Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Χίμαιρες και ανθρώπινες κλωσσομηχανές

ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΠΑ – ΚΙΝΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΙΜΑΙΡΩΝ, ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΗΤΡΩΝ


 Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


Οσο οι πολίτες όλης της Δύσης απασχολούνται καθημερινά με τα δελτία θανάτων, τα δήθεν κρούσματα και τα τεστ, τα δήθεν υγειονομικά μέτρα και τον διαχωρισμό εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων, την ίδια στιγμή κυρώνονται νομοσχέδια που καταργούν κάθε προηγούμενο φραγμό βιοηθικής, νομιμοποιούν τη δημιουργία τεράτων σε εργαστήρια και εγκαινιάζουν την κύηση μωρών μέσα σε πλαστικές μήτρες. Επείγει λοιπόν όλοι να αναθεωρήσουμε την φαντασίωση που είχαμε μέχρι σήμερα για το μέλλον, και να υλοποιήσουμε τρόπους ανατροπής όσων επιχειρούν τον θάνατο της κοινωνίας και του ανθρώπινου είδους.

Η Χίμαιρα στην ελληνική μυθολογία ήταν ένα φοβερό τέρας που είχε κεφάλι λέοντος, κορμό με δεύτερο κεφάλι κατσίκας, ουρά που κατέληγε σε φίδι ή δράκοντα, ενώ από το στόμα του ξερνούσε φωτιά.

Κατά την Θεογονία του Ησιόδου, η Χίμαιρα ήταν κόρη του υβριδικού οφιοειδούς πλάσματος Τυφώνα και της Έχιδνας. Καρπός της ένωσης της Χίμαιρας με τον αδελφό της Όρθρο, έναν επίσης τερατώδη δικέφαλο σκύλο, ήταν ο Λέων της Νεμέας και η Σφίγγα.

Ωστόσο, και οι μυθολογίες όλων των άλλων λαών περιγράφουν χιμαιρικά πλάσματα τα οποία έζησαν ταυτόχρονα με τους Γίγαντες: Κένταυροι, Σειληνοί, Σφίγγες, Άρπυιες, Στρύγες, Ύδρες, Γοργόνες, Μέδουσες, φτερωτά άλογα, Κύκλωπες, και ένα σωρό άλλα τερατόμορφα πλάσματα.

Η σύγχρονη ερμηνεία της μυθολογίας

Μόνο που με βάση τις σημερινές μεθόδους της γενετικής μηχανικής και της βιοτεχνολογίας, η ύπαρξή τους μπορεί πλέον να προκύψει απ’ αυτές τις μεθόδους, οπότε εκείνα τα πλάσματα ενδέχεται να ήταν πραγματικά και όχι αποδόσεις διάφορων φυσικών φαινομένων από τους αγράμματους και πρωτόγονους φοβισμένους προϊστορικούς ανθρώπους, όπως πιστευόταν μέχρι σήμερα.

Θυμίζουμε ότι ο Πλάτων στους διαλόγους του Τίμαιος και Κριτίας (360 π.Χ.) αναφέρει ότι κάποτε υπήρξε μια μεγάλη αυτοκρατορία που αναπτύχθηκε σε ένα μεγάλο νησί πέραν των Ηρακλείων Στηλών, στον ωκεανό, που βρισκόταν μπροστά από μια άλλη μεγάλη ήπειρο, από τους αποίκους των αρχαίων Αθηναίων, Άτλαντες. Αναφορές όμως της Ατλαντίδας έχουμε και από άλλους αρχαίους μύστες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πλάτων μας πληροφορεί ότι οι Αιγύπτιοι ιερείς της πόλης Σάϊς αποκάλυψαν στον Σόλωνα (635-559 π.Χ.) που πήγε να τους επισκεφτεί, ότι οι αρχέγονοι Αθηναίοι είχαν αποικίσει την θρυλική Ατλαντίδα που καταβυθίστηκε 9.000 πριν από την επίσκεψή του (δηλαδή περίπου το 9.590 π.Χ.).

Οι ιερείς διηγήθηκαν στον Σόλωνα ότι η αυτοκρατορία των Ατλάντιων, είχε μεν αναπτυχθεί λαμπρά ως προς την τεχνική, φτάνοντας σε ένα απίστευτο επίπεδο χλιδής και συντηρώντας έτσι έναν γιγαντιαίο στρατό και στόλο, αλλά κατά βάθος ήταν βάναυση και επιδιδόταν στη λατρεία του ταύρου.

Οι ηγεμόνες της επιχείρησαν κάποτε να υποδουλώσουν όλον τον υπόλοιπο κόσμο, εισβάλλοντας στη Μεσόγειο και υποδουλώνοντας διάφορα βασίλεια, με σκοπό να καταλάβουν και την αρχέγονη Αθήνα, τον αντίποδα της βαναυσότητας, υπόδειγμα της τέλειας πολιτείας.

Οι κτηνώδεις Ατλάντιοι, παρά την πολεμική συστράτευση πολλών άλλων βασιλείων με τους Αθηναίους, κατάφεραν να κυριεύσουν μεγάλο μέρος της Ευρώπης, μέρη της Λιβύης (Αφρικής) και την Αίγυπτο, φτάνοντας μέχρι την Τυρρηνία, βυθίζοντας τους κατοίκους εκείνων των περιοχών στη δουλεία, αλλά δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους διότι οι αρχέγονοι Αθηναίοι τους κατατρόπωσαν σε μία φοβερή μάχη, σώζοντας τον αρχαίο κόσμο από την βιαιότητα των Ατλάντιων.

Εν συνεχεία όμως, όχι μόνο η Ατλαντίδα καταποντίστηκε στο βυθό του ωκεανού, αλλά και όλος ο τότε κόσμος υπέστη τις συνέπειες εκείνου του κατακλυσμού.

Ωστόσο, η θεά Αθηνά (Νήιθ για τους Αιγύπτιους) που είχε ιδρύσει και την αρχέγονη Αθήνα με σπέρμα του Ήφαιστου (Εριχθόνιος), αποίκισε την Αίγυπτο που τότε ήταν πρωτόγονη αλλά άθικτη από τον κατακλυσμό, και σοφοί των ελληνικών μαντείων («ιερατικόν γένος») κατέφυγαν εκεί, χίλια χρόνια μετά έχτισαν νέους ναούς και μαντεία (8.590 π.Χ.) και έκτοτε συμπλήρωναν επιμελώς τα πανάρχαια αρχεία που είχαν μεταφέρει μαζί τους.

Απόδειξη ότι η αρχέγονη Αθήνα προϋπήρξε της Αιγύπτου και της Ατλαντίδας μας προσφέρει και ο Ηρόδοτος όπου κατά την επίσκεψή του στις αιγυπτιακές Θήβες («Ιστορίας Απόδειξις», Βιβλίο Β΄), οι ιερείς τού είπαν ότι οι πρώτοι βασιλείς τους ήταν Έλληνες θεοί του Δωδεκάθεου με πρώτο τον Ήφαιστο, για τον οποίο ο Μανέθων στα «Αιγυπτιακά» του αναφέρει ότι βασίλεψε για …728 έτη, ενώ ο Διογένης ο Λαέρτιος τοποθετεί τη βασιλεία του 48.863 χρόνια πριν από τον Μέγα Αλέξανδρο, και αναφέρει ότι το ιερατείο διατηρούσε καταγεγραμμένη ιστορία 24.900 ετών επίσης πριν από τον κατακλυσμό.

Αν λοιπόν παραλληλίσουμε τις ΗΠΑ με την Ατλαντίδα, και την Κίνα με την άλλη μυθική χαμένη ήπειρο της Ασίας, τη Λεμουρία, αυτομάτως οι επαυξημένοι άνθρωποι, τα υβρίδια ανθρώπων-ζώων και οι χίμαιρες της σημερινής γενετικής μηχανικής αυτών των δύο, μπορούν να ταυτιστούν με τους θεούς, τους ημίθεους, τους ήρωες, τους γίγαντες και τα τερατώδη πλάσματα των μυθολογιών.

Λαμβάνοντας δε υπόψιν ότι σύμφωνα με όλες τις μυθολογίες, αλλά και τις παραδόσεις των θεοσοφιστών, οι κάτοικοι της Ατλαντίδας είχαν αναπτύξει υπερ-προηγμένη τεχνολογία, αλλά η φύση τους ήταν βάναυση ενώ της Λεμουρίας ερμαφρόδιτη και τερατώδης, και ότι ανέκαθεν οι Αθηναίοι-Έλληνες παρέμεναν το σύμβολο του πολιτισμού και του πνευματικού φωτός του κόσμου, ενώ οι Άτλαντες που προέρχονταν από τους Λεμούριους, το σύμβολο της βαναυσότητας και του πνευματικού σκότους, δεν βιώνουμε παρά μια ανακύκληση της Ιστορίας.

Κοπτοραπτική γονιδίων και χίμαιρες

Στην εποχή μας λοιπόν Χίμαιρες αποκαλούνται τα υβρίδια διαφόρων ζωικών ειδών που έχουν δημιουργηθεί στο εργαστήριο με τεχνική κοπτοραπτικής γονιδιωμάτων CRISPR-Cas9 (Cluster Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats –Αssociated Protein 9/Cas9), όρο που στα ελληνικά θα αποδώσουμε ως Συστοιχία Μικρών και Επαναλαμβανόμενων Αλληλουχιών του DNA σε Συνδυασμό με την Πρωτεΐνη 9/Cas9, μέσω της οποίας παράγονται οργανισμοί με πέραν του ενός γενετικούς κώδικες.

Με την μέθοδο CRISPR–Cas9, μπορούμε να κόψουμε και να επανακολλήσουμε το DNA μας τόσο εύκολα, όπως κόβουμε και μεταφέρουμε μια φράση από ένα σημείο ενός κειμένου σε ένα άλλο (copy-paste) όταν γράφουμε με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Το τι θα προκύψει είναι άλλο ζήτημα…

Μ’ άλλα λόγια, η CRISPR–Cas 9 είναι μια καινοφανής τεχνική ακριβούς κατάτμησης και τροποποίησης του DNA, είτε αυτό ανήκει σε άνθρωπο, είτε σε ζώο, είτε σε βακτήριο, η οποία ανακαλύφθηκε όταν ερευνητές μελετούσαν το ανοσοποιητικό σύστημα κάποιων βακτηρίων.

M’αυτήν την τρομερή ανακάλυψη, όλα ή σχεδόν όλα είναι δυνατά στη βιοχειρουργική, επομένως, και τα πλάσματα που προαναφέρθηκαν.

Οι συνέπειες τέτοιων τροποποιήσεων στα έμβρυα εμβίων όντων και κυρίως στα ανθρώπινα, μπορεί να είναι τρομακτικές, ειδικά σήμερα όπου δεν έχει θεσπιστεί παγκόσμιο, αυστηρό νομοθετικό περιοριστικό πλαίσιο.

Kαλλιτεχνική απεικόνιση Κενταύρου της ελληνικής μυθολογίας. Σήμερα, είναι εφικτό να δημιουργηθεί στο εργαστήριο.

Το ιστολόγιο «Απεροπία» έχει πλειστάκις αναφερθεί στη δημιουργία χιμαιρών και στην κοπτοραπτική γονιδίων στα πλαίσια της επιχείρησης εξόντωσης του ανθρώπινου είδους από σκοτεινές ομάδες των παγκόσμιων ελίτ, που επιχειρούν να υποδουλώσουν τους υπόλοιπους χάρη στην ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, τις οποίες οπλοποιούν εναντίον της ανθρωπότητας, αντί να τις χρησιμοποιήσουν εις όφελός της.

Σήμερα, μεσούσης της προσχεδιασμένης υγειονομικής δικτατορίας, έγινε πλέον οφθαλμοφανές ότι οι πολιτικοί ολόκληρου του πλανήτη βρίσκονται κάτω από την επίδραση της αθέατης ιεραρχίας της εξουσίας, που δεν μπορεί παρά να απαρτίζεται από βαθιά ψυχικά άρρωστα άτομα, που πιστεύουν ότι παίζουν το ρόλο των «Αρχόντων», των βοηθών του «Δημιουργού» (Demiourge), του «Θεού» των γνωστικών των πρώτων χριστιανικών χρόνων, γνωστού περισσότερο ως Ιαλνταμπαώθ που τον ταυτίζουν με τον Γιαχβέ ή «Κύριο» της Παλαιάς Διαθήκης.

Κατά τους γνωστικούς, ο Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης είναι ο λεοντοπρόσωπος μοχθηρός Δημιουργός με σώμα φιδιού, Ιαλνταμπαώθ.

Αυτές οι μισανθρωπικές οντότητες, πιστεύουν πως καθώς αποτελούν ενσάρκωση των εκπεσόντων Αρχόντων – Εγρήγορων, και επειδή ο άνθρωπος που οι ίδιοι «κατασκεύασαν» κατά τη γνώμη τους δημιουργήθηκε ατελής και ελαττωματικός, πρέπει να τον εξοντώσουν και να φτιάξουν ένα νέο είδος, κάτι που ωστόσο δεν πέτυχαν μέχρι τώρα, όσο κι αν προσπάθησαν.

H γέννηση του Ιαλνταμπαώθ και των Αρχόντων στο σύστημα του Βαλεντίνου των γνωστικών. © www.aperopia.fr.

Σήμερα όμως χάρη στην τεχνολογία που έχουν στα χέρια τους, πιστεύουν πως έχουν επιτέλους τη δυνατότητα να τον αφανίσουν.

Αυτές οι σκοτεινές οντότητες που μισούν την αριστοτέλεια λογική και ως σύγχρονοι κληρονόμοι των Ατλάντων έχουν ταχθεί με τη σκοτεινή πλευρά της Δύναμης, έχουν πλέον εξαπολύσει μια πρωτοφανών διαστάσεων επίθεση απέναντι στο ανθρώπινο είδος, ασκώντας μια ισχυρή πνευματική επιρροή πάνω στους πολιτικούς όλου του κόσμου μέσω εκβιασμών, απειλών ή άλλων ανομολόγητων μέσων.

Διότι είναι οφθαλμοφανές ότι η κορυφή της πυραμίδας της εξουσίας δεν παρακινείται μόνο από το κέρδος.

Κανένα οικονομικό κίνητρο δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη φρικώδη επιμονή της να αλλάξει το φύλο των νηπίων και των μικρών παιδιών σε κάτι ερμαφρόδιτο, και να ανακατέψει τα γονίδια ανθρώπων και ζώων, αλλά μόνο σκοτεινές πνευματικές επιδιώξεις που εμπίπτουν στα πλαίσια σχιζοειδούς διαταραχής τύπου δαιμονικής κατοχής, και ταύτισης με τις θεότητες των πανάρχαιων ατλάντιων, λεμούριων και βαβυλωνιακών ιερατείων.

Εκτός και αν αυτοί οι χθόνιοι τύποι έχουν ίσως επιτύχει την αθανασία, γεγονός που τους προσδίδει υπέρμετρη αλαζονεία και τους έχει μετατρέψει σε ένα άλλο είδος.

Ο νόμος Endless Frontier Act των ΗΠΑ

Από τι άλλο λοιπόν, αν όχι από τέτοιες οντότητες, μπορεί να πιέστηκαν οι γερουσιαστές των ΗΠΑ προκειμένου να εγκρίνουν ένα νομοσχέδιο που θα διαθέσει δισεκατομμύρια δολάρια στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (National Institutes of Health) για μια ανησυχητική μορφή έρευνας με την οποία οι ιστοί από εκτρωμένα μωρά αναμειγνύονται με κύτταρα ζώων για να δημιουργήσουν χίμαιρες, που αποκαλούνται με την κομψή και παραπλανητική περιγραφή μικτοί οργανισμοί;

Πρόκειται για το ογκώδες νομοσχέδιο 2.400 σελίδων περί Καινοτομίας και Ανταγωνισμού των ΗΠΑ – U.S. Innovation and Competition Act – USICA, του οποίου το σκέλος στο οποίο περιλαμβάνονται οι βιοτεχνολογίες αποκαλείται Endless Frontier Act (Νομοθεσία για τα Σύνορα Δίχως Τέλος) και κυρώθηκε από τη Γερουσία στις 9 Ιουνίου 2021, με πλειοψηφία 68-32.

Στόχος της νέας νομοθεσίας είναι η αντιμετώπιση του αυξανόμενου τεχνολογικού ανταγωνισμού της Κίνας και η θωράκιση των ΗΠΑ απέναντι σε έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο τεχνητής νοημοσύνης, αυξάνοντας υποχρεωτικά τις επενδύσεις της αμερικανικής καινοτομίας στην επιστήμη και την τεχνολογία.

Η εφαρμογή της νομοθεσίας που θα μοιράσει 250 δισεκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα πέντε χρόνια, θεσπίζει ότι 81 δισεκατομμύρια απ’ αυτά, προορίζονται για το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών (NSF) και ένα μεγάλο μέρος τους θα δαπανηθεί σε βιοτεχνολογικές έρευνες.

Μία από τις ανησυχίες των Ρεπουμπλικάνων εν αναμονή νέων κατευθυντήριων γραμμών από τη Διεθνή Εταιρεία Έρευνας Βλαστοκυττάρων (International Society for Stem Research -ISSCR), είχε να κάνει με την άρση του μορατόριουμ για τη διεξαγωγή χιμαιρικών πειραμάτων καθώς η εν λόγω εταιρεία αναφερόταν θετικά στην έρευνα χιμαιρών ήδη από το 2017.

Ως απάντηση στην ανησυχία ότι τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας θα ωραιοποιούσαν την εμπλοκή τους σε ανήθικες έρευνες, τρεις έντιμοι ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές αντέδρασαν, οι Μάικ Μπράουν (Mike Braun), Στήβ Ντέινς (Steve Daines) και Τζέιμς Λάνκφορντ (James Lankford), προτείνοντας την ποινικοποίηση της δημιουργίας υβριδικών οργανισμών ζώων-ανθρώπων.

Πιο συγκεκριμένα, ο γερουσιαστής Μπράουν επεσήμανε ότι «η ανθρώπινη ζωή είναι ξεχωριστή και ιερή και η έρευνα που δημιουργεί ένα υβρίδιο ζώου-ανθρώπου ή μεταφέρει ανθρώπινο έμβρυο σε μήτρα ζώου ή αντίστροφα, θα πρέπει να απαγορεύεται εντελώς, και η ενασχόληση με τέτοια ανήθικα πειράματα θα πρέπει να τιμωρείται ως έγκλημα».

Ο γερουσιαστής Ντέινς προειδοποίησε ότι «προσπαθώντας να ανταγωνιστούμε την Κίνα, δεν πρέπει να γίνουμε σαν κι αυτήν. Είναι κρίσιμο να χαράξουμε μια φωτεινή γραμμή ενάντια σε ανήθικες μορφές έρευνας που δεν αναγνωρίζουν τη διακριτή αξία των ανθρώπων έναντι των ζώων».

Τέλος, ο γερουσιαστής Λάνκφορντ δήλωσε ότι «δεν χρειαζόταν να ξεκαθαρίσουμε νομικά ότι η δημιουργία υβριδίων ζώων-ανθρώπων ή χιμαιρών είναι ηθικά αδιανόητη, αλλά δυστυχώς ήταν απαραίτητη αυτή η πολύ σαφής διάκριση», δίνοντας ένα εικοσάλεπτο μάθημα βιολογίας στη Γερουσία που φαινόταν ανίκανη να αντιληφθεί πως θα είναι η δομή των μελλοντικών γενεών εάν υλοποιηθούν χιμαιρικά πλάσματα.

Ρεαλιστικό γλυπτό υβριδίων ανθρώπων-ζώων από σιλικόνη, φάιμπεργκλας και τρίχες της καλλιτέχνιδας Πατρίτσια Πιτσινίνι, 2018. Θα δούμε άραγε να γεννιούνται τέτοια πλάσματα επί των ημερών μας υπό την ανοχή του νόμου;

Τα χιμαιρικά ερευνητικά σχέδια των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας είχαν εμποδιστεί άλλωστε το 2019, έπειτα από μια πολιτική απόφαση της διοίκησης του προέδρου Τραμπ που απαγόρευε την απόκτηση ανθρώπινων εμβρυϊκών ιστών από επιλεγμένες εκτρώσεις με σκοπό την έρευνα, και ίδρυσε ένα συμβούλιο δεοντολογίας για να επανεξετάσει οποιαδήποτε τέτοια έρευνα σε εργαστήρια και πανεπιστήμια.

