Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

H ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΑΣΤΟΥ:
Καλά τι γίνεται με το blog αποτείχιση; Πολύ αίμα, πολύ βρίσιμο... Δεν βγάζω άκρη...
Απάντηση: Τό μπλόγκ Αποτείχιση είναι τό ΚΨΜ τής στρατευμένης εκκλησίας. Αυτής τής εκκλησίας,η οποία σάν τούς λατίνους διεξάγει τόν ορατό πόλεμο, εγκαταλείποντας τόν αόρατο μέχρι νεωτέρας. Είναι οι σύγχρονοι σταυροφόροι πού επιθυμούν διακαώς τήν κατάκτηση καί τήν λεηλασία τής αμαρτωλής Κων/πόλεως. Βεβαίως τό ίδιο επιθυμεί καί ο Βαρθολομαίος,αλλά μέ ειρηνικά μέσα. Θέλει νά τήν παραδόσει,διότι ο Οθωμανός κατέκτησε μόνον τήν μισή Πόλη, τελικά. Όποιος προφτάσει. Καί ο Βαρθολομαίος διαθέτει ισχυρά τάγματα ειρήνης καί ιδίως έναν στρατηγό πού μπροστά του θά συστέλλονταν ακόμη καί ο Βελισσάριος. Τόν Ζηζιούλα. Αλλά καί η στρατευμένη εκκλησία είναι πλήρης. Τό βαρύ πυροβολικό τό έχει αναλάβει ο Πειραιώς. Τήν αεροπορία ο Τρικαμηνάς. Τό πεζικό καί τούς τυφεκιοφόρους ο Ζήσης. Είναι όλοι εξοπλισμένοι μέ βαρειά παραδοσιακά τουφέκια, τούς βίους τών αγίων. Τά ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, οι ΑΚΤΙΝΕΣ έχουν αναλάβει τά γραφεία πρώτο καί δεύτερο. Οι παλαιοημερολογίτες είναι ο όχλος πού έχει αναλάβει τήν λεηλασία. Οι Ειδικές Δυνάμεις κατευθύνονται από τόν Μεταλληνό. Οι ανιχνευτές από τόν Σαράντο. Τόν ερυθρό σταυρό έχει αναλάβει ο Ιερώνυμος. Καθένας μέ τά χαρίσματά του. Διερμηνέας, μεταφραστής είναι γιά τήν ώρα ο Ιγνάτιος Βόλου. Επιστημονικός σύμβουλος ο Μεσογαίας. Σύμβουλος εκδόσεων η Ακαδημία Βόλου. Γιά όποιον δέν αντέχει τήν πίεση τού πολέμου υπάρχει ο Θερμός. Σατυρικός ποιητής ο Βασιλειάδης. Τό γραφείο τελετών έχει αναλάβει ο Αρτος Ζωής. Τήν αλληλογραφία ο Αρμός. ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ. Ετοιμος νά θυσιαστεί γιά τό δικαίωμά μας στήν Κόλαση. Ας κοιμώμαστε ήσυχοι. 

 Αμέθυστος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος

O Aμέθυστος είναι η μαϊμού της Αλβιώνας. Ολη μέρα ξεψηρίζεται ή ξεφωνείται από τις ...αδελφές της Αγγλίας.Καί κάποιες στιγμές προσπαθεί να εμφανισθή "ιματισμένη και σωφρονούσα" αλλά δεν κατορθώνει με τίποτα να καλύψη την γύμνια και την αλλοφροσύνη της. Δεν το αντέχει. Θέλει ζουρλομανδύα καί το λέει φωναχτά. Μην την αδικείτε την καϋμένη επαθε ναρκομανία.

amethystos είπε...

Εφτασες τήν ποθούμενη ικανοποίηση; Η επίτευξή της είναι σημαντική γιά τήν ψυχική ισορροπία.!!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Η Θριαμβεύουσα δεν έχει την ανάγκη όσον και άνεση τέτοιου,τέτοιου είδους μάχης και πολέμου.Τη φυλάττουν οι Άγιοι με τις διδαχές των των εντολών του Κυρίου.Ό,τι 'πη ο λαός μας,του Θεού,ενός Θεού που αλλαξοπίστησε,ήδη,από τη χώρα του,που ανεγέννησε και ανέφερε,ανήγαγε,ανύψωσε και εξύψωσε από την επιφάνεια και το περιθώριο,την Ελλάδα,για μέρη εξωτικά(τη μακαριότητα του Νιρβάνα)'στα οποία και μας οδηγούν συγχορδία και συμπαιγνία,χάριν ομμάτων και ωτίων,οι σεσωσμένοι των Αθηνών.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ασυναρτησίες,Ανώνυμε,ασυναρτησίες.Είθισται να νομίζεται το συγκεκριμένο ιστολόγιο περιθώριο περιθωρίου.Δεν είναι αλήθεια,όμως,κάτι τέτοιο.Πού τα βασίζεις όλ’αυτά και τα εκστομίζεις και καταφέρεσαι,κατασυκοφαντείς κατά τόσο χυδαίο,χονδροειδή τρόπο(τους συντελεστές του);Τα εννοείς και πιστεύεις,αλήθεια,όλ’αυτά που μας γράφεις ή είσαι,γίνεσαι συνήθης ύποπτος με κάτι,’σε κάτι που αγνοείς με κάτι τέτοιες χαιρεκακίες(χαιρετούρες λάσπης);Χριστιανικά είναι όλ’αυτά,εδώ;Πεντακάθαρο το υφάκιον που κατά κόρον χρησιμοποιείς διότι αυτά,κάτι τέτοια δεν ανήκουν εδώ.Πρέπει να απευθύνεσαι μάλλον προς γηπεδούχους μέρος παρά ‘σε κυπελλούχους.