Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

« Πριν από την πρώτη επίσημη βόμβα που θα προσγειωθεί στα Συριακά εδάφη, η Νέα Παγκόσμια Τάξη σχεδιάζει να εμβολιάσει 2,2 εκατομμύρια παιδιά της Συρίας ηλικίας κάτω των πέντε ετών, σύμφωνα με πληροφορίες για την προστασία κατά της πολιομυελίτιδας.

Το συνολικό σχέδιο περιλαμβάνει πλέον όλη τη Μέση Ανατολή, και επιδιώκουν να εμβολιάσουν 23 εκατομμύρια παιδιά κάτω των πέντε ετών.

Αυτό το σχέδιο πήγε τόσο καλά στην Αφρική, την Ινδία και το Πακιστάν που σίγουρα τα κέρδη της Big Pharma πηγαίνουν στη φροντίδα για όλα τα σύνδρομα που αναπτύσσονται - αργότερα , αν όχι αμέσως - και κερδίζουν ένα καθαρό ποσό με την υπόσχεση οτι τα εμβόλια προλαμβάνουν τις ασθένειες ή παρέχουν προστασία από αυτές.

Αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι τα εμβόλια είναι υπερφορτωμένα με τοξίνες και ποιος ξέρει τι άλλο - για να διακινδυνεύσουν τις παρενέργειες ή το μυστικό σκοπό των σημερινών εμβολίων.

Αλλά από ένα νέο βιβλίο , που έχει συγγραφεί από ένα γιατρό ο οποίος ξεσκόνισε την ιστορία των εμβολίων, μάθαμε οτι τα εμβόλια έχουν στρατιωτικοποιηθεί από το 1 έτος .

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι από τις 26 Νοεμβρίου "17 παιδιά έχουν παραλύσει από πολιομυελίτιδα στη Συρία".

Η ιατρός Sherri Tenpenny είπε, "Χρειάζονται τροφή, ένδυση, αγάπη και προστασία. Αντ ' αυτού, λαμβάνουν δόσεις εμβολίων πολιομυελίτιδας με μόνο 17 επιβεβαιωμένα κρούσματα .

Όταν οι ευγονιστές χειρίζοναι το πρόγραμμα εμβολιασμού τους στην Ινδία, 47.500 παιδιά παρέλυσαν το 2011. Το Πακιστάν ανέστειλε σε παγκόσμιο επίπεδο την αιγίδα του προγράμματος εμβολιασμού μετά απο τον θάνατο παιδιών από τα εμβόλια .

Σε ειδική έκθεση του 2011 , μια έρευνα για την υγεία στο Πακισταν, κατέληξε "ότι τα εμβόλια πολιομυελίτιδας για βρέφη που χρηματοδοτούνται από την Παγκόσμια Συμμαχία εμβολιασμού και ανοσοποίησης προκάλεσαν θάνατο και αναπηρίες στις περιφερειακές χώρες συμπεριλαμβανομένων του Πακιστάν".
ΣΧΟΛΙΟ : ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ, ΑΛΛΑ ΕΝΟΣΩ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΗΚΕ, ΤΟΥ ΧΩΡΗΓΟΥΝ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!
Αμέθυστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: