Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

"Tα σύνορα δεν μπορούν να μας χωρίσουν, είστε ομοεθνείς μας"!


«Εμένα με έστειλε εδώ ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν. Για να γιορτάσουμε το Μπαϊράμι, Όπως και πρόεδρος Αμντουλάχ Γκιούλ. Σας έφερα τις ευχές των 75 εκατομμυρίων αδελφών σας Τούρκων που γιορτάζουν σήμερα το Μπαϊράμι μαζί σας» με αυτές τις δηλώσεις στην Ξάνθη ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης δείχνει το στόχο του ταξιδιού του στην Τρίτη ημέρα της περιοδείας του στη Δυτική Θράκη. 

Ο Μπόζνταγ μετά την προσευχή της γιορτής του Ραμαζανιού επισκέφθηκε τον Eχίνο στην Ξάνθη και δήλωσε «ακόμη και να υπάρχουν σύνορα και αποστάσεις κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει την αδελφοσύνη μας, τις σχέσεις μας. Ανάμεσα στις ίδιες καρδιές δεν μπορούν να υπάρχουν αποστάσεις και χιλιόμετρα ούτε τείχη, ούτε σύνορα.» δήλωσε. 

Ο τούρκος αντιπρόεδρος ανέφερε πως τις 3 αυτές ημέρες επισκέφθηκε 10 περιοχές στη Δυτική Θράκη και ανέφερε « διαπιστώσαμε την άμεση επαφή και σχέση αγάπη που έχουμε με τους ομοεθνείς μας»

Ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ ανέφερε πως μέχρι πρόσφατα ήταν αδύνατο να επισκεφθεί κάποιος τις περιοχές στη Θράκη και τόνισε «όπως όμως βλέπετε σήμερα καταφέραμε και αγκαλιαστήκαμε με την Τουρκία»!.

Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βεβαιως και οι μουσουλμανοι της Δυτικης Θρακης ειναι ομοεθνεις των Τουρκων αφου επι αιωνες οθωμανοκρατιας ως τουρκοι αυτοπροσδιοριζονταν .Το θεμα ειναι τι γινεται με τους δικους μας ομοεθνεις της Πολης της Ιμβρου και της Τενεδου που ξεριζωθηκαν εν μια νυκτι ουσιαστικα σε εκεινη την φρικιαστικη νυκτα των κρυσταλων του Σεπτεβριου του 55 . Και που τα υπολειματα της μειονοτητας μεσα στην ιδια τους την Πολη δεν μπορουν να αυτοχαρακτηριστουν ουτε ως Ρωμαιοι που σημαινει κληρονομοι της ενδοξης ανατολικης ρωμαικης αυτοκρατοριας ουτε ως Ελληνες αλλα χαρακτηριζονται ως Ρωμιοι δηλαδη το μειωτικο υποκοριστικο του Ρωμαιος που σημαινει ο υποδουλος στον οθωμανο τουρκο κατακτητη που ζει λογω της ανοχης του μεγαλοψυχου σουλτανου . Και δυστυχως μετα αιωνες αυτης της μειωτικης ονομασιας συνηθιστηκε κιολας . Φανταστειται να εισαι Κωνσταντινουπολιτης να μενεις σε αποσταση αναπνοης απο την Αγια Σοφια και να εισαι υποχρεωμενος αντι να μπορεις να πεις με περηφανια ειμαι Ρωμαιος και Ελληνας να λες μισοκακομοιρα ειμαι Ρωμιος δηλαδη υποδουλος ραγιας . Μαρτυριο αιωνων που μπαινει στον βαρυ λογαριασμο των Τουρκων

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Α υ τ ό το κ ρ ά τ ο ς των Türkler/''Türkler'',αδελφέ αγαπητέ,'δομήθηκε,'θεμελιώθηκε,'γεννήθηκε επί αδιαλείπτων γ ε ν ο κ τ ο ν ι ώ ν και ε θ ν ο κ α θ ά ρ σ ε ω ν.Μόνον αυτό που μας γράφεις είναι;Παραλείπεις πολλά,άλλα τόσα.....

Υ.Γ.Το ήμισυ της αλήθειας,θα πρέπει και επιβάλλεται να γνωρίζης,ότι είναι ψ ε ύ δ ο ς,πάντως.