Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Χίμαιρες και κλωσσομηχανές ανθρώπων

ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΠΑ – ΚΙΝΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΙΜΑΙΡΩΝ, ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΗΤΡΩΝ

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Συνέχεια:

 Τhe Pod Generation

Δεν μας έφταναν οι χίμαιρες και τα υβρίδια ανθρώπων-ζώων, αλλά η νέα νομοθεσία των ΗΠΑ θα επιτρέψει να υλοποιηθεί και η εξωγένεση, μ’ άλλα λόγια η «εκκόλαψη» ανθρώπινων όντων έξω από τη μήτρα της μητέρας τους με τη βοήθεια κλωσσομηχανών για ανθρώπινα «αυγά».

Προς το παρόν, η ικανότητα να κυοφορούνται τα έμβρυα ανεξάρτητα από τις μητέρες τους ανήκει στη σφαίρα των ταινιών επιστημονικής φαντασίας, όπως το Interstellar που περιγράφει αυτήν ακριβώς τη μέθοδο για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους πέραν της Γης μας, σε εξωπλανήτες ενός άλλου ηλιακού συστήματος, ίσως και άλλου γαλαξία.

Μήπως τελικά τα εκκολαπτήρια ανθρώπων θα μπορούσαν να αποτελέσουν σύντομα ένα τρομακτικό χαρακτηριστικό της πραγματικότητας στον όλο και πιο διανθρωπισμένο κόσμο μας που ονειρεύονται οι φαντασμένοι μάνατζερ των τεχνολογικών κολοσσών;

Μια νέα ταινία που τα γυρίσματά της πρόκειται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2022, αποδίδει σκόπιμα στις τεχνητές μήτρες το ρόλο όχι ενός από τα μέσα επιβίωσης του ανθρώπινου είδους σε άλλο ηλιακό σύστημα σε περίπτωση βιβλικής καταστροφής, αλλά ως της μόνης μεθόδου κυοφορίας των ανθρώπινων όντων στο μέλλον που φυσικά θα ελέγχεται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Η ταινία The Pod Generation που θα πρωταγωνιστούν η Emilia Clarke, διάσημη από τη σειρά ταινιών Game of Thrones και ο Chiwetel Ejiofor, διάσημος από την ταινία 12 Years a Slave περιγράφει ότι σε ένα εγγύς μέλλον η τεχνητή νοημοσύνη θα αποφασίζει για τα πάντα και η φύση θα είναι μια μακρινή …ανάμνηση −όπως συμβαίνει στα περισσότερα αρρωστημένα σενάρια των αγγλοσαξονικών δυστοπικών ταινιών.

Σ’ αυτόν λοιπόν τον μηχανιστικό και αποστειρωμένο κόσμο ένα ζευγάρι της Νέας Υόρκης θέλει να κάνει οικογένεια, όχι με τον «παραδοσιακό τρόπο» αλλά μέσω αποσπώμενων τεχνητών μητρών – εκκολαπτηρίων, κάτι που σε κάθε κανονικό άνθρωπο ακούγεται εντελώς τρομακτικό.

Φανταστική αναπαράσταση εγκατάστασης τεχνητών μητρών.

Αν και πρόκειται για ταινία επιστημονικής φαντασίας, οι τεχνητές μήτρες βρίσκονται ήδη σε πειραματικό στάδιο και θα είναι έτοιμες το αργότερο σε τέσσερα χρόνια.

Η γράφουσα στοιχηματίζει ότι σε έναν κόσμο ο οποίος δέχεται συνεχή πλύση εγκεφάλου από την άθλια προπαγάνδα των παγκόσμιων ελίτ που λέει ότι όποιος θέλει να είναι trendy προοδευτικός πρέπει όχι μόνο να έχει εμμονή με τον μετανθρωπισμό, αλλά και να απορρίπτει τα όρια του βιολογικού φύλου (και κατά συνέπειαν την παραδοσιακή εγκυμοσύνη των γυναικών), οι τεχνητές μήτρες θα παρουσιαστούν ως δυνατότητα εγκυμοσύνης σε μια (δήθεν) πιο ισότιμη βάση.

Άλλη μια φορά, όταν δεν προβάλλεται επίμονα το πακέτο LGBTQ, προβάλλεται εκείνο της δημιουργίας μιγάδων, μ’ άλλα λόγια της κατάλυσης των εθνών, με τη διαφορά ότι εφεξής ακόμα και οι μιγάδες θα γεννιούνται μόνο σε εκκολαπτήρια, δηλαδή πάλι προβάλλεται το πακέτο της πραγμοποίησης του ανθρώπου.

Οι δύο πρωταγωνιστές της ταινία The Pod Generation. Όλες οι δυστοπικές ταινίες που απευθύνονται στο δυτικό κοινό κατά παραγγελίαν του βαθέως αμερικανικού κράτους, κάνουν αντεθνικό «μασάζ», παρουσιάζοντας πάντα το ζευγάρι του μέλλοντος −όταν δεν είναι ομοφυλόφιλο να αποτελείται από μια εύθραυστη λευκή γυναίκα και έναν επιβλητικό μαύρο άνδρα. Ούτε ο ίδιος ο κόμης Ρίχαρντ φον Κουντενχόβε-Καλλέργης δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι το όνειρο της Πανευρώπης του, θα υλοποιείτο επιτέλους, αλλά σε εκκολαπτήρια ανθρώπινων αυγών.

Ο εφιάλτης της εξωγένεσης

Εξωγένεση είναι λοιπόν ο όρος που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη ενός μωρού εκτός της μήτρας της μητέρας του. Η μόνη μη τρομακτική πτυχή αυτής της τεχνικής, είναι η ανάπτυξη ενός πρωτοτύπου για την ασφαλή κύηση πάρα πολύ πρόωρων και ελλιποβαρών μωρών (κάτω από μισό κιλό).

Δυστυχώς όμως, σε όλες τις περιπτώσεις όπου η δυτική επιστήμη αναφέρεται στην εξωγένεση ως σωτήρια λύση για τα υπερβολικά πρόωρα μωρά, ακολουθείται από τη φράση: «ίσως μ’ αυτόν τον τρόπο να μπορέσουμε να καταργήσουμε επιτέλους και τις ανθρώπινες μήτρες».

Όλα αυτά τα σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιητικών εμβολιασμού με QRcode, και των προσπαθειών της βιομηχανίας τροφίμων για παραγωγή συνθετικού κρέατος εργαστηρίου, βλέπουν τη ζωή μόνον κάτω από έναν βιομηχανικό σατανικό φακό, όπου ο άνθρωπος δεν είναι παρά αντικείμενο, ένα πράγμα, ένα εμπόρευμα που πρέπει να μαρκάρεται με γραμμωτούς κώδικες (Bar Codes) ή με κώδικες γρήγορης ανταπόκρισης (QR-Codes) για να είναι έτσι εύκολα καταναλώσιμο.

Ωστόσο, η πνευματική υπόσταση του ανθρώπου πολτοποιείται υπ’ αυτήν την ολοκληρωτική εκβιομηχάνιση: την στίβαση και το μαρκάρισμά του ως ζώο, πριν από τη σφαγή του.

Πώς προέκυψε όμως το ανήκουστο θράσος ορισμένων να μας μαρκάρουν σαν ζώα; Ποιος τους έδωσε τέτοιο δικαίωμα;

Μα η ακατανίκητη ανάγκη των όχλων για ασφάλεια και ο φόβος που εμφυτεύεται στην αμυγδαλή τους μέσω της προπαγάνδας και των ψυχολογικών επιχειρήσεων πολέμου (ΨΕΠ).

Πάντως, μέχρι σήμερα πολλά πειράματα με συνθετικές μήτρες έχουν πραγματοποιηθεί σε ζώα κτηνοτροφίας, χρησιμοποιώντας ειδικές πλαστικές σακούλες που περιέχουν τεχνητά συντηρημένους ιστούς της μήτρας, ουσιαστικά ένα είδος πλαστικού αυγού.

Επάνω: ανάλυση μηχανισμού τεχνητής μήτρας. Κάτω: πραγματικό αρνάκι που κυοφορείται μέσα σε τεχνητή μήτρα. Αριστερά, το αγέννητο αρνί, ηλικίας 107 ημερών, και δεξιά 28 ημέρες μεγαλύτερο. Η πλαστική σακούλα-μήτρα φουσκώνει καθώς μεγαλώνει το έμβρυο. Όταν οι ερευνητές θεωρήσουν ότι είναι έτοιμο, το βγάζουν από τη σακούλα, και λένε ότι τότε «γεννήθηκε». © Emily A. Partridge/Nature Communications, Children’s Hospital of Philadelphia.

Ένα λειτουργικό «ωάριο κύησης» (τεχνητή μήτρα) απαιτεί όμως και τεχνολογία για τη δημιουργία ενός τεχνητού ανθρώπινου πλακούντα, και προς το παρόν αυτό είναι το τρέχον εμπόδιό τους. Ή μήπως όχι;

Δεν είναι επίσημα γνωστό αν έχουν ήδη γεννηθεί ανθρώπινα όντα μ’ αυτή την τεχνική. Μπορούμε όμως να φανταστούμε, στην ήδη τεχνολογικά τοξική κοινωνία μας, ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες πάνω στα παιδιά και αργότερα στους ενήλικες ανθρώπους που θα έχουν κυοφορηθεί μέσα σε πλαστική μήτρα, δίχως αλληλεπίδραση με τα συναισθήματα της μητέρας τους.

Όσο για τη γλώσσα που περιγράφει αυτήν την τεχνολογία, χρησιμοποιεί τσιτάτα που προκαλούν μεγάλη ανησυχία: όροι όπως, για παράδειγμα, «ισότητα στην αναπαραγωγή» δεν πρέπει να αποκωδικοποιούνται παρά με βάση τη Νεομιλία του τεχνο-ολοκληρωτισμού, δηλαδή αντίστροφα.

Μ’ άλλα λόγια, ο όρος «ισότητα στην αναπαραγωγή» σημαίνει ότι τα γκέι ζευγάρια μπορούν να «δημιουργούν» παιδιά χωρίς να χρησιμοποιούν παρένθετη μητέρα ή ακόμα χειρότερα, τα τρανσέξουαλ «από αρσενικά σε γυναίκες» άτομα, να εκπληρώνουν τις φαντασιώσεις τους «δημιουργώντας» παιδιά μέσω τεχνητής μήτρας.

Δηλαδή ένας ομοφυλόφιλος άντρας που δηλώνει ότι νιώθει και φέρεται ως γυναίκα, θα μπορεί μέσω τεχνητής γονιμοποίησης, με το σπέρμα του και ένα ωάριο από δότρια, αντί να καταφύγει σε παρένθετη μητέρα για την κυοφορία του παιδιού του, να χρησιμοποιήσει τεχνητή μήτρα.

Έτσι, το παιδί του δεν θα γνωρίσει μητέρα, αλλά δύο πατέρες, εάν και εφόσον έχει σύντροφο.

Για τις λεσβίες τα πράγματα είναι πιο εύκολα: μπορούν να «δημιουργήσουν» ένα παιδί χωρίς τεχνητή μήτρα, όντας και οι δύο ενεργές στη διαδικασία ως εξής: από το ωάριο της μιας και το σπέρμα ενός άντρα δότη, θα προκύψει ένα έμβρυο που σε πολύ αρχικό στάδιο θα φυτευτεί στη μήτρα της άλλης, θα κυοφορηθεί και θα γεννηθεί απ’ αυτήν.

Έτσι, το παιδί αυτό δεν θα γνωρίσει πατέρα, αλλά δύο μάνες που θα έχουν και οι δύο εμπλακεί στη διαδικασία γέννησής του.

Περιττό να πούμε πόσο νοσηρή είναι η απαίτηση και των μεν και των δε να κάνουν παιδί, χωρίς την ενεργό συμμετοχή του φυσικού γονέα του αντίθετου φύλου.

Εξωγένεση και μιλένιαλ

Το πόσο μακριά είναι διατεθειμένοι να φτάσουν σήμερα οι επιστήμονες στη Δύση για να διευκολύνουν τις ονειρώξεις των (εύπορων) θιασωτών της θεωρίας του φύλου (και την αφαίμαξη των κρατικών επιχορηγήσεων), φαίνεται προς ώρας απεριόριστο.

Εφόσον κάποιοι τολμούν ήδη να βαφτίζουν τα πειράματά τους ως «ένα τέλος στην καταπίεση» ή «ισότητα στην αναπαραγωγή» ή «ισότιμη συμμετοχή στην αναπαραγωγή», και αυτό γίνεται αποδεκτό από τους δημόσιους λειτουργούς που έχουν χρέος να απορρίπτουν κάθε ανομία αλλά πλέον δεν το κάνουν, σημαίνει ότι οι κοινωνίες μας έχουν μπει σε μια τροχιά αυτοκαταστροφής και παράνοιας, όπου έχει εξαφανιστεί κάθε ηθικός φραγμός, και κάθε νομική άμυνα των πολιτών, οπότε είναι αναμενόμενο ότι θα δαπανηθούν δισεκατομμύρια δολάρια και για χίμαιρες, και για κλωσσομηχανές ανθρώπινων αυγών.

Ήδη κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι επιμένουν να αλλάξουν το φύλο των πολύ μικρών παιδιών για να παρατηρήσουν τι θα σημαίνει αυτό, οπότε όποιος νομίζει ότι θα δείξουν τον παραμικρό ηθικό δισταγμό για ο,τιδήποτε άλλο, σφάλλει οικτρά.

Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στη διαστροφή των ελίτ και στην κερδοσκοπική ανηθικότητα ορισμένων υλιστών επιστημόνων, προκειμένου τα επόμενα χρόνια να δώσουν σε κάποιους εκπροσώπους των νοσούντων βαρειά δυτικών μιλένιαλ 1 κάτι που η φύση τους έχει αρνηθεί, αλλά και να αφαιμάξουν παχυλές κρατικές επιχορηγήσεις.

Προκειμένου λοιπόν να προπαγανδιστεί δεόντως η κύηση μέσω τεχνητών μητρών, έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα συνήθη μεγάλα «μέσα»: πανεπιστημιακές έρευνες πασίγνωστων «μεγάλων» πανεπιστημίων που έχουν ωστόσο κατηγορηθεί επανειλλημένως για αμαρτωλές χρηματοδοτήσεις και διασυνδέσεις με μυστικές αδελφότητες, όπως το πανεπιστήμιο Κέιμπριτζ,

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, μια έρευνα του Απριλίου του 2021 του εν λόγω πανεπιστημίου υποστηρίζει ότι μόνο η δημιουργία κρυοσυντηρημένων εμβρύων ανθρώπων και ζώων και η αποστολή τους σε εξωπλανήτες, μπορεί να σώσει το ανθρώπινο είδος από μια παγκόσμια καταστροφή.

Η μελέτη τονίζει ότι «για να διασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη επιβίωση των ανθρώπων και της ζωής στη Γη γενικότερα, πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή στρατηγικές για τον επανεποικισμό της μετά από παγκόσμιες καταστροφές και για τον αποικισμό εξωπλανητών.

»Τα φυσικά εμπόδια που δημιουργούνται από τον χρόνο και τον χώρο παρακάμπτονται με την αποστολή κρυοσυντηρημένων εμβρύων ανθρώπων και ζώων σε εξωπλανήτες και όχι με ενήλικα πληρώματα. Εκεί τα έμβρυα θα αναπτυχθούν σε νεογνά, μέσα σε συστήματα τεχνητής μήτρας.

» Αν και τέτοια συστήματα δεν υπάρχουν ακόμη, μπορεί σύντομα να αναπτυχθούν για να παρέχουν κλινική βοήθεια σε υπογόνιμες γυναίκες και αναπαραγωγικές επιλογές στους υποψήφιους γονείς.

»Για μεγάλες μαζικές εξαφανίσεις και όλα τα γεγονότα του απώτερου μέλλοντος, τα ενήλικα πληρώματα θα αντικατασταθούν εξ ολοκλήρου από έμβρυα και ανδροειδή».

Μάλλον κάποιοι προσπαθούν, ως συνήθως, να καταχραστούν τα κονδύλια των κρατικών προϋπολογισμών για την επιστημονική έρευνα με πομπώδεις δηλώσεις για το διάστημα, που το πιθανότερο είναι ότι δεν θα καταλήξουν πουθενά.

Προφανώς γι’ αυτό το πανεπιστήμιο Κέμπριτζ δημοσίευσε την παραπάνω μελέτη λίγο πριν από την κύρωση του νομοσχεδίου Endless Frontier Act: για να μπορέσουν οι γερουσιαστές που εισηγήθηκαν τα σχετικά κονδύλια, να την χρησιμοποιήσουν ως μείζων επιχείρημα προκειμένου οι εταιρείες βιοτεχνολογίας των GAFAM να εισπράξουν την κρατική χρηματοδότηση…

Ύβρις, Άτη, Νέμεσις, Τίσις

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν ορίσει το σύστημα της θείας τιμωρίας στους θνητούς που ξεπερνούσαν τα ηθικά όρια και προσέβαλλαν την θεϊκή τάξη του κόσμου ως εξής:

• η ύβρις ήταν η υπερεκτίμηση δικαιωμάτων, η παραβίαση των νόμων της πολιτείας, η προσβολή των θεών και η κατάχρηση εξουσίας των θνητών,

• η άτη ήταν το θόλωμα της κρίσης, η τύφλωση του νου των υβριστών,

• η νέμεσις, η οργή και η εκδίκηση των θεών, η θεία δίκη,

• η τίσις, η τιμωρία και η συντριβή των υβριστών.

Κατά τη γνώμη της γράφουσας λοιπόν βρισκόμαστε στο στάδιο της άτης, όπου οι πολιτικοί σχεδόν όλου του κόσμου, εκτελώντας πανομοιότυπες εντολές που τους παραδίδονται από την μη προβεβλημένη, αλλά πλέον γνωστή, κορυφή της πυραμίδας της εξουσίας, δρουν σαν υπνωτισμένοι, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, όχι μόνο σε σχέση με τα εμβόλια, αλλά και ως προς όλες τις εφαρμογές της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Ειδικά οι νεώτερες γενιές, μοιάζουν να έχουν πάθει μια μόνιμη αναισθητοποίηση, ένα είδος πνευματικής και ηθικής λοβοτομής, μιας διανοητικής αναπηρίας που τις αναγκάζει να υποτάσσονται άκριτα στις προσταγές των τυράννων, χωρίς καν να μπορούν να αντιληφθούν ότι έχουν μετατραπεί σε κοπάδι που οδεύει κατ’ ευθείαν στο σφαγείο.

Ωστόσο, η ανθρωπότητα οδεύει ίσως προς την αυτοκαταστροφή της.

Είναι βέβαιο ότι αν οι νεώτεροι δεν το αντιληφθούν έγκαιρα και δεν αντιδράσουν με πυγμή σε όλα αυτά, καθοδηγούμενοι από τη γνώση των παλαιότερων, η Γαία, κινούμενη βεβαίως από την θεϊκήν χείραν, θα αναλάβει αυτό το έργο τινάζοντας από πάνω της τις χίμαιρες, τα υβρίδια και τις πλαστικές μήτρες σαν ψείρες, όπως τίναξε όλα τα βδελύγματα που είχαν γεμίσει τον προκατακλυσμιαίο κόσμο.

Αν οι άνθρωποι ολιγωρήσουν, η Γαία θα τινάξει όλα τα βδελύγματα από πάνω της, εφαρμόζοντας ως νέμεση μια κολοσσιαία φυσική καταστροφή.

Όλων τούτων λεχθέντων, η γράφουσα δεν αποκλείει καθόλου οι Τρεις Ημέρες του Σκότους και η μετατόπιση πόλων λόγω ολίσθησης του φλοιού της Γης, με τους κατακλυσμούς, τις ηφαιστειακές εκρήξεις, και τους σεισμούς που θα τη συνοδεύουν, να συμβούν μέσα στις επόμενες δεκαετίες ή εκατονταετίες και όχι σε ένα μακρυνό μέλλον.

Αν φυσικά δεν προηγηθεί ένας μεγάλος πόλεμος.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  1. Μιλένιαλ (millenial): όρος που προέρχεται από το λατινική λέξη millenium η οποία σημαίνει χιλιετία και περιγράφει τη γενιά που γεννήθηκε γύρω στο 2000. Οι μιλένιαλ είναι εξοικειωμένοι με την πληροφορική, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς έξυπνο κινητό και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο, και περνούσαν ήδη άπειρες ώρες στο ίντερνετ, μη έχοντας πραγματική κοινωνική επαφή με άλλους ανθρώπους. Μετά την πανδημία που αυτή η κατάσταση επιδεινώθηκε, η απουσία κοινωνικοποίησης δεν θα τους ξενίζει καθόλου, διότι επί της ουσίας πολλοί απ’ αυτούς δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται

1 σχόλιο:

χαλαρωσε είπε...

https://orthodoxostypos.gr/%e1%bd%81-%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%89%cf%81-%ce%ba-%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%e1%bd%91%cf%80%e1%bd%b2/

ΤΑ ΠΡΩΤΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΩΣΣΟΜΗΧΑΝΩΝ. QR ΘΕΟΛΟΓΙΑ. ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΕΝΔΟΓΕΝΗΣ, ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ, ΖΥΓΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ EΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΚΟΡΩΝ.