Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Κάψτε τα όνειρα σας και τα όνειρα των παιδιών σας για να... ζεσταθείτε!

Πηγή: RAMNOUSIA 

Κάψτε τα όνειρα σας και τα όνειρα των παιδιών σας για να... ζεσταθείτε!

Κάψτε τα όνειρα σας και τα όνειρα των παιδιών σας… Είναι ο μόνος τρόπος για να ζεσταθείτε… Εμείς είμαστε άχρηστοι να κυβερνήσουμε… Είμαστε ανίκανοι να πούμε έστω και ένα όχι στους χουντοτροϊκανους… Εμείς οδηγήσαμε ένα λαό να θυμηθεί και να ζήσει τις ιστορίες που άκουγε από τους παππούδες του την εποχή της κατοχής!


Ξαναζήσατε μέσα από τις αποφάσεις μας το ψάξιμο στα σκουπίδια!

  • Την πείνα!
  • Την εξαθλίωση!
  • Τη φτώχεια!
  • Την υποταγή!
  • Τα συσσίτια!
  • Την καταστολή!
  • Τις συλλήψεις
  • Τη ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ… 

Μόνο που τότε είχαν κάτι ….είχαν την ελπίδα! Εμείς αγωνιζόμαστε να σας την πάρουμε κι αυτήν…

Αν ακούγαμε αυτά τα λόγια ναι, θα πιστεύαμε πραγματικά ότι μας μιλά η Ελληνική Κυβέρνηση. Θα πιστεύαμε ότι αποφάσισαν να πουν, έστω για μια φορά, την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό. Όταν, όμως ακούμε για επανασυνδέσεις ρεύματος εν όψη ψύχους, όταν ακούμε δακρύβρεχτους λόγους συμπόνιας για τους χιλιάδες συμπολίτες μας που ζουν στιγμές εξαθλίωσης, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ… Δεν θα πάρουμε άλλη δόση ψευτιάς υποκρισίας και ψευτοσυμπόνιας.

Το μόνο που μας προκαλείται κυβερνολάγνα υποκείμενα, είναι οργή!!! Θέλετε – δήθεν – να μας πείσετε ότι συγκινηθήκατε από το γεγονός ότι, οικογένειες ζεσταίνονται με μαγκάλια. Εδώ και τρία χρόνια όμως, ακούτε ότι παιδιά διαβάζουν κάτω από το φως των κεριών, ότι γυναίκες προσπαθούν να μαγειρέψουν στις γκαζιέρες. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν εκατοντάδες καταγγελίες για σχολειά που τα παιδιά ξεπαγιάζουν και δεν μπορούν να κάνουν μάθημα. Γνωρίζετε ότι εδώ και μήνες και σε κάποιες περιπτώσεις χρόνια!!!! χιλιάδες νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα, ενώ άλλα τόσα, κάνουν παράνομες συνδέσεις με κίνδυνο της ζωής τους. Όλα αυτά εδώ και χρόνια σας είναι παντελώς αδιάφορα !!!!!!!!!!!!

Αποκαλούσατε εγκληματίες εμάς, τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, επειδή κάναμε απεργίες, όχι για αυξήσεις αλλά για να διαφυλάξουμε την Επιχείρηση από τα όρνεα που την λυμαίνονταν και για κάποιες μέρες υπήρχε εκ περιτροπής διακοπή ρεύματος σε κάποια σπίτια ή καταστήματα, εσείς που οδηγήσατε χιλιάδες οικογένειες στο σκοτάδι εδώ και μήνες και σε πολλές περιπτώσεις εδώ και χρόνια… έχετε την αυτογνωσία να δείτε τι είσαστε ;;;

Όχι δυστυχώς, είναι ήλιου φαεινότερο ότι δεν την έχετε, γιατί αν την είχατε όχι απλώς θα είχατε παραιτηθεί αλλά, θα είχατε εγκαταλείψει και τη χώρα που προδοτικά, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου(!!!)κυβερνάτε…

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Δεν μας πείθετε γιατί, εσείς μετατρέψατε τη ΔΕΗ σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό σας φορτώνοντας τα τιμολόγια της με χαράτσια, με ειδικό τέλος, με Φ.Π.Α με Δημοτικά τέλη, με Δημοτικούς φόρους, με ΤΑΠ (τέλος ακίνητης περιουσίας) κ.α… δημιουργώντας έτσι, ένα τιμολόγιο δυσβάστακτο για τον καταναλωτή.

Οδηγήσατε τη ΔΕΗ σε συνεχόμενες αυξήσεις (ξεπερνώντας το 55% τα τελευταία χρόνια) με σκοπό να εξυπηρετήσετε τους εγχώριους και ξένους μεγαλοκαρχαρίες και με αλχημείες εκσφενδονίσατε την οριακή τιμή του συστήματος μέχρι 150€ την MWh, για να μπορέσουν να μπουν στο δίκτυο οι ιδιώτες! Εις βάρος ποιων όμως; Εις βάρος αυτών που τώρα δήθεν συμπάσχετε…

Η Energa & η Hellas Power που έβαλαν φέσι 300 εκ €, δικό σας δημιούργημα δεν είναι; Ποιος θα απολογηθεί για αυτά τα τερατουργήματα; Ποιος θα δώσει εξηγήσεις για αυτές τις εγκληματικές σας πράξεις;

Υποχρεώσατε τη ΔΕΗ να πουλάει με 36,6 € / ΜWh στον όμιλο Μυτιληναίου, ενώ στο χαμηλόμισθο, στο χαμηλοσυνταξιούχο, στον άνεργο, πουλάει με τις αυξήσεις που εσείς κάνατε αναγκαίες, δηλαδή με 77,3 €/MW/h!!!

Με τον τρόπο αυτό χαρίσατε στο Μυτιληναίο 130 εκ€!!! Έχετε την ευθιξία να απολογηθείτε για αυτή σας την επιλογή;

ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ;;;

Συνεχίζετε το καταστροφικό σας έργο με το ξεπούλημα της ΔΕΗ αγνοώντας τις συνέπειες που θα έχει αυτή σας η κίνηση στο καταναλωτικό κοινό……όσο δηλαδή θα απομείνει.

Οι συνεχόμενες απαιτήσεις μιας ιδιωτικής Επιχείρησης για περισσότερα κέρδη, χωρίς μάλιστα τη δυνατότητα παρέμβασης για κοινωνική πολιτική, σε συνάρτηση με την πολιτική σας, δηλαδή την πολιτική των απολύσεων και της ανεργίας, θα προσθέτει – μέρα με την ημέρα – όλο και περισσότερους συνάνθρωπους μας στην μακάβρια λίστα σας, στη λίστα των ανθρώπων που θα στερούνται το αγαθό της Ηλεκτρικής Ενέργειας!!! Και σε αυτό, στην πραγματική αιτία του προβλήματος δεν μπαίνετε καν στον κόπο να αναφερθείτε…

Οι εργαζόμενοι στον χώρο μας απαιτούν:

• Την άμεση επανασύνδεση των νοικοκυριών που έχουν υποστεί διακοπή ρεύματος!
• Την επέκταση του κοινωνικού τιμολόγιου!
• Την αφαίρεση από το τιμολόγιο της ΔΕΗ των λογαριασμών προς τρίτους!
• Την μη διακοπή του ρεύματος σε αυτούς που αποδεδειγμένα δε μπορούν να πληρώσουν!
• Την άμεση διακοπή της ηλεκτροδότησης σε βιομηχανίες που ζημιώνουν τη ΔΕΗ, σε υπουργεία που χρεωστάνε εδώ και χρόνια στη ΔΕΗ και σε πολιτικά γραφεία που επίσης ζημιώνουν την Επιχείρηση με υψηλές οφειλές.

Η ΔΕΗ βάση του Β.Ν.Δ 1468/1950 ιδρύθηκε με σκοπό τον εξηλεκτρισμό όλης της χώρας και με βασική της υποχρέωση να παρέχει την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια προς τους αστικούς και αγροτικούς πληθυσμούς με την φθηνότερη δυνατή τιμή. Αυτή την ΔΕΗ θέλουμε, για αυτήν αγωνιστήκαμε και για αυτήν θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε γιατί αυτή η ΔΕΗ μπορεί να σταθεί δίπλα στον Καταναλωτικό κοινό .

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ.Ε.Η Α.Η.Σ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.:
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ                           Ι. ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: