Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Πουλάνε ανθρώπινα όργανα. Εμπορεύονται ανθρώπους. Πουλάνε ηρωΐνη και όπλα. Τώρα πουλάνε και κλεμμένο πετρέλαιο. Δεν είναι συμμορία…


orcs…είναι χώρα. Χώρα που κάποιοι θέλουν να μας πείσουν πως είναι “πολιτισμένη” όταν ακόμα και οι ίδιοι δεν κρύβουν επίσημα την απέχθεια τους για τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Φυσικά, όλοι αυτοί οι “πολιτισμένοι” που αβαντάρουν την συγκεκριμένη χώρα, δεν το κάνουν από ηλιθιότητα ή άγνοια. Όταν υπερασπίζεσαι έναν εγκληματία με πακτωλούς μαύρου χρήματος, μόνον μια εξήγηση υπάρχει. Χρηματίζεσαι.

Είτε είσαι πολιτικός, είτε υπουργός, είτε καθηγητής, είτε δημοσιογράφος, είτε πρόεδρος χώρας, χρηματίζεσαι. Τα παίρνεις.

Φυσικά μιλάμε για την… Τουρκία, που όπως πρώτοι αποκαλύψαμε στο Ολυμπία, είναι η χώρα που κλέβει και πουλάει λαθραία το πετρέλαιο Πιο πετρέλαιο; Του Ιράκ και της Συρίας, που κλέβουν οι ισλαμοφασίστες. Όταν λοιπόν από την πρωτη στιγμή ενημερώσαμε ότι οι υπάνθρωποι τσέτες δεν είναι τίποτε άλλο από τακτικός στρατός της Τουρκίας, κάποιοι ρέμβαζαν. Τώρα που κυλά το χρήμα, το κατάλαβαν; Ή μήπως βουλώνει και τα δικά τους ματάκια;

Η σχετική είδηση εδω.

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: