Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Το «κακό άλλοθι» !


ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Όταν θέλεις να είσαι αρεστός στο σύστημα δεν ξέρεις τι λές.

ΜΗΤΡ. ΤΙΜΟΘΕΟΣ: «Η θέση της Εκκλησίας μένει σταθερή. Η επιλογή του εμβολιασμού δεν είναι θέμα Πίστεως ή ομολογίαςΕίναι αντικείμενο ιατρικής επιστήμης. Είναι πράξη ατομικής και κοινωνικής ευθύνης όπως πολύ χαρακτηριστικά και σωστά είπε ο κύριος καθηγητής. Οποιαδήποτε αντίθετη άποψη, ακόμη και κληρικών, δεν εκπροσωπεί την Εκκλησία της Ελλάδος, η οποία διοικείται και εκφράζεται μόνον επίσημα από την Ιερά Σύνοδο. Δεν μπορούμε εμείς να πάρουμε στα χέρια μας το έργο των επιστημόνων, των ιατρών, και να πούμε θα κάνουμε εκείνο ή θα κάνουμε τ’ άλλο. 

[…………………….]

….Θα πρέπει όμως να πούμε και τούτο, και με πολύ σεβασμό το λέγω. Δυστυχώς -επειδή το ‘χουμε διερευνήσει κι εμείς το θέμα- πίσω από κάποιους κληρικούς μας υπάρχουν και κάποιοι γιατροί.

ΚΟΥΤΡΑΣ: Υπάρχουν κάποιοι; Συγνώμη, συγνώμη… [σ.σ. Πρώτη φορά άκουσε ο Κούτρας ότι υπάρχουν και ιατροί που διαφωνούνε!]

ΜΗΤΡ. ΤΙΜΟΘΕΟΣ: Γιατροί. Ιατροί. Ιατροί.

ΚΟΥΤΡΑΣ: Πίσω απ’ τους κληρικούς υπάρχουν γιατροί; [σ.σ. Ούτε την Αμερική να ανακάλυπτε!]

ΜΗΤΡ. ΤΙΜΟΘΕΟΣ: Υπάρχουν και κάποιοι γιατροί δίπλα από κάποιον παπά που αρνείται. Υπάρχει και κάποιος γιατρός και του λέει, μην το κάνεις το εμβόλιο, δεν είναι αληθινό, δεν είναι… Συμβαίνουν και αυτά. Τα γνωρίζουμε. Εδώ πέθαναν γυναίκες έγκυες ετοιμόγεννες γιατί ο γυναικολόγος τους, τους είπε να μην κάνουνε το εμβόλιο.

ΚΟΥΤΡΑΣ: Και έχει το άλλοθι ο ιερέας ότι ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ. 

ΜΗΤΡ. ΤΙΜΟΘΕΟΣ: Είναι και αυτό ένα κακό άλλοθι. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΑΛΛΟΘΙ. 

ΚΟΥΤΡΑΣ: Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΗΤΡ. ΤΙΜΟΘΕΟΣ: Καταλαβαίνετε, χρειάζεται όλοι μας να αγωνιστούμε ακόμη περισσότερο και να ευαισθητοποιηθούν οι άνθρωποι να νοιώσουν την ευθύνη τους και να μπουν στο φιλότιμό τους να κάνουν αυτό που πρέπει.

ΣΧΟΛΙΟ:

«Δεν μπορούμε εμείς να πάρουμε στα χέρια μας το έργο των επιστημόνων, των ιατρών…» λέει ο εκπρόσωπος Τύπου της Εκκλησίας της Ελλάδος και λίγο αργότερα αναιρεί τα λεγόμενά του,

α) παριστάνοντας ο ίδιος τον ιατρό στην τηλεόραση και καταδικάζοντας τις συμβουλές / προτροπές των γυναικολόγων στις δύο έγκυες να μην τρυπηθούν με το πειραματικό σκεύασμα. Που όλοι ξέρουμε ότι μία έγκυος γυναίκα ούτε τα μαλλιά της δεν μπορεί να βάψει, πόσο μάλλον να βάλει μέσα της ένα πειραματικό σκεύασμα που καταγράφει τόσες παρενέργειες και θανάτους. Και ο τηλεγιατρός & εκπρόσωπος Τύπου της Εκκλησίας της Ελλάδος «γνωμάτευσε» ότι αν είχαν τρυπηθεί με το πειραματικό σκεύασμα θα ζούσαν! «Εδώ πέθαναν γυναίκες έγκυες ετοιμόγεννες γιατί ο γυναικολόγος τους, τους είπε να μην κάνουνε το εμβόλιο.» Πώς λέει ότι οι γυναίκες πέθαναν επειδή δεν τρυπήθηκαν με το μπόλι; Επειδή το είπαν τα παπαγαλάκια στην τηλεόραση; Ή μήπως ο ίδιος ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος μελέτησε τους ιατρικούς φακέλους των δύο γυναικών και αποφάνθηκε επί του θέματος (ως ιατρός) με πάσα σιγουριά και σοβαρότητα; 

Μετά, λίγο πιο κάτω, και ενώ -ξαναθυμίζω- έχει πει το γνωστό του Πόντιου Πιλάτου ότι δεν είναι πνευματικό αλλά ιατρικό το θέμα…

β) θεώρησε «πολύ κακό άλλοθι» τις συμβουλές ιατρών σε κληρικούς να μην κάνουν το μπόλι. Έγινε πάλι γιατρός ο Μητροπολίτης και απέρριψε τις γνωματεύσεις εκείνων των «άλλων» ιατρών που συμβουλεύουν τους ιερείς να μην μπολιαστούν. 

ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ λοιπόν το σλόγκαν «Η Εκκλησία δεν ανακατεύεται με τα ιατρικά». Ανακατεύεται και παραανακατεύεται, όταν είναι να προμοτάρει το καθεστωτικό αφήγημα και όταν είναι να βάλει την σφραγίδα της κάτω από ψευδή κομπογιαννίτικα κείμενα «Προς τον Λαό».

Όταν από την μία λέτε ότι δεν είναι θέμα Πίστεως και ότι δεν είμαστε γιατροί, και από την άλλη εκφράζετε ιατρική θέση για αποφάσεις άλλων ιατρών που τυγχάνει όλες να έρχονται σε αντίθεση με το καθεστωτικό αφήγημα ΤΟΤΕ ΣΥΝΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ :

α) Ότι αναγνωρίζετε πως υπάρχει και η άλλη ιατρική άποψη ΠΟΥ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ.

β) Ότι ΕΧΕΤΕ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ με το περιεχόμενο της «ιατρικής» που έχει προσδιορίσει το καθεστώς.

γ) Ότι ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΡΟΛΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ προπαγανδίζοντας την γραμμή της καθεστωτικής «επιστήμης» και εφαρμόζοντας την υγιειονομική δικτατορία που παράγει αυτή η «επιστήμη» μέσα στους Ναούς, παρότι διαλαλείτε δεξιά και αριστερά ότι δεν είστε ιατροί να ανακατεύεστε.

δ) Ότι ΕΧΕΤΕ ΑΠΩΛΕΣΕΙ τον πνευματικό σας ρόλο. Η Εκκλησία έχει λόγο πνευματικό ΚΑΙ για θέματα υγείας, τον οποίον τον θάψατε για να τα έχετε καλά με τον Καίσαρα.

ε) Ότι σεις ΑΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΣΤΕ από την εκάστοτε κοσμική εξουσία και οι διακηρύξεις περί του ποιός είναι εντός και ποιός εκτός Εκκλησίας είναι, τουλάχιστον, αστείες.

Ο Παναγιώτης Κονδύλης είχε γράψει στο βιβλίο του «Από τον 20ο στον 21ο αιώνα»:  «Και στον 21ο αιώνα, όπως πάντοτε στο παρελθόν, την Ιστορία θα την καθορίσει όποια Δύναμη θα είναι σε θέση να προσδιορίζει δεσμευτικά για τους υπόλοιπους το περιεχόμενο και την πρακτική εφαρμογή των κυρίαρχων εννοιών (διάβαζε: ιδεολογημάτων)

Σήμερα, το περιεχόμενο και η πρακτική εφαρμογή του «ατομικού καλού» έναντι του «συλλογικού καλού», καθώς και η «πιστοποιημένη» του Μπιλ Γκέιτς «επιστήμη» του (1 και 1 κάνουν 3), προσδιορίζονται δεσμευτικά για όλους από μία σκοτεινή ελίτ, η οποία χρησιμοποιεί τα ήδη υπάρχοντα δίκτυα διοίκησης των Κρατών του κόσμου για να διασκορπίσει το δηλητήριό της και να υποδουλώσει τον άνθρωπο σε μία παγκόσμια διακυβέρνηση.

Δυστυχώς μέσα σε αυτά τα κανάλια διοίκησης βρήκανε (έτοιμη) και την διοικούσα Εκκλησία.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση είχε ως στόχο και στρατηγική τον εμβολιασμό. Πέτυχε το στόχο της σε σημαντικό βαθμό. Αν δεν είχε συνεργάτες σε αυτή τη στρατηγική τα μέσα ενημέρωσης, δεν θα κατάφερνε σχεδόν τίποτα, ακόμη και εάν σύσσωμη η διοικούσα εκκλησία τασσόταν με το μέρος της. Είδαμε ότι για ένα θέμα όπως αυτό μιας απλής επιδημίας η εξουσία κατάφερε να χρησιμοποιήσει όλες τις μεθόδους, θεμιτές και αθέμιτες, για να φέρει εις πέρας τους σκοπούς της. Σκεφτείτε λοιπόν τι θα μπορούσε να κάνει για ένα θέμα που θα το θεωρούσε ως ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Τρέμουμε και μόνο στην ιδέα. Ο Λεβιάθαν της κρατικής εξουσίας. ΜΜΕ, Κυβέρνηση, Δικαστική εξουσία, Εκκλησιαστική διοίκηση, Μυστικές υπηρεσίες. Όλα αυτά θα έπρεπε να υπηρετούν τον άνθρωπο, με άλλα λόγια, το Κράτος να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι το αντίθετο. Αλλά μάλλον έχει επικρατήσει η Χεγκελιανή άποψη του Κράτους: είναι η ανώτερη εκδήλωση του πνεύματος της ιστορίας...Οπότε, ακόμη και οι ανθρωποθυσίες μπορεί να γίνουν αποδεκτές, φθάνει να μην ''ταραχθεί'' το πνεύμα της ιστορίας...

Ανώνυμος είπε...

Πριν κάποιους μήνες, ένα περιοδικό αποκάλυπτε τους λόγους για τους οποίους οι ''ειδικοί'' δεν βλέπουν με συμπάθεια τα μονοκλωνικά, αλλά μάλλον το άρθρο πέρασε απαρατήρητο... Να γιατί τα καθυστέρησαν όσο μπορούσαν:
''Ο μεγάλος φόβος των ειδικών είναι, βεβαίως, ο εξής: οι αρνητές και οι αντιεμβολιαστές με την «παρουσία» των μονοκλωνικών αντισωμάτων είναι πάρα πολύ πιθανό να μην κάνουν ποτέ το εμβόλιο, «παρασύροντας» μία σημαντική μερίδα της κοινωνίας,''....
https://menshouse.gr/newsroom/146923/monokoklonika-antisomata-i-parenergeia-ap-ti-chorigisi-toys-poy-fovizei-perissotero-toys-epistimonesch


χαλαρωσε είπε...

κυριαρχει απολυτως το ενθαδε απολυτο.
ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΗΡΜΕΝΗ ΟΦΡΥΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΝ, ΤΟ ΣΗΜΑΙΝΟΝ. ΑΦΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΤΗ ΠΙΣΤΗ.

amethystos είπε...

Δυστυχώς τά προαγόρασαν και πληρώθηκαν γιά νά τά επιβάλλουν.Ακολουθούν τήν πολιτική τής καπιταλιστικής οικονομίας. Μέ τήν διαφήμιση δημιουργούν τήν ανάγκη τού προιόντος, διαφορετικά δέν κερδίζονται υπερκέρδη. Δέν έχουμε συλλάβει επαρκώς τήν σημασία τού υπέρ. Εχουμε υπεράνθρωπο, υπερδύναμη, υπέρβαση. Εσπασε τό μέτρο βάσει τού οποίου τά πράγματα αφομοιώνονται καί ρυθμίζονται καί ελέγχονται. Χάθηκε τό αυτεξούσιο τό οποίο μάταια νοσταλγούν οι αντιεμβολιαστές σήμερα, οι αποτειχισμένοι χτές ή οι παλαιοημερολογίτες. Οι οποίοι νομίζουν ότι η άρνηση είναι θέση, ακολουθώντας τήν πολιτική τής αριστεράς. Ο τρόπος ζωής παραδόθηκε στά άκρα στήν χάρυβδη τής υπερβολής καί στήν σκύλα τής αρπαγής τής θελήσεως η οποία δημιουργεί τήν ανάγκη διά τής επιθυμίας, τής πορνικότητος. Χάσαμε τόν πολιτισμό πού έδινε νόημα στήν ανθρώπινη ανάπτυξη παραδομένοι στήν υποκειμενική εικονική ανάπτυξη. Τό σκέφθηκα άρα έγινε. Τά αρνήθηκα άρα δέν έγινε.

χαλαρωσε είπε...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΔΕΙΞΕ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, 2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΥΣΙΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗΝ Η ΒΡΩΜΟΕΝΕΣΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΑΡΙΘΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΕΠΩΑΖΟΝΤΑΙ, ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ, ΕΔΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΕΝΕΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΡΟΙ, ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟ ΜΑ ΜΙΑΛΟ ΧΥΛΟ ΠΟΠΟΛΟ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΥΠΕΡΑΝΩΜΑΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΑΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΗΡΕΣ ΑΞΙΑ. ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΗΣΟΥΝΑ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΔΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΟ ΚΟΒΙΝΤ ΠΑΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ Ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ. ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΕΞΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ. ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.

amethystos είπε...

10.14 Φίλε πάσχουμε από άνοια. Οσοι ξεφεύγουν από τά όρια τής ανθρώπινης φύσης καί εξομοιώνονται μέ τήν φύση καθιστώντας τήν επιθυμία τού ειδέναι ανάγκη, συλλαμβάνονται από τίς γενετήσιες ασθένειες. Τό ειτζ, τήν σύφιλη, τήν ηπατίτιδα. Οσοι μένουν ουδέρερα καί συντηρητικά μέ τά πρέπει τους μέσα στά όρια τής ανθρώπινης φύσης διοικούμενοι από τόν φόβο τού αγνώστου, καταλήγουν στήν σημερινή άνοια.Η ζωή μας είναι πόλεμος νοητός μέ στόχο τήν επιστροφή , πατήρ πάντων πόλεμος. Η ψευδοειρήνη μάς οδηγει πίσω στήν μήτρα πού μάς γέννησε. Αυτή η επιστροφή είναι τό αλτσχάιμερ. Οι σημερινοί ψευδοεπίσκοποι μέ τήν υποταγή πού επιβάλλουν διά τών πνευματικών πού προτείνουν τό φάρμακο τής υπομονής ευνουχίζοντας τίς ποιότητες τού ανθρώπου, μετάλλαξαν τήν μίτρα σέ μήτρα. Επιβάλλοντας μέ τόν χριστιανικό παλιμπαιδισμό τόν ποιό σύντομο δρόμο πρός τήν άνοια.

χαλαρωσε είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ αμεθυστου.

Σύμφωνα με τον ελάχιστα γνωστό γάλλο διανοούμενο Ετιέν ντε λα Μποεσί, ο άνθρωπος εγκληματεί κατ' εντολήν ή γίνεται αντικείμενο εγκληματικής μεταχείρισης επειδή είναι εθελόδουλος. Μπορεί κάποιοι να το θεωρήσουν αυτό ως ύβρη, αλλά ο Μποεσί ερωτά: Πώς να μην είναι εθελοδουλία το ότι τόσο πολλοί άνθρωποι, ακόμα και ολόκληροι λαοί, δέχονται να τους μεταχειρίζονται οι άρχοντές τους ωσάν να ήταν δουλοπάροικοι ή σκλάβοι; Και μας προτρέπει να συνειδητοποιήσουμε αυτό που ήδη ξέρουμε όλοι: «Ας δούμε τα ζώα, από τα πιο μεγάλα έως και τα πιο μικρά: μόλις τα συλλάβουν αντιστέκονται έντονα, με νύχια, με κέρατα, με πόδια, με ράμφος, αποδεικνύοντας ποια τιμή βάζουν στο αγαθό της ελευθερίας που τους το αποστερούν.
Ενώ οι άνθρωποι σκύβουν πολύ εύκολα το κεφάλι και στον πρώτο τυχόντα που αποφασίζει να γίνει αφέντης τους. Σε ένα νεύμα του πηγαίνουν στον πόλεμο για να σκοτώσουν και να σκοτωθούν. Δέχονται χωρίς αντίσταση να στερηθούν την ελευθερία τους διά βίου ή να οδηγηθούν στον θάνατο χωρίς να προσπαθήσουν να ξεφύγουν. Στο μόνο που αντιστέκονται είναι αν προσπαθήσεις να τους στερήσεις την ιδιοκτησία τους».

Ανώνυμος είπε...

" ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ"

ΤΕΛΕΙΟ! (ΝΑ ΥΨΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΝό για την πλατέα, με ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΆΚΑ.. ...
MOY ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ αυτός ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ "ΧΑΛΑΡΩΣΕ".

Ανώνυμος είπε...

Χαλάνε τον κόσμο τα ΜΜΕ για ένα ...κρύωμα. https://www.pronews.gr/ygeia/1037094_imosialos-i-parallagi-omikron-prokalei-ipia-astheneia-symfona-me-ta-eos-tora-stoiheia