Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ο Τσετσένος βομβιστής, ο 8χρονος Μάρτιν και η βόμβα, όλοι σε μία εικόνα ...


Το φως της δημοσιότητας είδε μία φωτογραφία που απεικονίζει το ένα από τα τρία θύματα της βομβιστικής επίθεσης στην Βοστόνη, τον 8χρονο Μάρτιν Ρίτσαρντ, τον έναν από τους βομβιστές και την βόμβα λίγα λεπτά πριν εκραγεί και σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο.

Όπως διακρίνεται στην φωτογραφία, ο 8χρονος Μάρτιν Ρίτσαρντ είναι ανεβασμένος στα κάγκελα, λίγο πιο πίσω είναι ο 19χρονος Τσετσένος που καταζητείται φορώντας το λευκό του καπέλο. Λίγο πιο κάτω φαίνεται και η βόμβα με την χύτρα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα από την λήψη, ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σκορπώντας το θάνατο.

Πηγή : koolnews.gr
Πηγή : Αντίλογος 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οποιος πιστευει οτι 2 νεαροι Τσετσενοι που το εθνος τους μια ζωη ειναι μαλωμενο με τους Ρωσους και που την οποια κρυφη βοηθεια στον πολεμο φθορας που κανουν στην Ρωσσια την παιρνουν για ευνοητους λογους απο τις ΗΠΑ αποφασισαν λοιπον αυτοι οι 2 νεαροι να θεσουν τερμα στη δικια τους ζωη η να σαπισουν στις αμερικανικες φυλακες ισα ισα για να σκοτωσουν καποιους τυχαιους θεατες σε εναν τερματισμο μαραθωνιου αυτος ειναι σα να πιστευει οτι ας πουμε το 1825 θα πηγαιναν 2 εικοσιπενταχρονοι Ελληνες στην Αγια Πετρουπολη και θα σκοτωναν τρεις τεσσερις Ρωσους και μετα Σιβηρια η εκτελεση ισα ισα γιατι καθυστερουσαν οι Ρωσοι να βοηθησουν την Ελλαδα . Αλλο οι φανατικοι μεσανατολιτες ισλαμιστες που εχουν εχθρα δεκαετιων με τη Δυση και αλλο 2 Καυκασιοι μουσουλμανοι που ειπαν οπως μας λενε τα ΜΜΕ ο ενας στον αλλο . Βρε συ εισαινα καταστρεψουμε τη ζωη μας . Δεν σκοτωνουμε μερικους Βοστωνεζους περαστικους βαζοντας μπροστα σε καμερες αυτοσχεδιες βομβες . Τι θα γινει το πολυ πολυ να μην ξαναδουμε το φως του ηλιου . Τελικα οποιος παει απο δω και περα για οποιοδηποτε λογο επισκεπτης σε δυτικη μεγαλουπολη ειναι πιθανο θυμα χοντροκομενης προβοκατσιας . Α.Μ