Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Δραματικές εξελίξεις στην Κριμαία - Βίντεο: Το ρωσικό Ναυτικό αποκλείει το λιμάνι της Μπαλακλάβα - Gunship Mi-24 εν δράσει


Ρωσικές ναυτικές δυνάμεις απέκλεισαν το λιμάνι της Μπαλακλάβα στην Κριμαία, ενώ μια διμοιρία Ρώσων Πεζοναυτών έχει περικυκλώσει την βάση της ουκρανικής Ακτοφυλακής στην Κριμαία και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να εισέλθει ή να εξέλθει από την βάση.
Στο βίντεο μπορείτε να δείτε μία ρωσική κορβέτα κλάσης Tarantul (Project 1241) να περιπολεί στα ανοικτά του στρατηγικής σημασίας λιμανιού της Μπαλακλάβα να εκτελεί ελιγμούς στην είσοδο του λιμανιού.
Μέχρι στιγμής η μόνη αντίδραση από πλευράς ουκρανικών αρχών ήταν η αποστολή ενός μικρού σκάφους της ακτοφυλακής το οποίο αρχικά παρακολουθούσε τη ρωσική φρεγάτα και εν συνεχεία αποχώρησε όταν πληροφορήθηκε ότι η βάση της είχε καταληφθεί από Ρώσους Πεζοναύτες!
Στην Μπαλακλάβα βρίσκεται μια παλαιά σοβιετική βάση πυρηνικών υποβρυχίω με καταφύγια σκαμμένα μέσα στις βραχώδεις ακτές και μια από τις πλέον απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις του «ψυχρού πολέμου".
Παράλληλα όπως αναφέρει το AP τουλάχιστον 30 Ρώσοι Πεζοναύτες έχουν περικυκλώσει την ουκρανική βάση της Ακτοφυλακής στην Κριμαία!Επίσης 6 επιθετικά ελικόπτερα Mi-24 και 3 μεταφορικά Mi-8 απεικονίζονται σε νέο βίντεο να πετούν πάνω από την Σεβαστούπολη σήμερα το πρωί μεταφέροντας ειδικές δυνάμεις.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...