Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Οὗτοι ἐν ἅρμασι καὶ οὗτοι ἐν ἵπποις, ἡμεῖς δὲ ἐν ὀνόματι Κυρίου Θεοῦ ἡμῶν μεγαλυνθησόμεθα.

                              Μερικές παράξενες ιστορίες για τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης! - Parallaxi  Magazine 

Εντυπωσιακός λόγος -προφητεία Γέροντα που έλεγε   από τον ΙΟΥΝΙΟ, ΟΤΙ, οι Χριστιανοί πού ΔΕΝ θα..μπολιαστούμε, ΘΑ οδηγηθούμε από τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ σέ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ! 

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ: Οὗτοι ἐν ἅρμασι καὶ οὗτοι ἐν ἵπποις, ἡμεῖς δὲ ἐν ὀνόματι Κυρίου Θεοῦ ἡμῶν μεγαλυνθησόμεθα. (trelogiannis.blogspot.com)

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιθανοτατα θα οδηγηθουμε οχι μονο εμεις οι χριστιανοι αλλα και καθε ανθρωπος που εχει συνειδηση της ανθρωπινης ιδιοτητας του σε κατακομβες καθε ανθρωπος ανεξαρτητως θρησκειας που απλως την κληρονομησε θα οδηγειθει σε ενα ειδος κατακομβης και οχι μονο λογω των παραλογων μετρων για τον covid αλλα και για ολα τα αλλα . Ειδει νιωθω πιο κοντα σε καλοπροαιρετους μουσουλμανους που γνωρισα προσωπικα και που απλως ετυχε να γεννηθουν στο Ισλαμ απο οτι με την πλειοψηφια των συμπατριωτων που ειναι ετοιμοι οχι απλως τον Αντιχριστο να προσκυνησουν που μπορει να ερθει σε 10 χιλιαδες χρονια αλλα και τον πιο τιποτενιο εκπροσωπο αυτης της φανερα πλεον Αντιχριστης και αντιανθρωπινης εξουσιας . Πηγα σημερα σε ενα μπουγατσατζιδικο και σε ενα καφενειο και μετα σε μια καφετερια και παντου οι υπαλληλοι και οι καταστηματαρχες ειχαν φοβο και τρομο σε τυχον ελεγχο της αστυνομιας για ανεμβολιαστους . Αλλα και οι αστυνομικοι μεσα στο αγχος . Καλα που καναμε το εμβολιο δηλαδη αλλιως ουτε για καφε στα ορθια . Ισως ηρθε η ωρα μια που οι Αντιχριστοι που κυβερνουν συννενοουνται μια χαρα παγκοσμιως ανεξαρτητως θρησκειας και ιδεολογιας να κανουμε με τα τεχνολογικα μεσα της εποχης μας εναν Οικουμενισμο εκ των κατω χωρις φυσικα ιεροπραξιες και ολοι οι Ορθοδοξοι Καθολικοι Προτεσταντες Μουσουλμανοι κλπ λευκοι μαυροι κιτρινοι που απλως θελουμε να μεινουμε ανθρωποι να βρουμε ενα minimoum συνενοησης και να αντισταθουμε στον οδοστρωτηρα . Εγω και ας πει οποιος θελει νιωθω πιο κοντα τον Αλι που μου φερνει λαθραια τσιγαρα ( κανονικα τσιγαρα οχι τιποτα μυστηρια γεμιστα ) και τους απλους Πολωνους και Ουγγρους καθολικους που δεν φταινε για το δογμα τους και αντιστεκονται απο μικρους αντιχριστους οπως τους ντεμεκ ορθοδοξους σαν τον Θερμο Μαρτζουχο Κοταδακη Γουνελα Ζουμπουλακη Ιερωνυμο Ιεροθεο και ολους αυτους . Αν δεν τα βρει τωρα η πλειοψηφια της ανθρωποτητας και μεινει σε ηλιθιες διαιρεσεις που τις καναν αλλοι για συμφεροντα πριν αιωνες τοτε θα μπουμε σε μια φρικτη δουλεια που μπορει να κρατησει χιλαδες χρονια . ΑΜ

dmk83donna@gmail.com είπε...

Παραίτηση από ευθύνες αλλά και δικαιώματα;
"....οι Αντιχριστοι που κυβερνουν συννενοουνται μια χαρα παγκοσμιως ανεξαρτητως θρησκειας και ιδεολογιας να κανουμε με τα τεχνολογικα μεσα της εποχης μας εναν Οικουμενισμο εκ των κατω χωρις φυσικα ιεροπραξιες και ολοι οι Ορθοδοξοι Καθολικοι Προτεσταντες Μουσουλμανοι κλπ λευκοι μαυροι κιτρινοι που απλως θελουμε να μεινουμε ανθρωποι να βρουμε ενα minimoum συνενοησης και να αντισταθουμε στον οδοστρωτηρα".
1. Οι Αντίχριστοι δεν "συνεννοούνται" με κανέναν, παρά μόνον επιβάλλονται βάσει σχεδίου τους με την αμέριστη πάντοτε βοήθεια των "προθύμων στρατευμένων" τους, οι οποίοι είναι "βασιλικότεροι του βασιλέως", γι' αυτό και "τοποθετήθηκαν" σ' αυτές τις θέσεις.
2. Ο "οδοστρωτήρας" αυτό ακριβώς θέλει να πετύχει, να καταργήσει την Αγάπη προς τον Θεό στην ουσία την Ορθόδοξη Πίστη, την οποία θα μετασχηματίσει σε Ανθρωπισμό (η στάση ζωής που βασίζεται στην επιστημονική μέθοδο για την κατανόηση και λειτουργία του σύμπαντος, απορρίπτει την ιδέα του υπερφυσικού και της μετά θάνατον ζωής και υπερασπίζεται την ικανότητα του ανθρώπου να λαμβάνει ηθικές αποφάσεις που βασίζονται στη λογική, την ενσυναίσθηση, στο ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και στη φιλοδοξία του προς το γενικότερο καλό της ανθρωπότητας).
Και θα πρέπει να επισημανθεί μια και καλή, πως όλες οι "θρησκείες" αποτελούν κάποιο είδος "εθνικοπολιτιστικών συνταγών", οι δε παμπληθείς αιρέσεις "δημιουργήθηκαν" από φιλοσοφικές "εξορύξεις" απειροελάχιστων "κομματιών" της Ορθοδοξίας.