Ωστόσο, τον Απρίλιο του 2021, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας ανακοίνωσαν ότι αντιστρέφουν την πολιτική τους, επιτρέποντας την απόκτηση νέου εμβρυϊκού ιστού από αμβλώσεις για έρευνα και την κατάργηση της απαίτησης συμβουλίου δεοντολογίας.

Μέχρι σήμερα, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας δεν ελαχιστοποίησαν μεν το μορατόριουμ τους και δεν χρηματοδοτούν άμεσα την έρευνα χιμαιρών. Ωστόσο, η ιδιωτική χιμαιρική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη ενεργά μέσα σε αμερικανικά πανεπιστήμια, παράγοντας άκρως ανησυχητικά αποτελέσματα.

Κάτι ήξεραν οι αρχι-τέκτονες της Παναγίας των Παρισίων όταν τοποθετούσαν αυτές τις χίμαιρες στη στέγη του ναού για να εποπτεύουν την πόλη. Και αυτό δεν ήταν βέβαια η χρήση τους σαν διακοσμητικές …υδρορροές, όπως λέει το επίσημο αφήγημα, αλλά η υπενθύμιση της κυριαρχίας τους στα μάτια των μυημένων.

Για παράδειγμα, τον Μάιο του 2020 δημιουργήθηκε ένα έμβρυο ποντικού αποτελούμενο κατά 96% από κύτταρα ζώων και κατά 4% από ανθρώπινα κύτταρα από ερευνητές του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και του Roswell Park Comprehensive Cancer Center του Μπάφαλο των ΗΠΑ.

Επιπλέον, τον Απρίλιο του 2021, ερευνητές του Ινστιτούτου Salk στην Καλιφόρνια έκαναν ένεση 25 ανάμεικτων πολυδύναμων βλαστοκυττάρων (κύτταρα IPS) από ανθρώπους σε έμβρυα πιθήκου του είδους μακάκος, σε ένα φρικτό χιμαιρικό πείραμα τύπου Φρανκεστάιν με αποτέλεσμα τη δημιουργία εμβρύων πιθηκανθρώπων.

Ο γερουσιαστής Λάνκφορντ δήλωσε για τα πειράματα ότι «επί του παρόντος, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας δεν κάνουν αυτήν την έρευνα και αυτό πρέπει να παραμείνει ως έχει. Οι ερευνητές που επιχειρούν αυτά τα φρικτά πειράματα –που παλαιότερα θεωρούνταν επιστημονικής φαντασίας– πρέπει να επικεντρωθούν στην εκτίμηση της αξιοπρέπειας της ανθρώπινης ζωής και να μην προσπαθούν να συγχωνεύσουν και να χειριστούν γενετικά ανθρώπους και ζώα».

Όμως, παρά τις καλύτερες προσπάθειες των τριών γερουσιαστών, η τροπολογία που ποινικοποιούσε τα χιμαιρικά πειράματα και που αρχικά είχε εγκριθεί, τελικά καταψηφίστηκε.

Χωρίς την ποινικοποίηση της έρευνας για χίμαιρες, το τμήμα του νέου νόμου για τις βιοτεχνολογίες, αφήνει την πόρτα ανοιχτή σε ηθικά αντικρουόμενες έρευνες στα σώματα εκτρωμένων μωρών με έξοδα πάντα των αμερικανών φορολογουμένων και αύριο των ευρωπαίων.

Διότι το πιθανότερο είναι τα ίδια να εφαρμοστούν και στην Ευρώπη που έτσι κι αλλιώς και αυτή βρίσκεται υπό κατοχήν.

Καθόλου διακοσμητικά δεν είναι τα επιθετικά χιμαιρικά όντα της Παναγίας των Παρισίων, γνωστά ως gargouilles. Aς ελπίσουμε ότι δεν θα τα δούμε να ζουν ανάμεσά μας.

Συνεχίζεται

Χίμαιρες και ανθρώπινες κλωσσομηχανές – Aperopia

Δεν υπάρχουν σχόλια: