Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοφανείς σφαγές από ισλαμιστές στην πόλη Adra

ΠΗΓΗ: DefenceNet

Την «τελική λύση» ίδια με αυτή που εφάρμοσε και η ναζιστική Γερμανία στα τελευταία στάδια του Β΄ΠΠ εναντίον των Εβραίων (που συμφωνήθηκε  κατά τη σύσκεψη της Wannsee το 1942) εφαρμόζουν πλέον και ισλαμιστές στη Συρία εναντίον  χριστιανών και αλεβιτών.
Σύμφωνα με νέα στοιχεία σοκ που έρχονται στη δημοσιότητα οι ισλαμιστές προχώρησαν σε μια από τις χειρότερες σφαγές εναντίον αμάχων στην πόλη Adra 20 χλμ. βόρεια της Δαμασκού.
Με λίστες υπόπτων, με φούρνους, με εκτελέσεις παιδιών και οικογενειών ολόκληρων, με δίκες παρωδία και πρωτοφανείς διωγμούς οι φανατικοί ισλαμιστές αποκαλύπτουν το άγριο, φασιστικό και απάνθρωπο πρόσωπό τους.
Όπως μεταδίδει το ρωσικό RT επιζώντες της σφαγής, αναφέρουν ανατριχιαστικές σκηνές των εκκαθαρίσεων των ισλαμιστών ανταρτών από τις οποίες έχουν καταμετρηθεί τουλάχιστον 100 νεκροί αλλά ο αριθμός αυξάνει συνεχώς καθώς οι δυνάμεις του συριακού Στρατού ανακαλύπτουν νέα ευρήματα.
Η πόλη με 20.000 κατοίκους καταλήφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από δυνάμεις του ισλαμικού μετώπου της al-Nursa και αμέσως οι αντάρτες ξεκίνησαν τις σφαγές εναντίον των αμάχων, όσων δεν είχαν προλάβει να φύγουν από αυτή. Οι επιζώντες και οι αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για μαζικές εκτελέσεις
  Μία κάτοικος της πόλης η οποία κατάφερε να γλιτώσει και να διαφύγει από την πόλη περιέγραψε στο RT τι είδε με το που μπήκαν οι μαχητές της al-Nursa στην πόλη:
«Είχαν λίστες με όλους τους  κατοίκους που δούλευαν για κρατικές υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει πως είχαν προετοιμάσει το σχέδιό τους και ήξεραν από πριν ποιοι εργάζονταν για την κυβέρνηση. Αμέσως πήγαν στις διευθύνσεις αυτών των ανθρώπων και τους έβγαζαν από τα σπίτια τους μαζί με τις οικογένειές τους για νά τους υποβάλλουν στις λεγόμενες δίκες τύπου Sharia ή τουλάχιστον έτσι νομίζω τις αποκαλούσαν. Τους καταδίκασαν όλους σε θάνατο δια αποκεφαλισμού» είπε ο κάτοικος της Adra.
Μια γυναίκα κάτοικος της πόλης μίλησε με καλυμμένο το πρόσωπό της:
«Υπήρχαν σφαγές παντού. Ο  μεγαλύτερος που σφαγιάστηκε δεν πρέπει να ήταν πάνω από 20 ετών. Όλα ήταν παιδιά. Τα είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Σκότωσαν 14 άτομα με ένα μια ματσέτα. Δεν ξέρω εάν οι άνθρωποι αυτοί ήταν Αλεβίτες. Δεν ξέρω γιατί σφαγιάστηκαν. Τους κρατούσαν από το κεφάλι και στους έσφαζαν σαν τα πρόβατα», είπε,
«Οι κάτοικοι της πόλης μας είπαν ότι τις πρώτες ώρες της εισβολής οι ένοπλοι πήγαν κατευθείαν σε έναν από τους φούρνους της πόλης και αφού σκότωσαν όλους τους εργαζόμενους εκεί στη συνέχεια τους έκαψαν στους φούρνους. Ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίστηκαν και σφαγιάστηκαν. Δεν έχουμε ακριβή στοιχεία καθώς δεν έχουμε καταφέρει να φτάσουμε μέχρι το κέντρο της πόλης αλλά ο αριθμός είναι μεγάλος», ανέφερε ο Kinda Shimat υπουργός κοινωνικών θεμάτων της συριακής κυβέρνησης.
Ένας άλλος κάτοικος της πόλης αναφέρει:
«Στον αστυνομικό σταθμό της Adra Ummalia οι ένοπλοι τους σκότωσαν όλους. Το ίδιο έγινε και στο νοσοκομείο της πόλης. Όπου δουλεύει η αδελφή μου. Επέζησε μόνο και μόνο γιατί δεν πήγε στην δουλειά της εκείνη την ημέρα. Υπάρχουν περί τα 200 άτομα αυτή τη στιγμή στον αστυνομικό σταθμό. Όλοι άμαχοι. Οι ένοπλοι τους κρατούν ως ασπίδα προκειμένου να αποτρέψουν από τον Στρατό να τον βομβαρδίσει» είπε.
Προς το παρόν τα κυβερνητικά στρατεύματα έχουν περικυκλώσει την πόλη προσπαθώντας να εξουδετερώσουν τους μαχητές της al-Nursa. Πέρα όμως από το οποιοδήποτε αποτέλεσμα της μάχης αυτό που μένει σαν συμπέρασμα είναι πως οι ισλαμιστές εφαρμόζουν ακριβώς ναζιστικές μεθόδους εναντίον των χριστιανών και των αλεβιτών ενώ δεν διστάζουν να σκοτώσουν παιδιά με συνοπτικές διαδικασίες. Πρόκειται για την «τελική λύση» που εφαρμόζουν εδώ και και κάποιο καιρό με στόχο τη φυσική εξόντωση κάθε άλλου μη σουνίτη μουσουλμάνου.
Πρόκειται για ειδεχθή εγκλήματα, για εγκλήματα που κανείς δεν κάνει λόγο τόσο στα διεθνή όσο και στα ελληνικά ΜΜΕ τα οποία κρατούν μια απίστευτα ένοχη και ανεξήγητη σιωπή για όλα αυτά τα γεγονότα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: