θεσμό αν έχετε ακόμα λίγη ευαισθησία παραιτηθείτε από τη θέση σας για να ανοίξει ο δρόμος προς τις εκλογές και να κάνει ο λαός τις επιλογές του.
«Λυπάμαι πάρα πολύ είναι ντροπή τους. Αναφέρομαι στους υβριστές που είπαν «Παπούλια προδότη» είπε ο κ. Παπούλιας και πρόσθεσε: "Εγώ πολέμησα 15 χρονών. Διάλεξαν μια ιστορική μέρα η οποία ανήκει στην Ελλάδα για να διαμαρτυρηθούν μ’ αυτό τον τρόπο. Δεν μπορούν να αμαυρώνουν έτσι αυτή την ημέρα".
Κύριε Παπούλια θα συμφωνούσαμε απόλυτα με τα λεγόμενά σας αν δεν είχατε αφήσει τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ. Αλλωστε είστε και σεις ένα από τα μεγάλα γρανάζια του συστήματος αυτά τα 37 χρόνια της μεταπολίτευσης και τα 6 τελευταία μάλιστα από τη διακοσμητική θέση του ανώτατου άρχοντα. Βλέπατε τα μέτρα να πέφτουν σαν το χαλάζι και δεν κάνατε το παραμικρό.
ΟΧΙ είχαν πει το 40 οι γονείς μας και οι παππούδες μας στους κατακτητές και ακριβώς το ίδιο ΟΧΙ λέμε και σήμερα στους σύγχρονους οικονομικούς κατακτητές που φέρατε στη χώρα.
Πριν αγανακτήσετε λοιπόν με τις αντιδράσεις του κόσμου σκεφτείτε τι κάνατε εσείς γι’ αυτό το λαό που κάθε μέρα του φορτώνετε και καινούργια βάρη. Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ σας είναι η μόνη αντρίκια λύση,όλα τ’ άλλα είναι λόγια του αέρα!
http://zeidoron.blogspot.com/2011/10/blog-post_7133.html

Σχόλιο: Πώς να παραιτηθεί ο άνθρωπος. Και τα 365 χιλιάρικα το χρόνο; Εύκολα τα εγκαταλείπεις; Πρέπει να ξέρουμε ότι του ζητάμε πολύ δύσκολα πράγματα. Τον σταυρώνουμε!!!

Αμέθυστος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είσαι καλά πληροφορημένος και θα σου κάνω πάλι τον έξυπνο και θα σου ανέβει η πίεση. Ένα εκατομμύριο ευρώ παίρνει ο κύριος Παπούλιας το χρόνο, απλώς για να καμαρώνουμε την ομορφιά του. Κάποια βασίλισσα της Δανίας, παίρνει 800.000 ευρώ το χρόνο. Ο κύριος Παπούλιας με τέτοια κρίση παίρνει πολύ περισσότερα, από τη Βασίλισσα και ίσως οι Γλύξμπουργκ να μας στοίχιζαν λιγότερο από ό,τι μας στοιχίζουν οι κατά καιρούς πρόεδροι Δημοκρατίας, για να παριστάνουν απλώς τους ωραίους, όπως και ο Σαρτζετάκης μας.
Ολοι σώζουν την πατρίδα με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ αζημίωτο,στις ημέρες μας.Μπράβο σε όλους όσους μας σώζουν."Συγχαίρομεν εαυτούς και αλλήλους" που είπε, μάλλον αφηρημένα και ο...Μπαρτ στην Παπαρίζου, λίγο μετά τη νίκη της στη Γιουροβίζιον(της είχε ευλογήσει και το φανελάκι ο Παναγιώτατος, το έδειξαν οι ειδήσεις, θυμάσαι;)
...............