Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Ουκρανία: Ο ναζιστικός χαιρετισμός του νέου πρωθυπουργού Γιατσένιουκ δίπλα στον εβραϊκής καταγωγής Κλίτσκο.

Πηγή: Λίθος Φωτός 

Έχοντας στο πλάι του τον ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος Σβόμποντα, Όλεχ Τιάχνιμποκ, και τον Βλάντιμιρ Κλίτσκο Σάλο έχει προκαλέσει στην δοκιμαζόμενη Ουκρανία η εμφάνιση του νέου πρωθυπουργού της χώρας, Αρσένι Γιατσένιουκ, να απευθύνει ναζιστικό χαιρετισμό προς το πλήθος
έχοντας στο πλάι του τον ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος Σβόμποντα, Όλεχ Τιάχνιμποκ, και έναν εκ των ηγετών της αντιπολίτευσης που οδήγησε στην ανατροπή του Γιανουκόβιτς, Βλάντιμιρ Κλίτσκο. Την φωτογραφία δημοσίευσε το σάιτ «L'echelle de Jacob», το οποίο αναφέρει για τον Γιατσένιουκ, ότι είναι γνωστός ακροδεξιός και μέλος του κόμματος της Γιούλια Τιμοσένκο.

protothema.gr

Προσέξατε την πρώτη φράση; Έχοντας στο πλάι του τον ηγέτη του ακροδεξιού κόμματος Σβόμποντα, Όλεχ Τιάχνιμποκ, και τον Βλάντιμιρ Κλίτσκο Σάλο. 
Ένας ναζί που κυνηγά Εβραίους στην Ουκρανία όπως μας λένε τα ΜΜΕ. Μάλλον, τους κυνηγά με εντολή των Εβραίων.. Ο ναζιστής Γιάτσενιουκ που κάνει παρέα με τον εντολοδόχο των Γερμανών μποξέρ Κλίτσκο που είναι τυχαία Εβραίος. Δηλαδή ο ναζί κατέβαινε παρέα με τον Εβραίο να διαδηλώσουν. Ο γυαλάκιας ο ναζί και ο ψηλός ο εβραίος Κλιτσκο που ανέχεται ναζιστικούς χαιρετισμούς δίπλα στον Γιάτσενιουκ
judeo-sataniści wszystkich krajów łączcie się

Τι θέλει να κρύψει ο «άνθρωπος κλειδί» της ουκρανικής αντιπολίτευσης;
alt
Οι ειδήσεις αναφέρουν ότι "ένας εκ των ηγετών της ουκρανικής αντιπολίτευσης"* είναι ο Ουκρανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας Vitali Klitschko (Βιτάλι Κλίτσκο).
Πολλές ειδήσεις τον αναφέρουν ως «άνθρωπο κλειδί» (key figure) της αντιπολίτευσης, με την Μέρκελ και την ελίτ της ΕΕ να ισχυρίζονται ανοιχτά ότι τον καλοπιάνουν για να γίνει ο άνθρωπός τους που θα οδηγήσει τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
alt
Πριν λίγες ημέρες ο Κλίτσκο έκανε «έκκληση» στην Ευρωπαϊκή Ένωση να μεσολαβήσει στην πολιτική κρίση στην Ουκρανία.
 Ο 42χρονος Κλίτσκο είναι ο επικεφαλής του κόμματος Ουκρανική Λαϊκή Συμμαχία για τη Μεταρρύθμιση (το ακρωνύμιο udar / # του κόμματος μεταφράζεται σε «χτύπημα» ή «γροθιά»). Σύμφωνα με την wikipedia, το κόμμα έχει μια φιλο-ευρωπαϊκή πολιτική πλατφόρμα καθώς και είναι "κατά της διαφθοράς".
Το 2006 ο Βιτάλι Κλίτσκο είχε κατέβει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος του Κιέβου, όπου ήρθε δεύτερος συγκεντρώνοντας ποσοστό 26%.
alt
Ο Κλίτσκο με τον ομοφυλόφιλο υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε
alt
Η γιαγιά του Κλίτσκο, Tamara Jefimowna Etinzon, είναι Εβραία, καθιστώντας τον έτσι Εβραίο σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο.
alt
Ο Κλίτσκο (αριστερά) σε Συναγωγή
altΓράφει το περιοδικό της ιουδαϊκής χασιδικής κίνησης Chabad - Lubavitch, 'Le Chaim', Δεκέμβριος 2003:
"Κατά τη διάρκεια του πολέμου, Ουκρανοί φασίστες ξεσηκώθηκαν και ο παππούς του Klitschko διακινδύνευσε τη ζωή τη δική του και εκείνων της οικογένειάς του, κρύβοντας την νεαρή Εβραία Tamara Etinzon στο κελάρι τους, αφού η οικογένειά της είχε σκοτωθεί από τους Ναζί. Μετά τον πόλεμο παντρεύτηκαν και έφυγαν για την εξορία. Ο γιος τους Vladimir έγινε αξιωματικός του Στάλιν και οι γιοι του γεννήθηκαν στην Κιργισία και το Καζακστάν, μεγάλωσαν στο Κίεβο και τώρα ζουν στη Γερμανία.
    [ ...]

alt
Τα αδέλφια Klitschko με τον πατέρα τους στο σπίτι τους στο Κίεβο
Πολλοί είναι πεπεισμένοι ότι οι δύο μέτρων γίγαντες αθλητές αδελφοί Vitali και Wladimir Klitschko θα είναι πρωταθλητές κόσμου περισσότερο από μία φορά.
Χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία για την εβραϊκή παρουσία στην πυγμαχία;"

alt
Η ουκρανική ιστοσελίδα ειδήσεων "Highway" έχει ένα άρθρο, επίσης, σχετικά με την ανωτέρω ρομαντική ιστορία, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο Klitschko φαίνεται να υποτιμά σκόπιμα την εβραϊκή του καταγωγή, ακόμη και να προσπαθεί να την εξαφανίσει από το διαδίκτυο :
"Ο Vitaly θέλει να δει όλες αυτές οι πληροφορίες να διαγράφονται, ακόμη και από το διαδίκτυο. Οι άνθρωποι του προσπαθούν ενεργά να καταστρέψουν κάθε αναφορά σε αυτό το «ατυχές γεγονός ». Ο Βιτάλι ντρέπεται. Ντρέπεται για τους προγόνους του, που έχυσαν το αίμα τους υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους, που επέζησαν από την καταπίεση των εκκαθαριστών. Το επώνυμο Etinzon εμφανίζεται συχνά στα αρχεία των στρατοπέδων".
Στη συνέχεια αναφέρεται στη σχέση των Klitschko με τους Εβραίους:
"Είναι ενδιαφέρον, ότι οι ίδιοι οι Εβραίοι εμφανίζονται να αποδέχονται αυτό το γεγονός και να υποστηρίζουν τον Klitschko. Το διάσημο εβραϊκό λόμπι βοήθησε το Βιτάλι να είναι όχι μόνο ένας μεγάλος αθλητής, αλλά και να πετύχει γρήγορα αποτελέσματα στο επάγγελμα. Για παράδειγμα, δεν είναι μυστικό ότι η οικονομική στήριξη που του παρείχε ο Edward Hurwitzαπό την Οδησσό Επιπλέον, είναι ο Hurwitz ο οποίος σύστησε τον Klitschko στο κύριο χορηγό του, τον Valery Khoroshkovsky".

alt
Τα δύο αδέλφια παρουσιάζονταν συχνά σε εβραϊκλα περιοδικά, να εορτάζουν ιουδαϊκές εορτές. Στις φωτογραφίες πάνω, ο "Stroke" Vitaly Klitschko, εορτάζει την Χανουκά στο Κίεβο, και στην άλλη (με τον αδελφό του) γιορτάζει την είσοδό του στην πολιτική, ενώ φαίνεται το Αστέρι του Δαβίδ.
altΤο κόμμα του Klitschko εργάζεται με την εβραϊκή εταιρεία PBNη οποία ειδικεύεται στις "κυβερνητικές και επενδυτικές σχέσεις" vis-a-vis στις αγορές της Ουκρανίας.
Στην ηγεσία του PBN βρίσκονται οι Εβραίοι Peter Necarsulmer(φωτο) και Bernard Sucher. (βλ. εδώ)
alt
* Παρόλο που το όλο "εξεγερσιακό" κλίμα στην Ουκρανία είχε ξεκινήσει από "ευρώφιλους" κατά της "ρωσόφιλης" κυβέρνησης, οι Ουκρανοί εθνικιστές που είναι αντίθετοι με την συνεργασία με την ΕΕ, υποστήριξαν τις διαδηλώσεις σαν μια ευκαιρία να ξεκινήσει μια «Εθνική Επανάσταση» και σύντομα έγιναν το πιο μαχητικό κομμάτι των διαδηλωτών, πρωτοστατώντας στις διαδηλώσεις και στις συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής του Γιανουκόβιτς. (Δες εδώ, εδώ και εδώ)
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή
redskywarning.blogspot.gr

Παραθέτουμε επίσης: PRESS TV: Ισραηλινός πρώην αξιωματικός διοικεί ομάδα παραστρατιωτικών στην Ουκρανία (video)
Σιωνιστές Εβραίοι και ναζί χέρι-χέρι. Είχατε καμιά αμφιβολία, για το ποιοί κρύβονται πίσω από τα τραγικά γεγονότα στην Ουκρανία;
Για να μην τρώμε κουτόχορτο. Ο ναζισμός όπως εξυπηρέτησε τον Σιωνισμό και την δημιουργία του Ισραήλ, έτσι θα τον εξυπηρετήσει και σήμερα. Τα θύματα; Οι γηγενείς λαοί και όποιοι εβραίοι υπάρχουν εκεί για να υπάρχει και ο τόσο απαραίτητος “αντισημιτισμός”, για να λυπάται η διεθνή κοινότητα τους κατατρεγμένους Εβραίους και το Ισραήλ να συνεχίζει την γενοκτονία των Παλαιστινίων ακάθεκτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...