Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Σαμαράς: “Η ανάκαμψη δεν είναι μακριά”

Πηγή: Ολυμπία
photo

Πόσα τούνελ απόσταση; Για να καταλάβουμε…
«Η Πατρίδα μας γυρίζει σελίδα. Πιστεύω, πραγματικά, ότι η ανάκαμψη δεν είναι μακριά και τελικά η Ελλάδα της ανάπτυξης θα νικήσει», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψή του μαζί με τον πρόεδρο ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ Ν.Τσούκαλη, στα εργοτάξια των έργων, που εκκίνησαν και πάλι, στην Ολυμπία Οδό.
«Οι θυσίες του Ελληνικού λαού πιάνουν τόπο. Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ήδη ότι η Ελλάδα σηκώνει τα μανίκια, σηκώνει κεφάλι. Η επανεκκίνηση της οικονομίας είναι εδώ, το βλέπουμε. Αυτοί οι αυτοκινητόδρομοι θα δώσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας», υπογράμμισε ο Αντ. Σαμαράς. Εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκο Τσούκαλη.
Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, η «Ελλάδα σηκώνει τα μανίκια», σημείωσε ότι «η επανεκκίνηση της οικονομίας ξεκινά σήμερα» και πρόσθεσε «οι αυτοκινητόδρομοι θα δώσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας». Ο κ. Σαμαράς, τόνισε, ακόμα, ότι «οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο και η πατρίδα μας γυρίζει σελίδα. Η Ελλάδα της ανάπτυξης θα νικήσει».
Από την πλευρά του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε, ότι ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη από μηνύματα αισιοδοξίας, ασφάλειας και προοπτικής.
«Έχουμε περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια και δικαιούμαστε ως έθνος να δρέψουμε καρπούς και να θωρακίσουμε την πατρίδα. Χρειάζεται δουλειά, αλήθεια, και ενότητα» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ο Νίκος Τσούκαλης, χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα, ως μεγάλη ημέρα για την έξοδο από την κρίση, ενώ πρόσθεσε ότι η επανεκκίνηση των έργων στέλνει το μήνυμα, για επιστροφή της αισιοδοξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: