Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΟΤΑΝ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

του Παναγιώτη Τραιανού*
Στο μέλλον θα υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι θα έχουν μεγαλώσει με δύο αρσενικούς ή δύο θηλυκούς γονείς, και δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε τι συνέπειες θα έχει αυτό το πράγμα στη γενικότερη κοινωνική λειτουργία. Μόλις αντιλήφθηκαν οι ομοφυλόφιλοι ότι υπάρχει ασφάλεια γι' αυτούς και πέρασαν οι εποχές που τους κρεμούσαν "κουδούνια", άρχισαν να χτίζουν το νέο "ίματζ" τους. Εμφάνισαν τους εαυτούς τους σαν τις "ιερές αγελάδες" της κοινωνίας. Δεν έπρεπε να τους κρίνεις, γιατί θα ήσουν "ρατσιστής". Δεν έπρεπε να τους απολύεις από την επιχείρησή σου, ακόμα κι όταν ήταν άχρηστοι, γιατί θα το έκανες από "ρατσισμό". Έπρεπε να τους ευνοείς στις προαγωγές, γιατί, αν δεν το έκανες, θα ήσουν ύποπτος "ρατσισμού". Ακόμα και οι όροι της ελληνικής γλώσσας, που δεν τους άρεζαν απορρίφθηκαν.
Απορρίφθηκαν μετά βδελυγμίας, σαν να επρόκειτο για κοινές βρισιές. Ακόμα και αρχαίοι όροι, όπως ο όρος Κίναιδος. Πόσο μάλλον όροι της καθομιλουμένης. Δεν ήταν πλέον politically correct να τους αποκαλείς πούστηδες - όπως αναφέρονται στο ελληνικό λεξικό - , αλλά gay. Γιατί; Γιατί ο όρος "gay" είναι ένας "γυμνός" όρος.
Ένας ξένος όρος, ο οποίος δεν δημιουργεί ανεπιθύμητους συνειρμούς. Ένας ξένος όρος χωρίς προηγούμενο αρνητικό "φορτίο". Ένας ξένος για όλους όρος. Ένας όρος, ο οποίος δεν είχε κανένα νόημα ούτε καν στις αγγλόφωνες χώρες από τις οποίες προήλθε. Ένας "κατασκευασμένος" όρος, ο οποίος δεν αποκάλυπτε την αλήθεια, όπως ακριβώς δεν αποκαλύπτει την αλήθεια ο όρος "άνθρωποι με ειδικές ικανότητες", όταν περιγράφονται οι ανάπηροι. Ένας όρος, που δημιουργεί βολικούς συνειρμούς για τους ομοφυλόφιλους. Μόδα, πάρτι, γιότ, βίλες, σαμπάνιες. Γι' αυτόν τον λόγο επιβλήθηκε σε όλες τις γλώσσες. Όλοι gay παγκοσμίως. Δεν ήταν πλέον πούστηδες για τους Έλληνες, faggot για τους Αγγλοσάξονες, finnocchio για τους Ιταλούς ή Schwul για τους Γερμανούς. Ήταν gay.

Σταδιακά, και ελέγχοντας τα παγκόσμια ΜΜΕ - και ως εκ τούτου όλο το σταρ-σύστεμ της Νέας Τάξης - άρχισαν ν' αποθρασύνονται. Δεν τους αρκούσε που "επιβίωναν" εύκολα σαν "μουλάρια". Δεν τους αρκούσε που έβρισκαν "τροφή" απαγορευμένη επί αιώνες. Δεν τους αρκούσε που μέσω των σήριαλ και των σκουπιδοεκπομπών έμπαιναν καθημερινά στα σαλόνια των σπιτιών μας αυτοί, που επί αιώνες κρύβονταν στα αποχωρητήρια των χανιών και των στρατώνων. Δεν τους αρκούσε που περπατούσαν υπό το φως του Ηλίου αυτοί, που επί αιώνες ήταν τα παιδιά της Σελήνης. Ήθελαν και να "αναπαραχθούν". Άρχισαν να ζητούν θεσμοθέτηση των δικαιωμάτων τους, σαν να επρόκειτο για κάποιο νέο φύλο. Το τρίτο φύλο. Άρχισαν να ζητούν δικαιώματα, τα οποία αποτελούν "πυλώνες" όχι μόνον του συστήματος, αλλά και της ίδιας της ανθρώπινης κοινωνίας.
Άρχισαν να ζητούν γάμους, και το ακόμα χειρότερο, ήθελαν να αποκτήσουν το υπέρτατο δικαίωμα του ανθρώπινου είδους, που είναι η αναπαραγωγή του. Διεκδικούν - και σε μερικές χώρες καταφέρνουν - να παίρνουν παιδιά ανθρώπων για υιοθεσία. Στο μέλλον θα υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι θα έχουν μεγαλώσει με δύο αρσενικούς ή δύο θηλυκούς γονείς και δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε τι συνέπειες θα έχει αυτό το πράγμα στη γενικότερη κοινωνική λειτουργία. Όταν ανώριμα παιδιά - και άρα χωρίς να έχουν μπει στη φάση της σεξουαλικής ωρίμανσης - θα μπαίνουν στα σχολεία και στις παιδικές χαρές με ειδικά γνωστικά "φορτία" από τα "ειδικά" τους σπίτια και θα "κρίνουν" τις συμπεριφορές όλων των υπολοίπων. Όταν τους κολλητούς φίλους θα τους ονομάζουν gay, γιατί οι γονείς τους τούς είπαν ότι όλοι οι άνδρες πάνω-κάτω είναι κρυφοgay. Όταν, για να αμβλύνουν το "φορτίο" της "διαφορετικότητας" των δικών τους οικογενειών, θα προσπαθούν να το "μεταφέρουν" στις υπόλοιπες.
 Όταν αυτοί οι ανώριμοι άνθρωποι θα πρέπει να διαχειριστούν πληροφορίες και γνώσεις, τις οποίες απλά δεν θα έπρεπε να έχουν στην κατοχή τους, γιατί δεν τους αφορούν. Απλά πράγματα. Τα παιδιά είναι σεξουαλικώς ανώριμα και άρα δεν υπάρχουν ούτε straight παιδιά ούτε gay παιδιά. Ποιο θα ήταν το κέρδος τους, αν τους δίναμε τις γνώσεις να ξεχωρίζουν τους gay από τους υπολοίπους;  Γιατί ένα εξάχρονο κοριτσάκι ή αγοράκι να "μαθαίνει" από την τηλεόραση ότι υπάρχουν gay, που κάνουν ό,τι κάνουν και οι ενήλικοι γονείς τους, χωρίς να είναι όμοιοι μ' αυτούς;
Όταν τα παιδιά από τη φύση τους μιμούνται συμπεριφορές ενηλίκων ακόμα κι όταν δεν τις καταλαβαίνουν, τι θα συμβεί αν πολλαπλασιάσουμε αυτά τα πρότυπα; Γιατί να μην τους πούμε ότι εκτός από τους gay υπάρχουν και κτηνοβάτες, που κατά τα άλλα είναι καλοί άνθρωποι; Αν δεν μας φτάνει το κοριτσάκι, που "δείχνει" στο πρόσωπο του συμμαθητή της τον μελλοντικό άντρα της και θέλουμε να το επεκτείνουμε και στο πρόσωπο ενός άλλου κοριτσιού, γιατί να σταματήσουμε αυτήν την επέκταση; Να φτάσουμε στο σημείο που ένα αγοράκι θα δείχνει την κατσίκα του ως τη μελλοντική σύντροφό του. Σεξουαλική επιλογή δεν είναι κι αυτή; Γιατί να μην την έχουν κι αυτήν υπόψη τους τα παιδιά; Να έχουν πλήρη εικόνα των όσων συμβαίνουν στον κόσμο των ενηλίκων. Να αποτυπωθεί μέσα στα σχολεία και στον απόλυτο βαθμό η ανθρώπινη κοινωνία. Αυτά όλα είναι ικανά να αλλάξουν βασικές ανθρώπινες συμπεριφορές, γιατί άνθρωποι ανώριμοι θα κληθούν ν' αντιμετωπίσουν καταστάσεις, τις οποίες δεν είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν.
* Απόσπασμα από την ιστοσελίδα του Π. Τραιανού ΕΑΜ Β' - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
elkeda

Δεν υπάρχουν σχόλια: