Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

π. Στυλιανός Καρπαθίου – Για μια πενταμελή οικογένεια, μόνο για μια Κυριακή να πάει στην Εκκλησία απαιτούνται 50 ευρώ, 200 ευρώ το μήνα !

π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: Αν λοιπόν αληθεύει ότι το ανάστημα! Τσίπρας! έδωσε τα συγχαρίκια του στον πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου για την επονείδιστη αυτή Εγκύκλιο, τότε είμαστε για κλάμματα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ: Αληθεύει. Του τηλεφώνησε. Αληθεύει. Δεν είναι «αν αληθεύει π. Στυλιανέ. Αληθεύει.»

π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: Ωραία. Ο Καισαροπαπισμός στο απόγειό του. Όμως δεν θα αφήσουμε εμείς να ακουστεί κραυγή από αντίχριστους και αλιβάνιστους -εσμούς ‘η Εκκλησία εάλω’. Με όποιο δικό μας προσωπικό ή όχι κόστος. Ζει Kύριος και διασκορπισθήσονται οι εχθροί Aυτού.

Και επιπλέον να τονίσω το πρωτόγνωρο ιστορικώς και επονείδιστο σημείο της Εγκυκλίου, είναι η απαίτηση της Ιεράς Συνόδου να πληρώνουν οι Χριστιανοί 10 ευρώ -το είπατε κύριε Καψαμπέλη- για την είσοδό τους στο Ναό. Απλά. Σκεφθείτε, μόνο μια 5αμελή οικογένεια. Μόνο για μια Κυριακή απαιτούνται 50 ευρώ. Δηλαδή, μηνιαίο έξοδο για τον γλίσχρο μισθό που προέκυψε από τα αλήστου μνήμης μνημόνια, 200 ευρώ!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ: Μόνο για την Εκκλησία. Όχι για τις υπόλοιπες… γιατί πρέπει να κάνει συνέχεια.

π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: Μόνο για την Κυριακή. … Θα ΄ρθουν οι γιορτές.. της Αγίας Αικατερίνης, του Αγίου Στυλιανού, τα Εισόδια της Θεοτόκου κλπ. Αυτό είναι άλλη ιστορία!

Αν λοιπόν αυτό -και θα μιλήσω σαν ψυχίατρος- δεν είναι βαριά ψυχιατρική πάθηση, που προσδιορίζεται από τον κωδικό F20.0 και χαρακτηρίζεται ως παρανοειδής σχιζοφρένεια, οι λέξεις έχασαν το νόημά τους.


Καταγγελία π. Στυλιανού Καρπαθίου: Ο Τσιόδρας είπε σε συγγενή του να μην νοσηλευτεί!

Εγώ ξέρω προσωπικά και θα σας το πω. Ο κύριος Τσιόδρας σε συγγενή του πρόσωπο, του είπε «όχι νοσηλεία». …

«Όχι νοσηλεία σε νοσοκομείο. Βεβαίως.» … Σας έχω πει κι άλλα για τον κ. Τσιόδρα. Είναι εγκυρότατο αυτό το οποίο σας λέγω. Για ποιόν λόγο; Τί συμβαίνει στα νοσοκομεία επιτέλους; Γιατί άλλα πρωτόκολλα έχουν μια επιτυχία του 99% όπως του Λεωνίδα του Στέλλα; … Αν είναι έντιμος ας βγει να το διαψεύσει. Όπως και την νοσηλεία του. Και το ψευδώνυμό του.

Καταγγελία π. Στυλιανού Καρπαθίου: Ο Τσιόδρας είπε σε συγγενή του να μην νοσηλευτεί! | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: