Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Οι τρομοκράτες του Ιντλίμπ απήγαγαν 16 παιδιά για να τα χρησιμοποίησουν στη χημική προβοκάτσια. Ρωσικό Υπ.Άμυνας εντός των επόμενων 2 ημερών η χημική προβοκάτσια.

Αποτέλεσμα εικόνας για اWhite Helmets Idlib
Oι τρομοκράτες του Ιντλίμπ απήγαγαν το Σάββατο μια ομάδα παιδιών από τα χωριά Al-Zirbah και Mughair στην επαρχία Χαλεπίου που ανήκει και το κυβερνείο του Ιντλίμπ  για προετοιμασία και πραγματοποίηση  της χημικής προβοκάτσιας σύμφωνα με τις διαταγές των εντολέων τους. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας προβλέπει ότι εντός των επόμενων 2 ημερών θα γινει η χημική προβοκάτσια στο Ιντλίμπ..Σύμφωνα με το Υπουργείο θα την κινηματογραφήσουν οι White Helmets και θα την παίξουν τα ΜΜΕ.
Άλλη πηγή αναφέρει πως οι τρομοκράτες απήγαγαν 3 οικογένειες που επιχείρησαν να περάσουν από το πέρασμα Abu Duhur  στην περιοχή του Ιντλίμπ προ τις περιοχές που ελέγχει ο στρατός. Μεταξύ των απηγμένων είναι 3 γυναίκες και 16 παιδιά. Οι όμηροι οδηγήθηκαν από τους  »ενόπλους » προς άγνωστη κατεύθυνση. Αυτό το συμβάν επέρχεται καθώς οι τρομοκράτες παρατηρούν μια σημαντική αύξηση του πληθυσμού που θέλει να διαφύγει από τα κατεχόμενα του Ιντλίμπ μέσω του περάσματος του Abu Duhur στα ΝΑ της επαρχίας του Ιντλίμπ.  Το πέρασμα θα παραμείνει ανοικτό ως την επόμενη Κυριακή.
Κυρίως γυναικόπαιδα διέρχονται από το πέρασμα καθώς οι τρομοκράτες έχουν επιτάξει τόσο τα οχήματα όσο και τους άρρενες άνω τους 15 ετών.
Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Igor Konashenkov, δήλωσε σήμερα ότι ομάδα μαχητών, που έχουν εκπαιδευτεί από την ομάδα Olive, σχεδιάζουν να σκηνοθετήσουν τη διάσωση θυμάτων χημικής επίθεσης στο Ιντλίμπ της Συρίας.
Ξένοι ειδικοί έφτασαν στο Ιντλίμπ της Συρίας για να σκηνοθετήσουν ψεύτικη επίθεση με χημικά όπλα, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Μετά τη σκηνοθετημένη επίθεση, άνθρωποι ντύθηκαν ως μέλη της οργάνωσης «Λευκά Κράνη» προκειμένου να κατασκευάσουν βίντεο για Μέσα Ενημέρωσης της Μέσης Ανατολής αλλά και αγγλόφωνα μέσα, όπως είπε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Igor Konashenkov.
«Στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή στο Καφρ Ζιτα, γίνονται οι προετοιμασίες προκειμένου ομάδα ατόμων που εισήχθησαν από το βορά στην επαρχία, να συμμετέχουν στη σκηνοθεσία μιας « επίθεσης » με υποτιθέμενα χημικά πυρομαχικά και βόμβες από τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις, για να σκηνοθετήσουν βοήθεια από φερόμενους ως « διασώστες » από τα Λευκά Κράνη και για να τραβήξουν βίντεο το οποίο θα διανείμουν στην Μέση Ανατολή και σε αγγλόφωνα μέσα ενημέρωσης», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Konashenkov, επεσήμανε πως προετοιμάζονται μεγάλης έκτασης προβοκάτσιες στη Συρία με τη χρήση δηλητηριωδών ουσιών, για την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη χώρα και για να αποκοπεί η σταθερή δυναμική που υπάρχει στην ειρηνευτική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.
«Υπάρχουν σχέδια για να εκτοξεύσουν ρουκέτες με δηλητηριώδεις ουσίες στον οικισμό Καφρ Ζιτα, που βρίσκεται 6 χλμ νότια της πόλης Χαμπίτ, μέσα στις επόμενες δυο ημέρες», πρόσθεσε.sputnik
Στο μεταξύ δεν υπάρχουν νέα από τα 40 και πλέον γυναικόπαιδα που απήγαγε η ISIS στις 25 Ιούλη από τα χωριά της Sweida.

Δεν υπάρχουν σχόλια: