Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

Πότε το Ελληνικό κράτος θα μετατραπεί σε Ισλαμικό κράτος…

Η μη αναστρέψιμη πορεία προς την ισλαμοποίηση της χώρας μας δεν είναι πλέον στην αρχή, αλλά ξεπέρασε το σημείο καμπής,
πέρα από το οποίο η κατάσταση δεν θα μπορεί να αλλάξει και το μέλλον της θα είναι προδιαγεγραμμένο, όπως έγινε στην Αίγυπτο, τη Συρία, το Πακιστάν και αλλού. Χώρες που πριν ισλαμοποιηθούν ήταν Χριστιανικές.
Ιστορικά κάθε προσπάθεια ισλαμοποίησης χριστιανικών κρατών συναντούσε σθεναρή αντίσταση, επειδή το ισλάμ έχει ως βασικά στοιχεία του την κατάκτηση και την κυριαρχία, χωρίς αποδοχή θρησκευτικών δικαιωμάτων προς τους πολίτες άλλων θρησκευμάτων.
Το τραγικό στην περίπτωση της ισλαμοποίησης της χώρας μας είναι πως γίνεται χωρίς να προβάλλεται η παραμικρή αντίσταση.
  • Αντίθετα δεχόμαστε τους πάντες, χωρίς ούτε καν να ελέγχουμε το ποιόν των μουσουλμάνων που έρχονται στην Ελλάδα, στο όνομα της ανεκτικότητας και της αποδοχής του διαφορετικού, φοβούμενοι μήπως μας αποκαλέσουν ρατσιστές.
  • Έτσι το Ισλάμ αντιμετωπίζεται από πολιτικούς και πολίτες, ως ίσο με τις άλλες θρησκείες.
  • Ξεχνάμε όμως ότι το ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά αποτελεί πολιτικό σύστημα με συγκεκριμένη ιδεολογία.
Μια ιδεολογία σκλαβιάς, βίας και καταναγκασμού που εφαρμόζει την έκφρασή της μέσα από το νόμο της Σαρία. Σε αυτόν το νόμο υπακούουν όλοι οι μουσουλμάνοι, επειδή έτσι επιτάσσει όχι μόνο η πίστη τους, αλλά και η ιδεολογία τους. Συνεπώς είναι αδύνατον να μπορέσουν να συμβιώσουν Χριστιανοί με μουσουλμάνους από τη στιγμή που όλοι οι άλλοι αποτελούν για τους μουσουλμάνους κάτι το κατώτερο και εχθρικό που πρέπει να αφανιστεί αν δεν υποταχθεί.
Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, σε μια συζήτηση για το ισλάμ στην Ουγγρική τηλεόραση, ο ιστορικός Βeaulieu ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε για το ιστορικό του μοντέλο, μαθηματικό τύπο, με τον οποίο εξέτασε το πως οι χριστιανικές κοινωνίες εμποτίστηκαν με το μουσουλμανικό στοιχείο και μετά αφανίστηκαν.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, το σημείο καμπής μετά το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή για το κράτος που θα δεχθεί στο έδαφός του μουσουλμανικούς πληθυσμούς είναι το 16%. Όταν τόσο μεγάλο μέρος της κοινωνίας γίνει μουσουλμανικό τότε η διαδικασία αφομοίωσης και επικράτησης του ισλάμ είναι μη αναστρέψιμη.


Εμείς οι Έλληνες, εδώ στην Ελλάδα, είμαστε σχεδόν 11 εκατ. κι αν υπολογίσουμε αυτούς που μετανάστευσαν από τη χώρα μας, αυτούς που αυτοκτόνησαν λόγω της οικονομικής κρίσης, τους θανάτους από ατυχήματα κλπ. τότε μετά βίας ξεπερνάμε τα 10 εκατ. Οι μουσουλμάνοι το 2016 ξεπερνούσαν το 20% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας.
Σύμφωνα με αδιαμφισβήτητα στοιχεία που είχαν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο από την Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδος, το 2010, πριν από 8 ολόκληρα χρόνια δηλαδή, είχε εκτιμηθεί ότι, «υπάρχουν 830.000 ως 1.000.000 μουσουλμάνοι στην Ελλάδα» ( βλ. Το Βήμα, 14/2/2010).
Όπως ανέφερε τότε η Ένωση: «υπάρχουν τρεις κατηγορίες μουσουλμάνων: «Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα με περίπου 120.000 άτομα που κατοικούν κυρίως στη Δυτική Θράκη και κατά δεύτερο λόγο στη Ρόδο και στην Κω, καθώς και Έλληνες που ασπάστηκαν το Ισλάμ αφού παντρεύτηκαν μουσουλμάνους. Αλλά ο μεγάλος αριθμός τους είναι αυτοί που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία 10-20 χρόνια, με προέλευση κυρίως από αραβικές χώρες αλλά και το Πακιστάν, το Αφγανιστάν,το Μπανγκλαντές, τη Νιγηρία, Γκάνα, Σομαλία,Αλγερία κλπ.”
Αν αυτά αναφέρονταν πριν από 8 χρόνια μπορούμε να φανταστούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε σήμερα, που οι αριθμοί όλων αυτών που συρρέουν κατά ορδές στα νησιά και περνούν τα χερσαία σύνορα, αποτελεί θολό τοπίο; Ήδη ενδεικτικά, ο πληθυσμός των μουσουλμάνων στο νησί της Λέσβου σύμφωνα με στοιχεία, που πολλοί λένε πως δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, φτάνουν μόνο για τη Μόρια στους 5.700 (ο πρόεδρος της κοινότητας αναφέρει 8.000) , ενώ συνολικά στο νησί αναφέρονται περίπου 11.000! Το νούμερο είναι εφιαλτικά μεγάλο κι αφορά μόνο ένα νησί. Τι γίνεται σε πανελλαδικό επίπεδο; Έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ το σημείο καμπής και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Το μέλλον διαγράφεται ζοφερό και ποιος θα μπορέσει να σταματήσει αυτή την καταστροφική πορεία για τη χώρα μας;
Δείτε την ιδεολογία τους. Δείτε τους στόχους τους. Αυτούς μας φέρνουν κατά χιλιάδες και ο αφανισμός μας είναι προδιαγεγραμμένος και μη αναστρέψιμος.

thesecretrealtruth.blogspot

eleftheroiellines

7 σχόλια:

Della Vita Della Morte είπε...

Το αντίχριστο κράτος με μία αντισυνταγματική κυβέρνηση ως προς τις χρηστές διατάξεις της εν Ελλάδι επικρατούσας Ορθοδοξίας όπως υποχρεώνεται από το άρθρο 3 τού Συντάγματος, δεν διαφέρει καθόλου ως προς την ισλαμική.
Και οι δύο καταστάσεις έχουν κοινό αφέντη.
Η Ελλάδα πλέον δεν απαντάται ούτε στο κοινοβούλιο ούτε στις κρατικές μηχανές. Εχει γίνει εσωτερική υπόθεση του καθενός και τιμάται με τον βίο και την αλήθεια, όπως και η Ορθοδοξία.

Ανώνυμος είπε...

«Σύμφωνα με αδιαμφισβήτητα στοιχεία που είχαν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο από την Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδος, το 2010, πριν από 8 ολόκληρα χρόνια δηλαδή, είχε εκτιμηθεί ότι, υπάρχουν 830.000 ως 1.000.000 μουσουλμάνοι στην Ελλάδα».
Πόσο ηλίθιοι πρέπει να είμαστε για να πιστέψουμε σ' αυτές τις δηλώσεις. Αυτοί ανεβάζουν τον αριθμό τους σκοπίμως, και αυτό είναι γνωστό και από άλλες περιπτώσεις. Λίγη μελέτη δεν βλάπτει. Και αυτό βέβαια λαμβάνεται ως πατριωτισμός. Κακώς νοούμενος.
«Οι μουσουλμάνοι το 2016 ξεπερνούσαν το 20% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας». Δηλαδή θα είναι πάνω από 2 εκ. Ω, της ανοησίας! Η πλύση εγκεφάλου καλά κρατεί. Ανοηταίνουμε θεληματικά.
Τώρα, ένας Εγγλέζος βρήκε έναν αριθμό το 16%, και όλοι πρέπει να υποκλινόμαστε σ' αυτόν τον αριθμό, σ' αυτή δική του μελέτη. Επιστήμων είναι, σου λέει. Δεν σηκώνει άλλη κουβέντα. Έτσι είναι, το είπε Εγγλέζος, είναι και επιστήμων, τι άλλο ψάχνουμε.
Αυτά δεν έχουν σχέση με τον υγιή πατριωτισμό, πολύ περισσότερο δε με την νηφαλιότητα.
Και άλλα πολλά. Σταματάμε εδώ.
Φιλικά.

amethystos είπε...

Eσύ τί νούμερα προτείνεις;

Ανώνυμος είπε...

με μερικες δεκαδες χιλιαδες προσφυγες, μεταναστες ή οπως τους πεις ηρθε το αδιαχωρητο τα τελευταια χρονια. Και λεει πχ ο Ξερολοπουλος με στοιχεια του Παπαρογλου οτι ειναι 20% δηλαδη 2.000.000 και τον πιστευει ο Σαχλαμαροπουλος. ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. εδω ηρθαν μερικες δεκαδες χιλιαδες και βογγηξε ο τοπος. τα 2.000.000 ηταν τζινια, αορατοι??? που ειναι?? ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

amethystos είπε...

Μουσουλμάνοι είναι καί οι Αλβανοί.Πώς δέν τό νοιώθουμε στήν καθημερινότητά μας; Είσαι από τούς πληρωμένους; Υπάρχει καθημερινότητα στό μεγαλύτερο μέρος τής Αθήνας; Σήμερα τό πιό κοινό εμπορεύσιμο είδος είναι τό κινητό! Στήν επαρχία μέ δυσκολία βρίσκεις κόττα(φυσικά οι παχύτερες μετακόμισαν στά υπουργεία). Ο Ελληνικός λαός σήμερα είναι κατηχούμενος στόν Μουσουλμανισμό, στήν μοιρολατρία, στό πεπρωμένο. Ζεί κάτω από τό επίπεδο τής ανάγκης. Δέν επιθυμεί πλέον (διότι ο ανώτατος βαθμός τής ανάγκης είναι η επιθυμία). Επιβιώνει. Ο Αλλάχ έρχεται ανεμπόδιστος.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Αμέθυστε, για τους Αλβανούς έχεις δίκιο. Συμφωνούμε απόλυτα. [χώρια το γεγονός που εδώ πρίν από κάποιο διάστημα ο γέννημα θρέμμα θεσσαλονικεύς (αδιάκριτα) υποστήριζε και υπερασπιζόταν τους εν Ελλάδι Αλβανούς λέγοντας ότι δεν αποτελούν κίνδυνο και ότι είναι φιλικά διακείμενοι· και του είχαμε αντιπαρατεθεί τότε και ηλέγξαμε τους ισχυρισμούς του ως αβάσιμους]
Απλά εδώ στο άρθρο δεν γίνεται λόγος για τους Αλβανούς. Καθόλου. Ο αρθρογράφος κάνει λόγο για Μουσουλμάνους «που κατοικούν κυρίως στη Δυτική Θράκη και κατά δεύτερο λόγο στη Ρόδο και στην Κω, καθώς και Έλληνες που ασπάστηκαν το Ισλάμ αφού παντρεύτηκαν μουσουλμάνους.» Και προσθέτει· «Αλλά ο μεγάλος αριθμός τους είναι αυτοί που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία 10-20 χρόνια, με προέλευση κυρίως από αραβικές χώρες αλλά και το Πακιστάν, το Αφγανιστάν,το Μπανγκλαντές, τη Νιγηρία, Γκάνα, Σομαλία,Αλγερία κλπ.» Ύστερα αναφέρεται σε Μουσουλμάνους «που συρρέουν κατά ορδές στα νησιά και περνούν τα χερσαία σύνορα» και κάνει λόγο για τη Λέσβο κλπ. Σαφώς δεν αναφέρεται σε Αλβανούς.
Έχοντας αυτήν την διάκριση υπ᾽ όψη έγραψα το προηγούμενο σχόλιο. Δεν εννοούσα τους Αλβανούς, ακολουθών απλά την γραμμή του αρθρογράφου. Όχι ότι δεν θεωρώ κίνδυνο το Ισλάμ, ή ότι δεν βλέπω ότι επιρεάζεται ο ελληνικός λαός. Φαντάζομαι ότι και ο άλλος σχολιαστής είχε περίπου αυτήν την αντίληψη.
Να με συμπαθάς. Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω. Κάθε άλλο. [Και μη νομίζεις ότι σου επιτίθεται όποιος εκφέρει διαφορετική γνώμη ή ότι δεν σε αγαπά. Πρός Θεού. Μη μας αδικείς]
Και η ισλαμοποίηση της Αιγύπτου, της Συρίας, του Πακιστάν, που αναφέρει ο αρθρογράφος δεν έχει ομοιότητες με την Ελλάδα.
[συμπάθα με για το μέγεθος του σχολίου]
Φιλικά.

amethystos είπε...

Σύμφωνοι φίλε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...