Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Παραγωγή, Εφοπλιστές και Απόκλιση απο τη Κανονικότητα


Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Σιγά-σιγά να μάθετε να τις ψιθυρίζετε
Δεν αρκεί να λέτε “δεν είμαστε Βενεζουέλα που παράγει πετρέλαιο”
Nα λέτε “δεν έχουμε εξαγωγές”. Να λέτε “μας κυβερνάει η αποτυχία των Λαγουμιών”,
Nα λέτε ότι “είμαστε υπόδουλοι της κοιλιάς μας”
Να λέτε ότι “στις θέσεις-κλειδιά έχουμε βάλει προδότες”.

Διεωρωτηθήκατε ποτέ “γιατί δεν προωθείται επι δεκαετίες η αύξηση της παραγωγής και των εξαγωγών στην Ελλάδα”; H απάντηση είναι εύκολη. Γιατί έτσι η χώρα μπορεί να ελέγχεται ευκολότερα.
Ούτε η μείωση δαπανών ούτε η αύξηση των φόρων μπορεί να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων στην Ελλάδα. Μόνο η παραγωγή και η αύξηση των εξαγωγών προιόντων και υπηρεσιών μπορεί να την αλλάξει. Ποιός όμως θα χαράξει (αν επιτρεπόταν) τη πολιτική αυτή για την Ελλάδα; O Kανένας; Οι διορισμένοι Ερμήδες απο ΗΠΑ και αλλού; Όχι.
Να κάνουν στην άκρη.
Η απόκλιση απο τη κανονικότητα είναι ένα μεγάλο θέμα. Ας πούμε όμως ότι κανονικότητα δεν είναι απαραίτητα η συνισταμένη άποψη αλλά εκείνη η ομάδα επιλογών που προσφέρει επιβίωση και ποιότητα ζωής.
Η Ελλάδα κάθε χρόνο αποκλίνει απο τη κανονικότητα όλο και περισσότερο. Φοβούμενος έντεχνα και με παρότρυνση ο λαός τα χειρότερα, αποδέχεται με μικρά βήματα το λάθος σαν αναγκαστική και μοναδική λύση. Αυτό οφείλεται στα λάθος πρότυπα, στη καθημερινή πλύση εγκεφάλου και στη κακή παιδεία που φτειάχνει καταναλωτές και τεμπέληδες.
Λύσεις για τα παιδιά των δικών μας παιδιών πάντα θα υπάρχουν. Εδώ όμως μπαίνει το θέμα της ασφάλειας ζωής, περιουσίας και κεφαλαίων. Είναι η ομορφιά της φύσης που δίνει λύσεις. Και αυτό όμως, τη Σοφία του Θεού δεν θέλουν κάποιοι να τη δούν στην Ελλάδα. Ευτυχώς, αυτή έχει άλλα κέφια.
Όταν φτειάχτηκαν οι νόμοι της Φύσης ή καλύτερα όταν μερικοί απο αυτούς ανακαλύφθηκαν εν μέρει, τέθηκαν και οι βάσεις των κοινωνιών. ΟΙ νόμοι της Φύσης εφαρμόζονται σε όλα τα επίπεδα των επιστημών. Όπου δεν εφαρμόζονται, η ζωή δηλαδή ο κύκλος δημιουργίας και καταστροφής κλείνει. Έρχεται ο θάνατος.
Στην Ελλάδα γίνεται επιβολή νόμων που αποκλίνουν απο τη κανονικότητα και εκ των έσω και εκ των έξω. Το αποτέλεσμα μπορεί να αντιστραφεί αν το αίτιο αποχαρακτηρισθεί και γίνει αποτέλεσμα. Αυτό προαπαιτεί εστίες δημιουργίας στη χώρα. Κάτι τέτοιο θεωρητικά δεν αποκλείεται αλλά χρειάζεται γνώση και θέληση για να παραχθεί ισχύς. Αυτά δεν υπάρχουν.
H προπαγάνδα απο τα ΜΜΕ των εφοπλιστών συνεχίζει να κάνει θραύση. Η Ελλάδα συνεχίζει να δειώχνει τους καλύτερους Έλληνες νέους επιστήμονες και να μαζεύει την παγκόσμια παραοικονομία. Καζίνο και μπορδέλα πολυτελείας αλα Ελληνικό θα γίνει η Ελλάδα;
Δεν μπορεί νακάνουν την Ελλάδα οι εφοπλσιτές σαν τη μούρη τους. Δεν μπορεί να στήνουν ΜΜΕ με δικά μας λεφτά και να πουλούν πατάτες και δενδράκια στον Υμηττό τα Καμμένα Βούρλα. Η Ελλάδα πρέπει να ζήσει την κανονικότητα και κανονικότητα δεν σημαίνει κλακαδόρος στις business τους. Πρέπει να υπάρχουν πολλοί ανθέλληνες στο συνάφι τους. Να πληρώνουν φόρους αλλοιώς να πάνε στη Τουρκία να κάνουν αυτά τα κόλπα που έκαναν με το ΑΕΠ της Ελλάδας. Το εφοπλιστικό ΚΚΕ κάνει τη πάπια.
Τα λαγούμια στην Ελλάδα είναι εστίες μόλυνσης. Προδότες και αίσχη σε τάξη ανάπαυσης. Έργο μηδέν. Κανείς δεν είναι αυτό που είναι εκεί πλέον.. Η Γαλλία καλό είναι να σταματήσει να προσφέρει πλάτες στις πηγές μόλυνσης στην Ελλάδα. Σκέφτομαι πόση σαβούρα θα υπάρχει και εκεί. Σαβουρώνουν καλά τα λαγούμια εκεί φαίνεται.
Η ηθική έχει ανακάμψει. Να κάνουν στην άκρη.
Οι άμυαλοι να μη μιλούν πάνω στη φωνή μου. Θα τους γυρίσει μπούμεραγκ.
zcode-

Δεν υπάρχουν σχόλια: