Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Συγκομιδή Οργάνων στην Αϊτή - Άλεξ Τζόουνς -

 Συγκλονιστικό κομμάτι. Μιλάει για συγκομιδή και διακίνηση οργάνων - μια δραστηριότητα με πάρα πολύ χρήμα και ακόμα περισσότερη απανθρωπιά.

Τα λόγια είναι λίγα και φτωχά για μένα. Σχολιάστε όπως και όσο μπορείτε εσείς. Αυτή η παράμετρος είναι ένα από τα πάμπολλα σαθρά, φαύλα και ειδεχθή εγκληματικά που παίζονται στον πλανήτη μας.
Και τι να πρωτοπιάσει κανείς...

Το θέμα διακίνησης και εμπορίας οργάνων, οι δολοφονίες που γίνονται για τέτοιο απάνθρωπο κέρδος, είναι για τους περισσότερους από μας, πράγματα αδιανόητα, αλλά πιστέψτε με, ΓΙΝΟΝΤΑΙ.



ΠΗΓΗ

το είδα
Πηγή : Οι μάσκες πέφτουν 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και γίνονται αυτές οι ΩΜΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ των υποβαθμισμένων οικονομικά εις βάρος των λουκανικοθρεμμένων δυτικών, και οι έλληνες γιατροί ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, αλλά τουμπεκιάζονται για ευνόητους λόγους.

Στις Ινδίες, στην Ψύχρα, πάνε οι γονείς το ένα τους παιδί όταν πιάσει τα 10-15 στην ηλικία, το ένα παιδί από τα πολλά που έχουν, το πάνε μια μέρα στο νοσοκομείο και το ξεκάνουν, με ολική νάρκωση, το ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΑ, προκειμένου με τα χρήματα που παίρνουν οι γονείς να μπορέσουν να ζήσουν τα άλλα τους τα παιδάκια.

Μιλάμε για ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΛΑΣΗ.

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ...ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Θεέ και Κύριε τι ακούμε.
Αλλού τα πουλάνε στο βωμό της πορνείας και αλλού στο βωμό των χρημάτων.Κόλαση
Τίποτα άλλο.
Μεγάλος ο πόνος.