Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Τσίπρα, τι γράφει ο Ρούσσης; ΓΙ ΑΥΤΟ ο Ερντογάν, σου παρέδωσε τους δυο στρατιωτικούς μας;;;

Τι έγινε ρε Αλί, λέω σ' έναν απ' αυτούς, ο πρόεδρος σας ο Ερντογάν, άφησε ελεύθερους τους δύο έλληνες στρατιωτικούς που είχαν συλληφθεί προ εξαμήνου στην Τουρκία.
 

Σιγά το νέο, μου απάντησε γελώντας ο Αλί...
 

Αφού ο Τσίπρας του....

Εχω νέα από το "καφέ"

Καμιά δεκαριά είναι οι τούρκοι εμιγκρέδες, που έρχονται καθημερινά στο καφέ Au Tivoli της γειτονιάς και ανταλλάσουμε, καθημερινά, καλημέρες και ευκαιρίας δοθείσης λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω.

Τρόπος του λέγειν εμιγκρέδες καθόσον όλοι είναι χοντροκονομημένοι, ενσωματωμένοι στην γαλλική οικονομία και ένας απ' αυτούς, μαλιστα έχει και την επιχείρηση τροφοδοσίας των αεροδρομίων Arras.


Εννοείται ότι άπαντες οι ανωτέρω, βρίσκονται στο Στρασβούργο και την Γαλλία γενικότερα με την έγκριση της τουρκικής ΜΙΤ, που παρακολουθεί και ενδεχομένως "καθοδηγεί" τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.


Τους βρήκα πριν λίγο, να πίνουνε τσάγια και μπύρες, να κουβεντιάζουνε και να χασκογελάνε.
 

Τι έγινε ρε Αλί, λέω σ' έναν απ' αυτούς, ο πρόεδρος σας ο Ερντογάν, άφησε ελεύθερους τους δύο έλληνες στρατιωτικούς που είχαν συλληφθεί προ εξαμήνου στην Τουρκία.
 

Σιγά το νέο, μου απάντησε γελώντας ο Αλί...
 

Αφού ο Τσίπρας του παρέδωσε πριν πέντε μέρες, εν κρυπτώ και απαραβίστω, τους οκτώ τούρκους πραξικοπηματίες που είχαν πάρει άσυλο στην Ελλάδα, ο πρόεδρος κράτησε τον λόγο του.!
 

Αυτό το ήξεραν και οι αμερικάνοι; τον ρώτησα δειλά.
 

Μ' αυτοί κανόνισαν την "τραμπα" μου είπε και μ' άφησε κάγκελο....
 

Για μιά μπύρα πήγα και κόντεψα να γυρίσω αλκοολικός!

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες


Πηγή
attikanea

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αρκεί, λοιπόν, η προσωρινή (μέχρι τη δίκη τους) απελευθέρωση των ελλήνων στρατιωτικών, που χολέριασαν ένα εξάμηνο στις τουρκικές φυλακές:
- Για να ξεχασθούν οι 96 (μέχρι τώρα) καμένοι στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι και ν' αγνοηθεί ο προκλητικός κυνισμός των κυβερνώντων πάνω στις σορούς τους ?
-Για να πάψουν τα ερωτήματα περί του αριθμού των αγνοουμένων σ' αυτές τις πυρκαγιές και οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι, ανάμεσα τους, βρίσκονται και οι οκτω τούρκοι, πόυ ζήταγε, μετ' επιτάσεως, πίσω ο Ερντογάν?
- Για να ξεχασθούν τα τουρκικά τσαμπουκαλίκια σε Αιγαίο και Κύπρο (συνεχείς παραβιάσεις εναερίου χώρου, αμφισβητήσεις συνόρων και ΑΟΖ, πιστολίδια εναντίον ελλήνων ψαράδων) ?
-Για να αγνοηθεί η "σύμπτωση" ότι, με παρέμβαση του αμερικάνικου παράγοντα (όλοι το λένε αυτό), το "ευτυχές γεγονός" συνεβη μόλις πέντε μέρες πριν η Ελλάδα, απαλλαγεί (τρόπος του λέγειν) από τα μνημόνια και βγεί ξεβρακωτη στις αγορές?
-Για να ξεχασθει η υψηλή ανεργία, η φτωχοποίηση ολοένα και μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού πληθυσμού, η επερχόμενη μείωση των συντάξεων και η επί τριάμισυ χρόνια ανυπαρξία οικονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής, απ' αυτούς που άλλαξαν΄το νόημα και την σημασία, λέξεων και ιδεολογιών?
-Για να περάσει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου του νεοέλληνα ότι η Μακεδονία δεν είναι πια ελληνική και ότι οσονούπω, μπορεί να λέμε τα ίδια και για την ...Ηπειρο?
-Για να θεωρηθεί δίκαιο και αντισταθμιστικό της απελευθέρωσης ότι, τον Σεπτέμβριο, αναγνωρίζεται η τουρκική μειονότητα στην Θράκη και μάλιστα από το Συμβούλιο της Ευρώπης?
-Για να λησμονηθούν τα όσα δεινά επέφερε, στη χώρα και τον λαό, αυτή η τραβεστί κυβέρνηση των υπαλλήλων των αμερικάνων?
-Για να γίνει πάλι "μάγκας" ο Καμένος, που ακόμη δεν λογοδότησε για εκείνα τα βλήμματα στην Σαουδική Αραβία?
Απ' οτι φαίνεται και δεδομένης της μαλακοκαυλίασης του ελληνικού πόπολου, ΑΡΚΕΙ και πολύ σας είναι...
Υπογραφή: Ενας μίζερος αμφισβητίας-κρεατοφάγος ( που δεν τρώει σανό και χορταρικά, όπως τα βλήτα και τα ραδίκια)
Nikos Poustirlis

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θα πρέπει ν' ...απολογηθεί η ελληνική Κυβέρνηση για το γεγονός οτι η τουρκική (Κυβέρνηση) απελευθέρωσε τους δύο έλληνες στρατιωτικούς; @Παπα- Γιάννης.

amethystos είπε...

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Ακριβώς. Γιά τό γεγονός ότι τούς απελευθέρωσαν οι Τούρκοι καί δέν πήγαμε εμείς τόσους μήνες νά τούς πάρουμε.