Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Μία ανάσα πριν τη ΝΔ Τατσόπουλος – Ρεπούση.

ΠΗΓΗ: Olympia

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/12/c68a4-tats-repousi.jpgΜία ανάσα πριν τη Νέα Δημοκρατία φέρονται να βρίσκονται οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος.

Την συνεννόηση φέρεται να έχει αναλάβει βουλευτής – γόνος επιχειρηματία των ΜΜΕ καθώς και γνωστός δημοσιογράφος του συγκροτήματος Λαμπράκη.

Ειδικά για την Μαρία Ρεπούση η προσχώρηση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη όπως υποστηρίζουν πολιτικοί αναλυτές, σε περίπτωση που η ΔΗΜΑΡ δεν επανέλθει στην στήριξη της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος από την άλλη δεν κρύβει την πρόθεση του για συνεργασία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ (όπως και ο Σταύρος Ψυχάρης με την αρθρογραφία του στο Βήμα). Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί, είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ανεξαρτητοποίηση του προσφέροντας στην αρχή διακριτική στήριξη στο κυβερνόν κόμμα.

Τρολοκράτης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ κα ΡΕΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΤΗ! ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ, ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ...

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

''ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩι Α Ε Ι ΠΕΛΑΖΕΙ''(ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ..)ΚΑΙ''VIVE LA DIFFERENCE(!?/?!/!/?)''.Κάτι 'γνώριζαν(περισσότερο και υψηλότερο..)και κάτι γνωρίζουν περισσότερο,καλύτερο και προτιμότερο..
[http://www.gnomikologikon.gr/catquotes.php?categ=01590]
Είναι πανέτοιμοι να μηχανευθούν κάθε πιθανοαπίθανο δυνατό τρόπο για την πλήρη αποποίηση των ευθυνών των που τους αναλογούν.Οι εφευρέσεις,όμως,προς καιρόν είναι νέες•οσονούπω αποκαλύπτονται και τους εκθέτουν,τώρα,μάλιστα,ευθέως,έστω και από ιστολόγια εντός του αχανούς,είναι γεγονός,διαδικτύου,της περιπεπλεγμένης υπόθεσης που καλείται ('')διαδίκτυο(''),σήμερα.