Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛYΤΑΡΧΙΑ

                   

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε πολλά να δούμε https://www.kathimerini.gr/world/561608875/israil-i-ypiresia-pliroforion-tha-parakoloythei-ta-tilefona-politon-poy-prosvlithikan-apo-ti-metallaxi-omikron/

χαλαρωσε είπε...

https://attikanea.info/%CE%A4%CE%BF-%CE%AC%CF%86%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%84%CF%89%CE%BD-7%CF%87%CE%B9%CE%BB-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A6%CE%A5%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%A3%CE%97-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/

ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΑΜ; ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ; ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ; ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΣΑΛΤΑΡΑΝΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΔΩ. ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΥς ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ.

amethystos είπε...

Οσοι έχουν παιδιά στό σχολείο τί θά κάνουν; Η βία πού ασκείται είναι ολοκληρωτική. Αλλά καί η αντίδραση είναι τυφλή.Μέ τά βίντεο δέν είναι δυνατόν νά ξεσπάσει αγώνας.

χαλαρωσε είπε...

αμεθυστε τα δυο μου μικρα αγορακια πανε δημοτικο. Το τι αγωνα κανουμε για να ισσοροπησουμε δεν λεγεται. Δεν αποδιδουν οι ακροτητες. Αρχικα δεν τα εστελνα αλλα διαπιστωσα οτι ολο το φορτιο το σηκωνουμε δυο τρεις οικογενειες και αλλαξαμε τακτικη. Πηγαμε σε κλεφτοπολεμο. Το γαμωτο της υποθεσης ειναι οτι τον κλεφτοπολεμο τον κανεις με τους ηλιθιους και τους τρομοκρατημενους. Τεσπα βρισκομαστε σε μια κατασταση αναμονης και προσπαθουμε πρωτον για την ισσοροπη αναπτυξη των παιδιων σε σχολειο και εκκλησια διαολοπαπαδων, και δευτερον για βασικη εκπαιδευση μεσα σε πολεμικο περιβαλλον. Κατεληξα οτι αν δεν βαλει ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ το χερι του απλα θα παρουμε καποιους βαθμους ελευθεριας με απελπισμενες κινησεις φυγης εκτος συστηματος. Σε εσχατη κατασταση θα τα τιναξουμε ολα στον αερα και ας αναλαβει ο ΚΥΡΙΟΣ. ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΕΠ ΑΥΤΟΥ. Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ Ω ΕΤΑΧΘΕΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΙΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ. ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΥΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ. ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΖΥΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΟ. Η ΖΩΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ.

amethystos είπε...

Αδελφέ είμαστε ήδη σέ απελπιστική θέση. Ισως ο πόλεμος πού ξεκίνησαν μέ τά μικρά παιδιά νά είναι τό τέλος τους. Εγραψες ένα μανιφέστο εγρήγορσης. Θά τό προβάλλω αύριο. Στήν Αμερική γεννούν τά παιδιά τους στά δάση καί δέν τά γράφουν πουθενά. Δέν τό περιμέναμε νά πάει τόσο μακρυά.

Ανώνυμος είπε...

Agapite xalarose. Otan xekinas enan agona Kai malista enantion enos isxurou antipalou den prosvaleis kapoious pou se polla symfonoun mazi sou. Ayta ta peri xerokomatou einai prosvoles. Tha borousa eykola na pao se kapoio internet kafe Kai na apantiso se elliniko pliktrologio alla den to kano. Den einai sosto. AM Ysterografo. Den fantazesai poso skliros einai o antipalos. Kai mono aytoi pou kinygoun to xerokomato boroun na to tekmiriosoun alla stin torini Orthodoxi Ellada dithen orthodoxi Kai dithen Ellada snobarontai agrios.

χαλαρωσε είπε...

οταν ημουν 9 χρονων ο πατερας μου με εστειλε να εργαστω σε εναν ηλεκτρολογο εγκαταστασεων. Εκανα σκληρη εργασια. Μεχρι σφυροκαλεμο για να χαραζω την οδευση των ηλεκτρικων γραμμων. Στο σπιτι υπηρχε ας πουμε υποφερτη φτωχεια. Μια μερα αφου ειχα φαει βρισιμο απο τον ηλεκτρολογο αποφασισα να φυγω απο την δουλεια. Οταν το εμαθε ο πατερας μου ηρθε το μεσημερι και την ωρα που ετρωγα με λεει. Ρωτησες αν το δικαιουσαι αυτο το ξεροκομματο; Εμενα αυτο το ξεροκομματο ΑΜ με εμαθε να μην το εχω δεδομενο και εχω κανει μεγαλες προσπαθειες να μην με διαφεντευει φιλε. ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ. Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ. ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΜΕ ΠΕΙΝΑ, ΦΙΛΕ ΑΜ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ. ΕΝΝΟΗΣΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ; ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΦΙΛΕ ΑΜ.

χαλαρωσε είπε...

λυπηθηκα φιλε ΑΜ που ανεγνωσες προσβολη. Ηθελα να φωναξω δυνατα,σε σενα ιδιαιτερως που σε παρακολουθω κοντα δεκα χρονια τωρα απο δω μεσα, οτι αυτο το ανικητο θηριο του οποιου η ελευση θα μας κατατροπωσει και θα αποτυπωσει την κατα κοσμον νικη του με την φυσικη μας εξοντωση, δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να θολωσει τον ηγεμονα νου. Εκει θα σημειωθει η ολοσχερης ηττα του. Πρεπει σε καθε περιπτωση να μας οδηγησει ο νους σε ζωηφορο κατα Χριστόν θανατο. Θυσιαστικως και οχι αξιοπρεπως. Ιδιαιτερως το ξανατονιζω εσενα. Αυτο το θηριο, το ξεροκομματο, μου τρυπησε το μυαλο μια δυο φορες. Σε καταλαβαινω απολυτα τι λες. Σου ζητω συγγνωμη.

Ανώνυμος είπε...

Dekti I sygnomi xalarose. Alloste edo ston Amethysto eimaste diadiktyakoi filoi esy ego o AP o Nikos o Thomas I Maria Kai kapoio alloi. Ayto pou tha ithela na po Kai as gino epanalamvalomenos Kai kourastikos einai oti I maxi me ayto to antixristo systima oxi mono sta ygeionomika alla se ola tha einai traxytati. O exthros tha xtypisei stin koilia stin gastera opos legan oi arxaioi. Den tha einai party me ouza enalaktiki diaviosi stin ypaithro Kai agioreitikes agrypnies. Dystyxos oi perisoteroi me exairesi ton Amethysto Kai kana dyo alla blog to vlepoun san ekdromi styl Aliki Vougiouklaki stis palies tainies. Aytoi pou to vlepoun etsi otan erthei I ora pou tha meinoun anergoi afragoi perithoriakoi pou den tha tous theloun oute ta aderfia tous tha poune to nai se OLOKLIRO to antixristo systima. Giati tous kaliergountai lathos prosdokies. AM