Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κόκκινος συναγερμός από την Αμερική προς την Ελλάδα!


simvenei-tora3

Κόκκινος συναγερμός σήμανε… στην Ελλάδα…. ανακοίνωση των Αμερικάνων μετεωρολόγων για έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία θα είναι άκρως επικίνδυνα το επόμενο 48ωρο σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Πανίσχυρες καταιγίδες προβλέπουν οι Αμερικάνοι μετεωρολόγοι, σε όλο το Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, τη Μακεδονία,τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τη Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα αλλά και τη Πελοπόννησο.

Δίνουν επίσης μεγάλα ύψη βροχής κυρίως στην δυτική και βόρεια Ελλάδα και θέτουν σε κίνδυνο πάρα πολλές περιοχές της χώρας μας, τονίζοντας πως τα φαινόμενα θα είναι επικίνδυνα και πως ίσως προκαλέσουν αν δεν φανούμε προσεκτικοί, και θανάτους.

Δείξτε λοιπόν τεράστια προσοχή, διότι θα σημειωθούν τις επόμενες 2 ημέρες ακραία καιρικά φαινόμενα και θυελλώδεις άνεμοι που θα αγγίζουν ακόμα και τα 10 με 11 μποφόρ.

Καταιγίδες και μάλιστα ισχυρές, θα πλήξουν σύμφωνα με τους Αμερικάνους, και την Αθήνα και κυρίως την Θεσσαλονίκη !!

πηγη

 national-pride.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραια σειρα οι τιτλοι των τελευταιων αναρτησεων:

Κόκκινος συναγερμός από την Αμερική προς την Ελλάδα!
...
Γιατί η Μέρκελ πηγαίνει εκτάκτως στον Ομπάμα
επειδη
Ζορίζονται οι Γερμανοί...

και για αυτο οι αμερικανοι βαλαν σε εφαρμογη τα HARP ... Να δει ο Τσιπρας άν θα απομονωνει την Ανχελα. να δουν οι Ελληνες αν θα ψηφιζουν μακρυα απο ΔΝΤ..

Λογαριαζουν όμως χωρις τον ξενοδοχο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΤΙΝΟ ΕΣΠΑΝΟΛ, τον Καραμανλη τον σωσανε οι Ρωσ.Μ.Υ...ας ελπιζουμε οι Ρωσοορθοδοξοι να μας βοηθησουν και να το στειλουν οξω απο δω το HAARP και μαζι τους καταραμενους χρηστες του! Ασ τα ακουσει ο Αγ.Μαξιμος ο Γρεκος , ο Αγ.Παισιος και ο Αγ.Κοσμας ο Αιτωλος που περασαν απο τα μερη που οι σκοτοφωροι πλημμύρισαν. Χωρις αυτους τι να κανουμε με τετοια ηλεκτρονικα μεσα....

Μα ποσο τυφλος να εισαι..η τσατσα μας περασε στον νταβατζι...πηγε και ειδοποιησε τον μπαμπουλα...Παρτα τα λεφτα Τσιπρα αν δεν εισαι χαζαροεβραιοσιωνιστοσιμιτακι..παρτα απο τον Πουτιν, βαλε και 20 Σ310 σε καθε γωνια, δωσε και τα λιμανια Σκαραμαγκα κ Συρου για τα Ναυπηγεια, κανε και ενα δωρο στην Κυπρο με ΑΟΖ και βγες αν θες και απο το δανεικο ΕΚΤ Συστημα...Αν θες ..αντι Ελληνικης υπηκοότητας σε αλλοδαπους αλλοεθνους δωσε μια Αδεια 5ετους Παραμονης με 3 επεκταση εφαπαξ και μετα φερε ισαριθμο νεο λροσωρινο μεταναστευτικο για την βαρεια βιομηχανια.και αυτοι λεφτα και εμεις την χωρα μας.Φευγει ο μπαμπας, ερχετε ο υοος, ο θειος, ο χ, ο ψ κλπ.Καθαρα πραγματα.Μπηκες παρανομα..απελαση με ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.Ενοικιασε και 6 υποβρυχια απο Ρωσια ετσι για να κοιμουνται ησυχα τα ψαρια στην μεσογειο.Αχ ρε Πουτιν, ελα να βαλεις λιγο ιδεες..Β.Ρ.Ι.Κ.Σ....BRICS...
Αν ειχαμε φερθει μορτοκα στον Βλαδιμιρακο θα ειχε ψυθιρησει οτι οι σαμανοι της Πορνης Βαβυλωνος θα μας κακοκαιρουσε..αλλα μας φωρεσαν Σαμαρια...Μπεν Ιζελ , Χρις Το Φορ Ακο και Α κι...Τσοχα ...
και τωρα με Λαζαρ...Μα χαθηκε να βαλεις Μπογιοπουλο και Καζακι στο ΥπΟικ να δει ασπρεη μερα ο τοπος..φερε και Μαξ Καισερ απο το RT και να ξερεις..φτηνοτερα κααι τα εν οικο μην εν δημω θα εοχες..αχ ρε ολα εγω θα στα λεω βρε Τσι Πρα!