Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ GAME OVER...ΔΕΙΤΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!

Να ξεράσω τώρα, ή να το αφήσω για μετά;;;;
Έχετε καταλάβει πού μας πάνε; Έχετε καταλάβει τι ψηφίσατε, όσοι δώσατε την ψήφο σας στον ΣΥΡΙΖΑ;
Έχετε αντιληφθεί πως ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ;;;;;;
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ... ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ!
ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΦΑΓΗ!

Πόπη Σουφλή


Δεν χρειάζεται να πούμε ή να σχολιάσουμε κάτι...Τα λέει όλα η βουλευτής στο βίντεο!..

.

 attikanea

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που τους ψήφισαν δέν ανατρίχιασαν στό άκουσμα οτι θά δώσουν ελληνική υπηκοότητα (η ιθαγένεια δέν δίνεται) στούς λαθρομετανάστες ; Πολλοί από αυτούς λένε οτι είναι καί χριστιανοί !

Ανώνυμος είπε...

Τήν ώρα που οι άνθρωποι πηδάνε από τά μπαλκόνια αυτοί κόπτονται γία τά δικαιώματα των λαθρομεταναστών ,των gay , των λεσβιών ,των ομόφυλων ....Λίγη ντροπή στούς ιδίους καί σέ αυτούς που τους ψήφισαν

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ!
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΑΘΕΟΥΣ?
ΟΝΤΩΣ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ!!

penelope είπε...

Η Ελλαδα πληγωνεται απο τους αρχοντες της.
Ειτε αθεους κ αδιαφορους ,ειτε ''ενθεους''με πουλημενη συνειδηση.
Εις υγειαν της ασυδοσιας! Φταιει το κρασι για την μεθη;
Την περιοδο του 1821 θυμηθηκα εναν ηρωα του 21 τον Εμμ.Παπα.[αγωνιστης κ πρωτεργατης τουΜακεδονικου επαναστατικου κινηματος.
Κατεφευγε στο αγιον Ορος.Εκει οργανωνε την γενικοτερη αντισταση στον τουρκικο ζυγο...
Σημερα τρεχουμε εις τας Βρυξελλας και εις τας ανεσεις επειδη δεν εχουμε το σθενος και την πιστη να αντισταθουμε σαν παλικαροι σε ολες τις επαλξεις.Οι φοβεροι εξουσιαστες ,οι παγκοσμιοι κοιταζουν να μας απεμπολισουν τα παντα.Και υπαρχουν χωρες μικρες που ειναι ανεγγιχτες!Δυστυχως θα δουμε και στη βουλη γκευ κ λεσβιες σε λιγα χρονια ,εκτος των αθεων και απιστων ,μια βουλη απο ολο το συνονθυλευμα.Και οπως οι αρχοντες ,ετσι και ο λαος.Το ιδιο θα γινει και αυτος! Ειμαστε για πολλα δακρυα,με αυτη την καταντια μας.Βαβυλωνια...ποια ελλαδα! Μας ετελειωσε...και το τραγουδι που ''δεν πεθαινει...δεν την σκιαζει φοβερα καμμια.Μονον λιγο καιρο ξαποσταινει κ ξανα προς την δοξα τραβα''....
Ουτε ξαποσταινει...ουτε στην δοξα τραβα..
Αυτα ισχυουν με την προυποθεση πως δεν εχει χαθει η πιστις.Ποια δοξα...μαλλον λοξα κ οχι δοξα...προς εκει βαδιζει!...προς τη λοξα...στα γουστα των διεστραμενων...
Ο ΘΕος να μας λυπηθει.....

Μαρία Π. είπε...

Έτσι είναι Πηνελόπη, όπως τα λες.Πουθενά στον πλανήτη δεν βλέπουμε τα ευρωπαϊκά φαινόμενα, Γερμανοί και Βρετανοί υπουργοί να κυκλοφορούν με τον... "άντρα" τους. Εμετικά πράγματα. Αυτά δεν γίνονται ούτε στις μουσουλμανικές χώρες ,ούτε στην Ασία, Αφρική, Λατινική Αμερική, Ρωσία, αλλά ούτε και στις ΗΠΑ, παρά τον εκφυλισμό που επικρατεί και εκεί. Δυστυχώς προς αυτή την κατεύθυνση πηγαίνουμε και εμείς.
Το ανησυχητικό είναι ότι άρχισαν στα σχολεία να λένε ανοιχτά ότι οι ομοφυλόφιλοι έτσι γεννήθηκαν και πρέπει να τους αποδεχόμαστε.Αν πας να πεις κάτι σου λένε τα παιδάκια "Δεν τους λυπάσαι τους καημένους; Δεν πρέπει να τους κοροϊδεύουμε!" Δηλαδή γίνεσαι και κακός!
Έχει επικρατήσει παντού η ψευτοαγαπολογία που βλέπουμε και στην προσέγγιση με τους αιρετικούς. Όποιος λέει την αλήθεια από δω και πέρα θα καταδιώκεται είτε με αντιρατσιστικούς νόμους είτε με κοινωνική απομόνωση κτλ. Θα θεωρείται μια ξεπερασμένη κατάσταση, άξια για περιφρόνηση.

penelope είπε...

Ναι ετσι ειναι! Ειχα μια περιπτωση συγγενακι μου που γεννηθηκε αγορι αλλα στην πορεια των 6 ετων αρχισε να κανει περιεργες κινησεις,η φωνη του γινοταν σαν του μικρου κοριτσιου.
Και ομως οι γονεις του το πηγαν σε ενα γιατρο και του εδωσε καποιες ενεσεις.Εβαζε μια ενεση καθε μηνα .Τελικα,το σωσανε το παιδι.Ειναι κανονικο παλλικαρακι τωρα.Δεν μπορει,φταινε και οι γονεις που το αφηνουν.Η ομοφυλοφιλια ομως που εχει κατακλυσει τον κοσμον ολο δεν ειναι εκ της γεννησεως.Μια στατιστικη που ειχα διαβασει ,οι περισσοτεροι γινονται στην πορεια.Το μεγαλυτερο μεριδιο το εχει η περιεργεια.οι νεοι ,αφου εδοκιμασαν τα παντα ολα,ειπαν να δοκιμασουν και αυτο.Δεν ειναι για κοροιδια βεβαια ,αλλα τα μικρα παιδια στα σχολεια τους φαινεται περιεργο.Στα γυμνασια και στα λυκεια τους αποδεχονται πια ως φυσιολογικη μεριδα ανθρωπων με ιδιαιτεροτητες.Ειχα μια περιπτωση που με προβληγματισε τοσο πολυ που ειπα ''Θε μου που θα φτασουμε;;;''. Ομοφυλοφιλος νεος ετων 20 ειχε τον φιλο του κανονικα,,,και η μητερα του μαραζι μεγαλο στενοχωριοταν πολυ η γυναικα.Ομως,[εδω ειναι τα δυσκολα]...για να βλεπει το παιδι της καπου καπου ,Χριστουγεννα και Πασχα δηλαδη...καλουσε το ζευγαρι να φανε ολοι μαζι! Δηλαδη η οικογενεια ,που φθασαμε!...
Εχουν γινει πολλοι...παντου τους συναντας,μεσα στα λεοφωρεια,η τηλεοραση ειναι γεματη απο ατομα που εργαζονται σε τηλεοπτικες εκπομπες,στο ραδιοφωνο ,τωραβλεπω και σε μαγαζια με ρουχα αντρικα αλλα και γυναικεια.
Οποιος λεει την αληθεια,ναι...ειναι επαρχιωτης.Τι να πει κανεις;Υπαρχουν στις γυναικες αυτες οι διαστροφες.Αλλα ειναι ακομα μικρο το ποσοστο θαρρω,δεν εχω δει δηλαδη περιπτωσεις ενω απο τις αλλες τους συναντω συνεχως και στα φαρμακεια και αλλου.Ειναι φοβερο,τα χρονια που ζουμε ειναι τα χρονια των Σοδομων.Ολα αυτα απο την Δυση τα πηραμε.. οχι οτι δεν εχει και αυτη τον πολιτισμο της ,μιλαμε γαι τις ηθικες καταβολες της.
Αλλα και χωρις Χριστο τι περιμενες την Δυση να δει;την βαρεια της βιομηχανια;
Τα λεμε και παλι!π

Μαρία Π. είπε...

Αυτή η διαστροφή σε επίπεδο συμβολισμών είναι ότι χειρότερο. Βεβηλώνει την Δημιουργία και την εικόνα του Νυμφίου και της Νύμφης (εγώ δε λέγω εις Χριστόν και εις την εκκλησίαν), άρα την ίδια τη Σωτηρία μας. Γι' αυτό είναι η "αγαπημένη" αμαρτία του διαβόλου.
Δεν είναι τυχαίο το πυρ και θείο που έπεσε στα Σόδομα.Ενώ βλέπουμε φρικτά πράγματα στους Ισραηλίτες όπως θυσία παιδιών στον Βάαλ κ.α., όμως η ολική καταστροφή και "εξαφάνιση από το χάρτη" έγινε μόνο στα Σόδομα.
Αυτό νομίζω ότι είναι ένα είδος δαιμονισμού.Και φυσικά δεν είναι ευχαρίστηση αλλά μια καθαρή δυστυχία όσο και αν τους βλέπεις μέσα στην "καλή χαρά". Φαίνεται καθαρά, είτε σε ποιήματα του Καβάφη που αποτυπώνουν την απόγνωση, είτε στον πολύ εκκεντρικό τρόπο ζωής κάποιων που είναι εικόνα του "σεισμού" που γίνεται στην ψυχή τους, είτε στο φρικτό θάνατο κάποιων άλλων.. αποτέλεσμα του μη ελέγχου της ίδιας της ύπαρξής τους (ως συγκεκριμένη ανθρώπινη οντότητα) και των ορίων της..
Πολύ θλιβερή κατάσταση και για τους άλλους όπως είπες.Αδιανόητα πράγματα να αναγκάζεσαι να το δεχτείς γιατί πρόκειται για το παιδί σου!Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τα ναρκωτικά. Όλα αυτά είναι φαινόμενα των τελευταίων δεκαετιών. Η ελπίδα μας είναι στο Θεό, αφού κάνουμε κι εμείς φυσικά ότι καλύτερο μπορούμε.

penelope είπε...

Ναι,οπως ειπες ,το ιδιο ισχυει και με τα ναρκωτικα.
Χρονια πολλα για την αυριανη εορτη της Ορθοδοξιας!π

Μαρία Π. είπε...

Χρόνια πολλά και από μένα!
Καλή συνέχεια..