Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ta εγκληματικά λάθη της κυβέρνησης συνεχίζονται

Του Καθηγητή Γ. Ζουγανέλη
Τελικά ποιόν κοροιδεύουν αυτοί οι “κύριοι” στη “κυβέρνηση”; Τα ΑΤΜ; Η κυβέρνηση αυτή είναι για κλάμματα. Μόνο μια χρεοκοπία τη σώζει.
Σύμφωνα με τη Γερμανική Bild, η κυβέρνηση θα αναφέρει στη λίστα που θα υποβληθεί στο eurogroup ότι θα μαζέψει 7,5 δις ευρώ απο φόρους ενώ η Ελλάδα χρειάζεται το ελάχιστο 7 δις ευρώ μέχρι τέλος Mαρτίου! Απο τον ΕLA χρήματα η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει. Τα κουκιά δεν βγαίνουν.
Ας επανέλθουμε στη βασική πρόταση της λίστας.
  • Μια τέτοια πρόταση χωρίς εγγυήσεις και χωρίς τεκμηρίωση (το αποκλείω να υπάρχει) θα γίνει πιστευτή; Όχι.
  • Mε τη πρότασή αυτή θα γίνει βιώσιμο το Ελληνικό χρέος; Όχι, γιατί η πρόταση δεν είναι πλήρης (εκτός του ασαφούς).
  • Μιά “εξίσωση με 4 αγνώστους” μπορεί να γίνει αποδεκτή;  Αν ναί, τότε θα συμβαίνει κάτι άλλο.
Αν δεν το κατάλαβαν στη κυβέρνηση, η Νέα Τρόικα ζήτησε ένα επικαιροποιημένο προυπολογισμό της Ελλάδας για το 2015 λόγω αλλαγής της κυβέρνησης, τον οποίο η κυβέρνηση των ψευτών και ανικάνων υπεσχέθη να παραδώσει σε δύο ημέρες! Το πιθανότερο είναι να αποδεχθεί τον παληό με αλλαγή σε 2-3 ισοδύναμα μέτρα! Μόνο έτσι το εurogroup θα μπορούσε να έχει κάτι σοβαρό και τεκμηριωμένο στα χέρια του.
Τα προπολεμικά εξυπνακίστικα κόλπα και τα γνωστά πολιτικά πισωγυρίσματα, έξω δεν περνούν. Σε λίγο δεν θα περνούν ούτε μέσα. Υπάρχει λύση αλλά δεν θέλουν, δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν. Προτιμούν τη παραπληροφόρηση, τη προεδρική και τα ATM. Yπάρχει και πιο κάτω.

 zcode-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: