Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Videο: Tάταροι εξτρεμιστές έβγαλαν το μάτι αστυνομικού! - Ισλαμιστές και ... SS συμμετείχαν στην εξέγερση!

Πηγή: DefenceNet

Βίντεο που δείχνει Ουκρανό αστυνομικό των "Μπέρκουτ" να έχει πέσει στα χέρια των "διαδηλωτών" και να του έχουν βγάλει το μάτι (!) είδε το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έργο βετεράνων ισλαμιστών Τατάρων που πολέμησαν στην Συρία και επιστρατεύθηκαν από δυτικά κυκλώματα για να πολέμήσουν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. 
Φανερή βοήθεια από βετεράνους ισλαμιστές αντάρτες φέρεται να είχαν οι διαδηλωτές κατά την διάρκεια των αιματηρών συγκρούσεων στην πλατεία Μαιντάν στο Κίεβο σύμφωνα με ρωσικά, ουκρανικά, και γαλλικά ΜΜΕ.
Την ίδια στιγμή παραστρατιωτικοί διώχνουν τους ορθόδοξους ιερείς της Ι.Μ. Λαύρας του Κιέβου για να παραδοθεί στα χέρια του ψευδοπατριαρχείου του Κιέβου, σε μια φανερή συντονισμένη προσπάθεια για να αποσπάσουν τελείως την Ουκρανία από την επιρροή της Ρωσίας εκτός από πολιτικά, και θρησκευτικά.
Οπλισμένοι παραστρατιωτικοί περικύκλωσαν την ΙΜ Λαύρας του Κιέβου και απαίτησαν την εκκένωση της ώστε να καταληφθεί από το ψευδοπατριαρχείο του Κιέβου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του επικεφαλής της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου της Μόσχας, Βασίλη Ασίμοφ.
“Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, 70 οπλισμένοι παραστρατιωτικοί αφού είχαν αποκλείσει την Λαύρα με περιπολίες, εισέβαλλαν εντός και απέκλεισαν κάθε πρόσβαση λέγοντας ότι σύντομα θα αποφασιστεί η… παράδοση της μονής στο αυτοαποκαλούμενο “Πατριαρχείο του Κιέβου”
Σύμφωνα με τον Ασίμοφ, γύρω από την μονή βρίσκονται αυτή την στιγμή περί τους 300 παραστρατιωτικούς. Yπενθυμίζουμε ότι οι δυτικοί Ουκρανοί είναι, Καθολικοί και Ουνίτες (αίρεση με ορθόδοξο μανδύα που υπακούει στον Πάπα).
Ρωσόφωνα, ουκρανικά και γαλλόφωνα μέσα επικαλούνται μαρτυρίες κατοίκων και πληροφορίες  μυστικών υπηρεσιών, περί του κρίσιμου  ρόλου που διαδραμάτισαν οι τουρκόφωνοι, σουνίτες μουσουλμάνοι Τατάροι (μογγολικής καταγωγής), στην ανάφλεξη του Κιέβου σύμφωνα με τους Δ.Πορφύρη/Π.Σταφυλά, από Βρυξέλλες και το pentapostagma.gr. 
Συγκεκριμένα αναφέρουν "Κύματα Τατάρων τζιχαντιστών που δρούσαν σε ισλαμιστικά δίκτυα στη Συρία, άρχισαν να επιστρέφουν μέσω Τουρκίας αεροπορικώς (γραμμή των Turkish Airlines Kωνσταντινούπολη-Συμφερούπολη) από τα τέλη Νοεμβρίου για να προετοιμάσουν τα βίαια επεισόδια. Eκτιμάται ότι η συμβολή τους ήταν απαραίτητη για το σχηματισμό δυνατών ομάδων κρούσης ενάντια στις ουκρανικές δυνάμεις της τάξης (Berkut).
Δημοσιογραφικές πηγές  από τη Συμφερούπολη βεβαιώνουν ότι εδώ και  ημέρες, ομάδες των 15-20 ατόμων  που προέρχονται από τις οργανώσεις των “Νέων Τατάρων Ισλαμιστών της Κριμαίας” ταξιδεύουν  καθημερινά για  Κίεβο. Πολλοί εξ’ αυτών έχουν εκπαιδευθεί στα βουνά της Συμφερούπολης και της Δυτικής Ουκρανίας. 
Οι υπόλοιποι είναι εμπειροπόλεμοι στο ανορθόδοξο αντάρτικο λόγω της συμμετοχής τους  στις ισλαμιστικές ομάδες της Συρίας.  Σύμφωνα  με πληροφορίες που κυκλοφορούν στην Κριμαία, οι Τατάροι Τζιχαντιστές έδρασαν στα χριστιανικά περίχωρα της συριακής πρωτεύουσας ως αποκεφαλιστές γιατρών και συναφών επαγγελματιών του τομέα  Υγείας όταν αυτοί αρνούνταν να “συνεργασθούν” . 
Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε και στο Κίεβο όπου “διαδηλωτές” ακρωτηρίασαν και  έβγαλαν το μάτι σε αστυνομικό και δεν επέτρεψαν τη μεταφορά του σε νοσοκομείο από το ασθενοφόρο. 
Στο Ανώτατο Συμβούλιο των Κοζάκων της Κριμαίας επιβεβαιώνεται η είδηση ότι πλέον οι Τατάροι είναι “βετεράνοι της Συρίας”. Η ίδια πληροφορία διασταυρώνεται και από  πηγές των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ουκρακινής Δημοκρατίας. Αρκετοί Ρώσοι μιλούν για τη διασύνδεσή τους με την Αλ Κάιντα και άλλα ριζοσπαστικά ισλαμιστικά κινήματα.
Οι Τατάροι της Κριμαίας μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους από τις σκληρές μάχες στις πόλεις της Συρίας στους δρόμους του Κιέβου.
Διατηρούν ένα είδος πολιτικής αντιπροσώπευσης εν είδει τοπικού κοινοβουλίου (Majlis) το οποίο και αναλαμβάνει τη μεταφορά αυτών των μαχητών στην ουκρανική πρωτεύουσα. Υπάρχουν αναφορές για πολλές εκατοντάδες Τατάρων της Κριμαίας  στο Κίεβο.
Όταν στον B' Παγκόσμιο Πόλεμο η Κριμαία κατακτήθηκε από τους Ναζί, οι Τάταροι συνεργάστηκαν με τον κατακτητή πραγματοποιώντας πολλά εγκλήματα κατά  Ρώσων και Ουκρανών. Για αυτόν το λόγο θα ακολουθήσει ο μαζικός εκτοπισμός τους από τη χερσόνησο το 1944.
Οι Τατάροι της Κριμαίας εντάχθηκαν ως  εθελοντές στα Τάγματα Θανάτου των Ναζιστών σε ένα ποσοστό της τάξεως του 80%. Έκαναν εθνοκάθαρση σε όλες τις  μειονότητες της Κριμαίας και δολοφόνησαν μαζικά Ουκρανούς και Ρώσους. Καταγράφηκαν στην ιστορική μνήμη  των σλάβων ως οι πιο αδίστακοι δολοφόνοι.
 Δεν εξαιρούσαν από τις σφαγές τους, ούτε τους γέρους, ούτε τα γυναικόπαιδα.
Στις αρχές της δεκαετίας του '90 οι Τατάροι αρχίζουν να επανακτούν την Κριμαία και οι ρώσικες αρχές δεν κρύβουν την δυσφορία τους απέναντι στη μαζική τους επιστροφή.
Από το 1991 διακηρύσσουν την εθνική τους υπεροχή στην χερσόνησο και ζητούν την αναγνώριση κυρίαρχου εθνικού κράτους με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες πολιτικές εντάσεις.
Αποτελούν μόνο το 10% του πληθυσμού και αναγκάζονται να αναγνωρίσουν την de facto εδαφική τους ενσωμάτωση στο νέο ουκρανικό κράτος.
Ωστόσο ιδρύουν τα δικά τους αντιπροσωπευτικά όργανα που για τους ίδιους επέχουν θέση κοινοβουλίου, υπερασπιζόμενοι την εθνική και θρησκευτική τους ταυτότητα.
Το 2002, 260000 Τάταροι κατοικούσαν στην Κριμαία.
Ανέκαθεν οι Γερμανοί τα είχαν καλά με τους ισλαμιστές.
Υπενθυμίζουμε την δημιουργία των ισλαμικών βοσνιακών SS στον Β' ΠΠ, εάν προσθέσουμε και τους ακροδεξιούς νεοναζί, απογόνους των ουκρανικών SS, προκύπτει ότι όλοι αυτοί που στήριξαν την "εξέγερση" ήταν πολύ βολικοί για τους Δυτικούς και ιδιαίτερα τους Γερμανούς!
Στην φωτό βλέπουμε βετεράνους των ουκρανικών SS σε εκδήλωση πέρσι το καλοκαίρι για να "εορτάσουν" την επέτειο των σφαγών τους. Οι νεοναζιστές αποτελούν τον "σκληρό πυρήνα" της εξέγερσης κατά της νόμιμης κυβέρνησης
Πρέπει να προσθέσουμε τον κομβικό ρόλο της Τουρκίας η οποία φρόντισε για την μεταφορά των Τατάρων εξτρεμιστών. Επί του πρακτέου προκειται για συντονισμένη ενέργεια Δύσης-ισλαμιστών, εναντίον ρωσικών και ορθόδοξων συμφερόντων. Δεν είναι τυχαία η επίθεση στην ΙΜ Λαύρας του Κιέβου.
Η Ορθοδοξία διώκεται γιατί είναι το σήμα κατατεθέν της σημερινής Ρωσίας και δεν θέλουν στην Δύση να υπάρχουν πληθυσμοί που να στρέφουν τα μάτια τους στους Ρώσους. Αυτός είναι ο λόγος που διώκεται η Ορθοδοξία και στην Ελλάδα προσπαθώντας να μας κάνουν ...άθεους.
Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται από το ακόλουθο βίντεο που απεικονίζει τον άτυχο αστυνομικό με βγαλμένο μάτι!
Στο RT αναφέρθηκε ότι του είχε κοπεί και το χέρι! Κλασικές ενέργειες ισλαμιστών που έχουν κάνει άπειρα εγκλήματα στην Συρία. Όπως φαίνεται η λύση στην Ουκρανία δεν θα είναι τόσο απλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: