Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Έγκλημα εκ προμελέτης η χρεοκοπία της Ελλάδας


Απο το Σεπτέμβρη όλοι ήξεραν. Μετά απο το Παρίσι όλα ήταν Θέατρο. Και η επιλογή Δημήτρη Αβραμόπουλου και η επιλογή Χρεοκόπη Παυλόπουλου και η πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά και η άνοδος της κυβέρνησης Τσίπρα. Όλοι παρέα είναι. Έχει γεμίσει η χώρα με ψεύτες και λαοπλάνους. Τα ΜΜΕ συνεχίζουν να παράγουν χάος και να ευνοούν τη παραπληροφόρηση. Έχουν και αυτά μεγάλη διαχρονική ευθύνη για αυτό που έρχεται. Ιδιαίτερα ευθύνη έχουν οι κατά περιοχή της Ελλάδας διαχειριστές της “μπάλας” δημοσιογράφοι. Οι τελευταίοι είναι γνωστοί, ευδιάκριτοι και “παραγωγικοί”.
Με μνημόνιο στην πλάτη που μείωσε την εθνική κυριαρχία ατο Αιγαίο ο Κάρολος Παπούλιας,  με παραλίγο μνημόνιο επικαιροποιημένο με τους Τούρκους και αποδοχή πανάκριβων υποβρυχίων ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, με μνημόνιο δις ευρώ και Αγγλικό Δίκαιο ο Χρεοκόπης Παυλόπουλος, με μνημόνιο, υπανάπτυξη και ξεπούλημα ο Αντώνης Σαμαράς, με αποδοχή του χρέους και της μη βιωσιμότητά του ο λαοπλάνος Τσίπρας (σε 2 εβδομάδες μόνο…), με 120 δις ευρώ φόρτωμα χρέους και με offshore απο το Άγιο Όρος ο Καραμανλής που είναι πίσω απο τις επιλογές Αβραμόπουλου και Παυλόπουλου, με εισαγωγή στο μνημόνιο και ευρωομόλογα ο ΓΑΠ, με φόρτωμα του Δημόσιου τομέα, με καταστροφή της εγχώριας βιομηχανίας και με δάνεια ο Ανδρέας και ο Μητσοτάκης κοκ.
Τα μεγάλα “έργα” κάνουν τους μεγάλους άνδρες στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Ο καθένας κάτι “σημαντικό” κάνει και μετά χάνεται στην αιωνιότητα της σιγής και της εξαφάνισης. O Aλέξης Τσίπρας ο γνωστός και ως ο “Απίστευτος”, αφού κορόιδεψε και παγίδευσε  με προεκλογικές προτάσεις που αναιρούσαν η μία την άλλη τον Ελληνικό λαό, ισχυρίζεται πλέον ότι κάνει δήθεν αυτό που του ανέθεσε, αποδεχόμενος με υπογραφή το υπάρχον χρέος και τη μη βιωσιμότητά του.  3 δις ευρώ άλλωστε για ψηφοθηρικά έργα με αντάλλαγμα την αποδοχή της νομιμότητας του χρέους και όσων χρωστούν οι Γερμανοί δεν είναι πολλά. Επειδή ούτε στο μεσαίωνα δεν γινόντουσαν τέτοια πράγματα, μόνο δύο λέξεις μπορούν να περιγράψουν διαχρονικά αυτό που έχει συμβεί στην χώρα. Έγκλημα και Προδοσία.
Δείτε τό σχετικό Βίντεο τών δηλώσεων σχετικά μέ τό χρέος ΕΔΩ.

 Μη μετράτε πλέον αν βγαίνουν τα κουκιά. Η χρεοκοπία θα έλθει σίγουρα και θα είναι πολύ δυνατή και απότομη. Δεν έχω καμμία αμφιβολία για αυτό. Η χώρα έχει δεσμευθεί σε όλα. Τώρα με ασφάλεια η χρεοκοπία μπορεί να γίνει. Λύση υπάρχει όμως… Δεν θέλουν και αυτό κάτι σημαίνει.
zcode-gr



ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΛΕΞΕΙΣ.

Αμέθυστος


Δεν υπάρχουν σχόλια: