Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Η Ελλάδα κοντά στο ολικό lockdown: Τα ψεύδη του Κ.Μητσοτάκη που δείχνουν τι έρχεται - Τι είπε και τι έλεγε


Θάνος Νικηταράς

Ακόμα και την ελάχιστη αξιοπιστία της έχασε χθες η κυβέρνηση, καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διέψευσε τον εαυτό του.
Ο πρωθυπουργός μιλώντας στις 16 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Good Morning Britain» του τηλεοπτικού δικτύου ITV ξεκαθάριζε ότι η Ελλάδα δεν θα ακολουθήσει το μοντέλο της Αυστρίας και δεν θα επιβάλλει lockdown για τους ανεμβολίαστους

«Έχουμε λοιπόν μία αυστηρή πολιτική, αλλά δεν θα φτάσουμε στο σημείο της Αυστρίας, να επιβάλλουμε πλήρες Ιockdown», έλεγε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δύο μέρες μετά και ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε με διάγγελμα lockdown για ανεμβολίαστους. Η διαφορά του ελληνικού lockdown με του αυστριακού lockdown είναι ότι οι ανεμβολίαστοι στην Ελλάδα μπορούν να ψωνίζουν στο λιανεμπόριο με τεστ, ενώ στην Αυστρία δεν μπορούν καθόλου. Αυτό μόνο! Όλα τα άλλα είναι ίδια.

Άρα ο Κυριάκος Μητσοτάκη έλεγε ψέματα στην συνέντευξη του στην οποία καλούσε τους Βρετανούς να κλείσουν από τώρα τις διακοπές τους στην Ελλάδα γιατί θα έχουμε Covid-free καλοκαίρι.

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η συνέντευξη που χρησιμοποιήθηκε από το σύνολο των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για να λιβανίσουν και άλλο τον πρωθυπουργό, καθώς βρήκαν κάποια σχόλια στο Twitter από Βρετανούς (οι περισσότεροι λογαριασμοί ήταν ανενεργοί) οι οποίοι έλεγαν ότι θα ήθελαν τον Κ.Μητσοτάκη για πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Να σημειώσουμε επίσης ότι πριν από κάποια χρόνια ο Κ.Μητσοτάκης έλεγε ότι το ψέμα είναι κακιά λέξη.

Γιατί θα πάμε σε ολικό lockdown


Αφού το να πουν ψέματα δεν τους είναι καθόλου δύσκολο όπως φάνηκε είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να μπει σε ολικό lockdown, και για εμβολιασμένους και για ανεμβολίαστους.

Η κυβέρνηση λέει συνεχώς ότι δεν θα παρθούν μέτρα για εμβολιασμένους, όμως το ίδιο έλεγαν και οι Αυστριακοί.

Τι γίνεται στην Αυστρία; Χθες οι πρώτες περιφέρειες μετέτρεψαν το lockdown για ανεμβολίαστους σε lockdown για όλους και αναμένεται να πάρουν παρόμοια μέτρα και οι υπόλοιπες περιφέρειες.


Οπότε θεωρούμε ότι είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και το ολικό lockdown και να ολοκληρωθεί η κοροϊδία. Θα πουν ότι φταίνε οι ανεμβολίαστοι, όσοι δεν έχουν κάνει τρίτη δόση κτλ. Γνωστό το έργο.


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΚΑΡΤΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΟ. ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥ. ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΧΘΡΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. 
ΕΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ, ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ; Ο ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ. Ο ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ. Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΛΟ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΣΟΚ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΛΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ. 
Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ, ΤΟΝ ΝΤΕ ΣΑΝΤ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΘΕΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: