Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

"Όταν άρχισε να τρέχει το αίμα της 15χρονης, μου ήρθε η επιθυμία να την βιάσω..."!!!

Πηγή: ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ


Το κτήνος από το Πακιστάν προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπο του!!!

Ο 21χρονος Πακιστανός λαθροεισβολέας, που πέρασε όπως και χιλιάδες άλλοι πριν από δυο χρόνια τα σύνορα στον Έβρο, ομολόγησε πως είναι ο δράστης της πρωτοφανούς στα χρονικά επίθεσης και σεξουαλικής κακοποίησης σε ανήλικο. Μάλιστα, ο κυνισμός με τον οποίο περιέγραψε την αποτρόπαια πράξη του και η κάθε λεπτομέρεια που με παροιμιώδη ψυχραιμία ανέφερε, άφησαν άφωνους ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ που έσπευσαν στην περιοχή για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο Γκαζάζ Αχμέτ εργαζόταν σε τουριστική επιχείρηση στη περιοχή Χρυσή Ακτή της Πάρου. Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ομολόγησε μετά τις ασφυκτικές πιέσεις των αστυνομικών, την ημέρα εκείνη, κι ενώ εργαζόταν, είδε την 15χρονη Μυρτώ να κάθεται στα βραχάκια της θάλασσας, ακούγοντας μουσική με ένα γουόκμαν και ατενίζοντας τη θάλασσα. Έκανε διακοπές με την οικογένειά της.

Το ανθρωπόμορφο κτήνος παραδέχτηκε στην ομολογία του: "Καθόμουν στον κήπο του ξενοδοχείο. Την είδα να περνάει δυο φορές. Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε. Την πλησίασα, αλλά δεν με άκουσε γιατί άκουγε μουσική. Την άρπαξα απο το λαιμό και τότε εκείνη φοβήθηκε και άρχισε να φωνάζει. Της πήρα το κινητό και άρχισα να της χτυπάω το κεφάλι στα βράχια για να σταματήσει. Όταν άρχισε να τρέχει το αίμα, μου ήρθε η επιθυμία να κάνω σεξ μαζί της. Τότε τη βίασα. Κι όσο αντιστεκόταν, τόσο τη χτυπούσα. Όταν τελείωσα την πράξη μου, πήρα το κινητό της, την εγκατέλειψα και επέστρεψα στο σπίτι μου. Είχα θολώσει, με έπιασε πανικός, δεν ήξερα τι έκανα".

Οι άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών που έχουν δει τόσα, τον άκουγαν σοκαρισμένοι μην πιστεύοντας στα αυτιά τους. Είναι οι ίδιοι που κατάφεραν να τον εντοπίσουν όταν μετά από εντολή του επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, κ. Σταύρου Σταυρόπουλου, κατέφτασαν στο νησί και άρχισαν τις έρευνες γι΄αυτή την πραγματικά φρικαλέα υπόθεση, διότι ήδη είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος με περίεργες, λανθασμένες διαρροές.

Όταν ρώτησαν το κτήνος πώς μπόρεσε να διαπράξει κάτι τέτοιο, πήραν την ίδια απάντηση. Ότι θόλωσε και μόλις είδε αίμα δεν ήξερε τι έκανε. Πώς έπεσε όμως στα χέρια των αστυνομικών; Σύμφωνα με πληροφορίες όταν οι αστυνομικοί έφτασαν από την Αθήνα στην Πάρο άρχισαν να χτενίζουν το νησί. Από την αρχή οι υποψίες τους τους οδηγούσαν σε αλλοδαπό δράστη. Άρχισαν να εξετάζουν ποιοι αλλοδαποί είχαν φύγει από το νησί μετά την επίμαχη ημερομηνία του συμβάντος. Τότε οδηγήθηκαν στα ίχνη τριών πακιστανών. Ο ένας από τους τρεις είναι ο 21χρονος Πακιστανός που συνελήφθη σε ένα αχούρι στα σύνορα Χαλκηδόνας και Νέας Φιλαδέλφειας, όπου διέμενε με καμιά δεκαπενταριά ακόμη συμπατριώτες του. Το DNA απέδειξε την ενοχή του.
makeleio.gr

ΣΧΟΛΙΟ: "Όταν άρχισε να τρέχει το αίμα, μου ήρθε η επιθυμία να κάνω σεξ μαζί της. Τότε τη βίασα."
Αυτά τα λόγια είναι ένδειξη ότι υπάρχει μέσα στον άνθρωπο αυτόν δαίμονας. Στον Ινδουισμό διαθέτουν και συγκεκριμένη ονομασία και συμμετέχουν στις ανθρωποθυσίες.

Αμέθυστος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παντως υπαρχουν για την ελληνικη αριστερα 2 ειδων δεκαπενταχρονοι . Για τον γρηγοροπουλο που τον σκοτωσε αστυφυλακας πολυ σωστα διαμαρτυρηθηκε εντονοτατα . Για την κοπελιτσα που εμεινε χωρις προσωπο ουσιαστικα εφοσον το εκανε μουσουλμανος ουτε γατα ουτε ζημια . Και βεβαια η κοπελιτσα και να ζησει θα ειναι ουσιαστικα τελειωμενη . Γιατι μη μου πει καποιος οτι μια κοπελα αν μεινει απο τα 15 της ουσιαστικα χωρις προσωπο εχει μετα ζωη . Σε ολη της την ζωη θα εχει εφιαλτες . Αλλα ειπαμε αν σε συνθλιψει κυριολεκτικα στα 15σου ενας μουσουλμανος για καποιους εισαι 15χρονος κατωτερου θεου

Ανώνυμος είπε...

Αφθονούν και τα ημεδαπά κτήνη αμέθυστε!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Π ά ν θ ε ο ολόκληρο είναι.Να...μην έχη κ α ι εδώ,ένα,για την περίπτωσή μας αυτή,δηλαδή;Ο...Σίβα 'στο...Cern(;!!;)και,εδώ,να μην υπάρχη ένας,δηλαδή,δαίμων;Τι...ΔΙΑ(Β)ΟΛΟ γίνεται,επί τέλους;