Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Καζάκης, ο "Πάπας" της Ελλάδας

 
Το ΕΠΑΜ είναι (άλλο) ένα κόμμα με σοφή ηγεσία (και γεν. γραμματέα). Και είναι και η μόνη κομματική ηγεσία που ξέρει να μας καθοδηγήσει με ασφάλεια στην σωτηρία. Αυθεντία. Καλύτερα κι από κομμουνιστικό κόμμα δηλαδή.

Είναι κάποιοι, δεν ξέρω τι τους έπιασε, και οργανώνουν μια συγκέντρωση στον Μαραθώνα.
Ομως από οτι φαίνεται το πράγμα δεν είναι τόσο αθώο ή έστω ακίνδυνο, για τα συμφέροντα της χώρας και του λαού της. Βέβαια δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας μια και οι γνήσιοι και κυρίως οι μόνοι εκφραστές των συμφερόντων της χώρας και του λαού, της λαϊκής μάζας, καθώς και της σωτηρίας όλων ημών, (εμείς είμαστε η μάζα), στέκονται άγρυπνοι στις επάλξεις. Και ξέρουν να ξεχωρίζουν τους ύποπτους και τους γραφικούς. Από μίλια μακριά.
Το ΕΠΑΜ μπορεί μεν να είναι κόμμα, έχει όμως σοφή ηγεσία. Και ως σοφό κόμμα, ανώτερο και από κομμουνιστικό, διαθέτει την σοφή ηγεσία εκείνη, η οποία είναι και η μόνη που γνωρίζει με σιγουριά και ασφάλεια τι πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε. Μας προειδοποιεί λοιπόν, η ηγεσία του ΕΠΑΜ, οτι κάτι επικίνδυνο και ύποπτο, συμβαίνει με αυτή την συγκέντρωση στον Μαραθώνα.
Ετσι σε δύο δημοσιεύματα, μία ανακοίνωση της πολιτικής γραμματείας του ΕΠΑΜ και μία ανάρτηση του γεν. γραμματέα του ΕΠΑΜ, φροντίζει η ηγεσία του ΕΠΑΜ να μας ενημερώσει για τα παρακάτω ανησυχητικά.
·         Οι οργανωτές του Μαραθώνα είναι κάτι ακτιβιστές του διαδικτύου που απλώς παίζουν με το διαδίκτυο και τα πληκτρολόγια ("κάποιοι άλλοι τον καλούν σε «ακτιβισμούς» και «δράσεις», παίζοντας μέσα από το διαδίκτυο και τα πληκτρολόγια...")
·         Τζάμπα σκοτώνονται αυτοί οι οργανωτές του Μαραθώνα. Η συγκέντρωση που οργανώνουν είναι  καταδικασμένη ("των φιλόδοξων και εκ προοιμίου καταδικασμένων πρωτοβουλιών")
·         Οι οργανωτές του Μαραθώνα από οργανωμένη πάλη δεν ξέρουν την τύφλα τους ("ξεκομμένα από την οργανωμένη πάλη καλεί σε ακτιβισμούς")
·         "Δήθεν" θέλουν ανατροπή και "δήθεν" θέλουν αποκατάσταση της λαϊκής κυριαρχίας. Πολύ δήθεν τύποι. ("δήθεν ανατροπής και αποκατάστασης της λαϊκής κυριαρχίας")
·         Πρόκειται για πολύ χύμα κατάσταση. Κάτι σαν πάρτυ ίσως. Χωρίς στόχους. Δεν είναι δηλαδή κάτι σοβαρό. Και μάλλον ότι κάνουν αυτοί οι οργανωτές του Μαραθώνα, το κάνουν για να γελοιοποιήσουν τον "κόσμο" (σσ.!!! γιατί όχι τις μάζες;) που αντιδράει στην κατάλυση της δημοκρατίας. Δηλαδή είχαμε δημοκρατία, καταλύθηκε και αυτοί οι γελοίοι τύποι, γελοιοποιούν τώρα τον "κόσμο" που αντιδρά στην κατάλυση της δημοκρατίας ("χύδην, χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο και στόχους και με εντελώς ανύπαρκτα προτάγματα, γελοιοποιώντας έτσι την ανάγκη του κόσμου για αντίδραση στην κατάλυση της Δημοκρατίας")
·         Υπάρχουν δύο εκδοχές για τους οργανωτές του Μαραθώνα: ή πράκτορες είναι ή φαρσέρ αυτοί οι τύποι. Αλλη εξήγηση δεν υπάρχει ("Αν δεν είναι ηθελημένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τη πλευρά του καθεστώτος, τότε πρόκειται για φαρσοκωμωδία ολκής.")
·         Η ηγεσία του ΕΠΑΜ έχει αναλύσει σε κείμενά της το τι ακριβώς είναι η γνήσια δημοκρατία και έχει διαφωτίσει επακριβώς περί γνήσιας δημοκρατίας τον λαό. Οι οργανωτές του Μαραθώνα εξευτελίζουν, μαζί με πολλά άλλα, και την έννοια της γνήσιας δημοκρατίας. Γενικώς αυτοί οι οργανωτές του Μαραθώνα είναι κάτι τύποι που έχουν πάρει τον εξευτελισμό εργολαβία. ("Με τους φανφαρονισμούς, τις γενικότητες και το κάλεσμα των «θεσμικών φορέων εξουσίας» εξευτελίζεται, στην πράξη, η αναγκαιότητα για ανατροπή του καθεστώτος, καθώς και η Συντακτική Εθνοσυνέλευση που απαιτείται για την εγκαθίδρυση ενός νέου γνήσια δημοκρατικού πολιτεύματος")
·         Στα οικονομικά η ηγεσία του ΕΠΑΜ είναι αυθεντία. Ισως και η μόνη αυθεντία. Αυτοί οι ύποπτοι για πρακτοριλίκι, εργολάβοι εξευτελιστές, οργανωτές του Μαραθώνα, δεν έχουν ιδέα από οικονομικά. Αυτό που το βάζεις;  ("δεν μας λένε τίποτα για το χρέος, τη ξένη κατοχή και τη σταδιακή μετατροπή της χώρας σε υποσαχάριου τύπου Ειδική Οικονομική Ζώνη στην περιφέρεια της ευρωένωσης.")
·         Δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ούτε την αλφαβήτα και την προπαίδεια ξέρουν οι άσχετοι ("Οι πρωτεργάτες της «κίνησης» δείχνουν να αγνοούν τα απολύτως βασικά: Δίχως Εθνική Ανεξαρτησία δεν μπορεί να υπάρξει Δημοκρατία")
·         Η ηγεσία του ΕΠΑΜ είναι αντίθετη με αυτούς τους ύποπτους ή γελοίους τύπους ("Το ΕΠΑΜ – σε αντίθεση με αυτούς – θα συνεχίσει τη δύσκολη και βασανιστική πορεία του")
·         Πρόκειται για ...χαπενίστες σαν τους 300 Ελληνες και δεν θέλουν να γίνουν κόμμα, όπως έγινε και πολύ καλά έκανε το ΕΠΑΜ. Αρα τι θέλουν τέλοσπάντων αυτοί οι οργανωτές του Μαραθώνα, αν δεν θέλουν να γίνουν κόμμα; Υπάρχει κάτι άλλο το οποίο μπορεί να θελήσει κάποιος σε αυτή τη ζωή εκτός από το να κάνει κόμμα; ("Το Μάραθων 13 ακολουθεί την γνωστή και πλήρως αποτυχημένη λογική των χάπενινγκ, όπως π.χ. ήταν οι 300 Έλληνες που κάποτε μάζευαν υπογραφές στο Σύνταγμα - αλήθεια τι απέγιναν;")
·         Εχουν κάνει την ξεφτίλα επάγγελμα. Το 'παμε αυτό αλλά το ξαναλέμε για να το εμπεδώσουν όλοι. ("Τους στόχους που προβάλει τους ξεφτιλίζει στην λαϊκή συνείδηση και δεν τους προωθεί")
·         Οι οργανωτές του Μαραθώνα είναι ύποπτοι. Πολύ πολύ ύποπτοι. Διότι προσπαθούν να συνδέσουν με την δική τους γραφικότητα, η οποία τεκμηριώθηκε πιο πάνω από την σοφή ηγεσία του ΕΠΑΜ, τόσο σοβαρά ζητήματα τα οποία είναι μόνο για σοφές κομματικές ηγεσίες που ξέρουν να καθοδηγούν σωστά τις μάζες ("προσπαθεί να "κάψει" πολύ σοβαρά προτάγματα και αιτήματα καταγράφοντας τα στη συνείδηση ευρύτερων μαζών ως αιτήματα και προτάγματα γραφικών. ")
·         Κάνουν μαζώξεις διαφόρων περίεργων τύπων και καλούν τον κόσμο να ψηφίσει μέσω διαδικτύου . Αυτό ίσως για να εξευτελίσουν και τις ψηφοφορίες και ίσως και τα δημοψηφίσματα. Ασε που νομίζουν, τα ψώνια, πως αντιπροσωπεύουν και τον ελληνικό λαό ("σε παρωδία ψηφοφοριών δια του διαδικτύου και σε μαζώξεις περίεργων που νομίζουν ότι αντιπροσωπεύουν - ελέω διαδικτύου - τον ελληνικό λαό")
·         Είναι γραφικοί και οτι κάνουν το κάνουν για να κερδίσουν δημοσιότητα ("Τα υπόλοιπα είναι είτε για γραφικούς επαναστάτες του διαδικτύου, είτε για επίδοξους παραγοντίσκους που επιδιώκουν την εφήμερη δημοσιότητα.")
Ευτυχώς που έχουμε τέτοια σοφά κόμματα σαν το ΕΠΑΜ με σοφές ηγεσίες.
Αλλιώς, εμείς οι μάζες, θα διατρέχαμε τον μεγάλο κίνδυνο να μας χειραγωγούν διάφοροι ύποπτοι φαρσέρ.
Βέβαια, τώρα που τα ξαναδιαβάζω όλα αυτά τα οποία αναλύει η σοφή ηγεσία του ΕΠΑΜ, μπαίνω στον πειρασμό να σηκωθώ και να πάω στην συγκέντρωση του Μαραθώνα. Μόνο και μόνο για να δω τι στο καλό είναι αυτοί οι γελοίοι και ύποπτοι τύποι. Αλλά σε σας δεν το προτείνω να πάτε, γιατί μπορεί να θυμώσει κι άλλο η ηγεσία του ΕΠΑΜ.
Τελικά ρε φίλε η ηγεσία του ΕΠΑΜ έχει δίκιο. Γεμίσαμε ψώνια. Γεμίσαμε ψώνια που ζητάνε δημοσιότητα. Τι ψώνια; Ψωνάρες.
Και μερικές τέτοιες ψωνάρες θέλουν να μας κυβερνήσουν κιόλας.
Ευτυχώς όμως, εμάς τις μάζες, μας φυλάει η σοφή ηγεσία του ΕΠΑΜ από τις κακοτοπιές.
ΥΓ. Ωχ θα το ξεχνούσα. Ο υπογράφων είναι μέλος στην οργανωτική ομάδα του Μαραθώνα 2013. Και μάλιστα θέλει τόσο πολύ την δημοσιότητα που ούτε το όνομά του δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα (εδώ).

Πηγή : Ας μιλήσουμε επιτέλους 

Δεν υπάρχουν σχόλια: