Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Περί φοβίας και βίας…

Σήμερα οι νεοεποχίτες έχουν κηρύξει σε όλη την ανθρωπότητα ημέρα γενικής φοβίας (Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας, Τρανσφοβίας), σύντομα και κοπρολαγνοφοβίας, παιδοφιλοφοβίας, νεκροφιλοφοβίας και πάει λέγοντας… Γενικώς βλέπουμε ότι οι διάφορες παθολογικές λαγνείες μιας συντριπτικής μειοψηφίας, μετατρέπονται σε φοβίες της συντριπτικής πλειοψηφίας. Χωρίς πλάκα όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν κάθε φορά να βρουν σε κάποιο νεοεποχίτικο λεξικό, τι είναι αυτό που τους λένε οι νεοεποχίτες ότι φοβούνται.
Λόγω της ημέρας λοιπόν ο Σαούλ του Αρχιεπισκόπου Τσίπρας βγήκε να ανακοινώσει στον Ελληνικό λαό το «αγωνιστικό» του μήνυμα υπέρ της ομοφυλοφιλίας. Το ίδιο έκανε και η γενική γραμματέας του υπουργείου «Δικαιοσύνης» Μαρία Γιαννακάκη,  σημειώνοντας μάλιστα ότι «Ήδη έχει ανοίξει η συζήτηση για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια». 
Η φρασεολογία που χρησιμοποιούν είναι γνωστή σε όλους μας: ανθρώπινα δικαιώματα, ισότητα, δημοκρατία, διαφορετικότητα, πολιτισμός – διάβασα και ένα καινούριο σήμερα: χειραφέτηση της κοινωνίας! Εάν όμως κοιτάξει κανείς προσεκτικά όλες αυτές τις φράσεις θα δει ότι η αδρά χρηματοδοτούμενη ομοφυλοφιλική ατζέντα που προωθείται παγκοσμίως έρχεται, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, σε ρήξη με όλες αυτές τις έννοιες. Έννοιες οι οποίες ούτως ή άλλως είναι κεκτημένα κοινωνιών που δεν έχουν την ομοφυλοφιλία σε υπόληψη. Με κάποιον τρόπο η πολιτική ορθότητα σφετερίζεται αυτές τις έννοιες για να εισαγάγει με ύπουλο τρόπο στις κοινωνίες μία παρά φύσιν κατάσταση ως φυσιολογικό τρόπο ζωής.
Η λέξη «φοβία» όμως, που είναι και το σήμα κατατεθέν των νεοεποχιτών «δικαιωματιστών», μαρτυρεί πολλά για την «ταυτότητα» αυτής της ιδεολογίας και τους εμπνευστές της αλλά και την έως τώρα εξάπλωσή της.
Ο όρος φοβία χρησιμοποιείται στην ψυχολογία για να περιγράψει νευρωτικές καταστάσεις με συμπτώματα αδικαιολόγητου φόβου. Ένας άνθρωπος δηλαδή φοβάται το ύψος -υψοφοβία-, άλλος τους κλειστούς χώρους -κλειστοφοβία- κτλ. Πρόκειται δηλαδή για περιπτώσεις όπου ο «κίνδυνος» είναι φανταστικός και όχι πραγματικός. Σε αυτές τις περιπτώσεις η βασική θεραπεία περιλαμβάνει σταδιακή εξοικείωση με αυτό που φοβίζει τον άνθρωπο μέχρι να το συνηθίσει.
Τα φερέφωνα της ομοφυλοφιλικής ατζέντας όταν μας πετάνε τη λέξη φοβίαμας λένε ότι είμαστε ασθενείς. Λένε σε όλες τις κοινωνίες ότι είναι άρρωστες, ότι πάσχουν από νευρωτική φοβία απέναντι στους ομοφυλόφιλους και ότι αυτοί σαν καλοί γιατροί θα τις «γιατρέψουν» και θα τις «χειραφετήσουν». 
Οι πληρωμένοι φασίστες φοράνε άσπρη ρόμπα, βγάζουν όλους εμάς τρελλούς για να μην προλάβουμε και τους πούμε φασίστες. Είστε νευρωτικοί, η γνώμη σας δεν μετράει, μας λένε. Ο όρος αυτός στιγματίζει τον άλλον, τον αναγκάζει σε άμυνα και εσωστρέφεια.
Κατόπιν επικαλούνται τα δικά μας κεκτημένα, την δημοκρατία, τα δικαιώματα, τον πολιτισμό για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι η ομοφυλοφιλική ατζέντα της ελίτ που προωθούν έχει σχέση με τις δικές μας αξίες
Μόνο δαίμονας θα μπορούσε να εφεύρει αυτόν τον τρόπο προώθησης της ομοφυλοφιλικής ατζέντας. Δείχνει όμως ξεκάθαρα πόσο υποκριτές είναι και πόσο εννοούν αυτά που λένε περί δημοκρατίας, δικαιωμάτων, διαφορετικότητας κτλ. Μιλάς εσύ για δημοκρατία, πολιτισμό, διαφορετικότητα, ισότητα, δικαιώματα όταν τους αποκαλείς όλους άρρωστους;
Κι όμως, με τον όρο φοβία θέλουν να εξαιρούν τους εαυτούς τους από όλους τους υπόλοιπους. Κάτι παραπάνω γνωρίζουν για την δημοκρατία, τα δικαιώματα, τις ισότητες και τις διαφορετικότητες από εμάς τους ασθενείς. Ως ιατροί τώρα μπορούν να ορίζουν και το περιεχόμενο αυτών των εννοιών.
Ο όρος φοβία όμως θέλει μεγάλη προσοχή και για έναν άλλον λόγο, δεν τον έβαλαν τυχαία. Στην ψυχολογία χρησιμοποιείται για περιπτώσεις που δεν υφίσταται πραγματικός κίνδυνος, εδώ όμως ο κίνδυνος είναι πραγματικός. Χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο εσκεμμένα για να μας πουν ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε, ενώ είναι γνωστό τοις πάσι ότι όπου έχει εξαπλωθεί η ατζέντα της ομοφυλοφιλίας σακατεύονται ψυχές, οι οικογένειες καταστρέφονται, οι κοινωνίες αρρωσταίνουν. 
Πίσω από την «φοβία» της ομοφυλοφιλικής αφήγησης κρύβεται η βία μιας διεφθαρμένης ελίτ που έχει εξαγοράσει σχεδόν τους πάντες. Μας μισούν και δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας βομβαρδίζουν με το ίδιο άρρωστο μήνυμα μέχρι να μας «θεραπεύσουν», όπως γίνεται με τους όντως νευρωτικούς που έχουν φοβίες. 
Δεν είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε τα βοθρολύματα της ομοφυλοφιλικής ατζέντας από τα στόματα των πολιτικώνΔεν πρέπει να απωλέσουμε τις ευθύνες μας απέναντι στις γενιές που έρχονται. Ας βγούμε επιτέλους από τα στεγανά των κομμάτων και των ιδεολογιών που έχουν πουληθεί στον διάβολο για τα εφήμερα του κόσμου τούτου.
Φαίη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: