Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θέλουν αιματηρή προβοκάτσια για να γκρεμίσουν την κυβέρνηση στα πρότυπα του 2008


ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
Όταν βρυκόλακες τύπου Σημίτη και Παπανδρέου επανέρχονται στην πρώτη γραμμή, το σχέδιο είναι ξεκάθαρο. Μην λησμονούμε ότι προ των γεγονότων του «μαύρου Δεκέμβρη» ο Σημίτης νεκρανασταινόταν στις φυλλάδες της διαπλοκής για να προπαγανδίζει την αναγκαιότητα προσφυγής στο ΔΝΤ. Σήμερα ζούμε παρόμοιες καταστάσεις, με αδίστακτους αυτουργούς. Γνωρίζοντας λοιπόν με ποιούς έχουμε να κάνουμε, μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε και το τελικό τους «χτύπημα»: Μία προβοκάτσια, πιθανότατα αιματηρή με στόχο υποστηρικτές του «ΝΑΙ» ακόμα και σε ανοιχτή συγκέντρωση. Μια προβοκάτσια που θα εξαπλωθεί σαν φωτιά κατά τα πρότυπα του Δεκέμβρη, ώστε να βυθίσει την χώρα στον διχασμό δημιουργώντας έναν εμφύλιο που αυτή την στιγμή δεν μπορεί να υπάρξει παρά την προπαγάνδα των ΜΜ»Ε».
Μπορεί το 2008 η παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου με την «παθητική στάση» που τόσο κατηγορήθηκε από τους μετέπειτα φανατικούς του μνημονίου να ανέτρεψε τους σχεδιασμούς. Σχεδιασμούς που ήθελαν και δεύτερο νεκρό για να γίνει η Ελλάδα failed state και να έλθουν οι «σωτήρες». Σήμερα όμως η κοινωνική κατάσταση δεν διαθέτει ανοχές.
Εγρήγορση λοιπόν από όλους, να μην τους κάνουμε την χάρη. Ούτε Κορκονέες, ούτε κουκούλες πρέπει να επιβιώσουν. Σύσσωμος ο λαός, ακόμα και αν στα επιμέρους διαφωνούμε. Το μέλλον μας ειναι κοινό.

 olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: