Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ





Αποτειχισι: Σεβαστε μου πατερα Βασιλειε Boλουδακη, τις υμας εβασκανε; Τι ειναι ολα αυτα τα φαιδρα και γελοια που εκστομισατε απευθυνομενος προς τα τεκνα σας; Ετσι γεροντα τους διδασκετε την γνησια Ορθοδοξια, με αστηρικτα φρασεολογηματα; Με αυθαιρεσιες και με γελοιοτητες προσωπικες σας; Τι κριμα γεροντα, μεγαλο κριμα. Πολεματε και επιτιθεσθε σε καταγεγραμμενα επιταγματα του Αγιου Πνευματος. Μεχρι και την λεξι "Αποτειχισι" που το Αγιο Πνευμα επελεξε και εθεσε μεσα στον Ιερον Κανονα της Πρωτοδευτερας, την κακοερμηνευετε οτι μας βγαζει απο την Εκκλησια. Αυτο ειναι βλασφημια πατερ αγιε. Βλασφημια κατα την αποψι μας. Πατερα Βασιλειε, οταν νοθευετε τους Ιερους Κανονες ακομα και τις λεξεις τους καθιστασθε πλανος και ψευτοδιδασκαλος, αυτο λενε οι Αγιοι Πατερες της Ορθοδοξιας. Οταν διδασκετε και νοθευετε την Πιστι και την μεταδιδετε νοθα και στρεβλη στους αμοιρους και ακαταρτιστους ανθρωπους, ειστε ψευδοπροφητης. Αυτη ειναι η Ορθοδοξια, πατερ αγιε, και δεν χαριζεται σε κανεναν, ουτε και σε μας τους Αποτειχισμενους. Δειτε δεξια τα οσα καταμαρτυρει ο Αγιος Γρηγοριος ο Παλαμας και ο Αγιος Συμεων ο Νεος ο Θεολογος. Πατερα Βασιλειε, μεχρι σημερα οσοι τολμησαν να κακολογησουν την Αγια Αποτειχισι και τους Αποτειχισμενους απο τους Αιρετικους, κατανικηθηκαν, κατακρημνισθηκαν και κατατροπωθηκαν στην ...σιωπη και στην αφανια τους !!! Να τους αναφερουμε; Τους γνωριζετε ολους. Προσεχετε γιατι θα παθετε τα ιδια. Προσωπικα δεν θα το ηθελα ποτε γιατι μας συνδεουν κοινοι Πατερες και κοινοι Αγωνες. 

ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ

Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ..!! Ο ΤΙΜΩΡΟΣ !! Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ!!

ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ.  ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.!!  ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ.  Ο ΦΑΙΔΡΟΣ.

Αμέθυστος

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΗΜΑΤΗ:  ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ;; ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ;; ΜΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΝΤΡΟΠΗ

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Οδυσσέας ο... πολυμήχανος :)

Ανώνυμος είπε...

Βάλε και τον Πανταζή από την Αυστραλία. Και πάει λέγοντας.Τι παρέα!

amethystos είπε...

Ετούτος ο Οδυσσέας κόλλησε στήν Κίρκη.

amethystos είπε...

Αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν τήν κατάκριση καί τήν λασπολογία θεολογία. Τούς λογισμούς σκέψεις καί τίς φαντασιώσεις τους προφητείες.

Ανώνυμος είπε...

Βάλε και τον sotirio από την Κρήτη.

Ανώνυμος είπε...

Μήν έρθει κανένας Πανταζής εδώ να μας τα κάνει θάλασσα. Μεγάλο εξευτελισμό έχουνε πάθει μερικοί.