Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Το «διαβολικό σχέδιο» των ΗΠΑ: Θέλουν να σύρουν τη Ρωσία σε πόλεμο με Ουκρανία, που έχουν «κοινές θρησκευτικές, πολιτιστικές και σε μεγάλο βαθμό εθνοτικές ρίζες» για να αλληλοσκοτωθούν! ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Το «διαβολικό σχέδιο» των ΗΠΑ: Θέλουν να σύρουν τη Ρωσία σε πόλεμο με Ουκρανία, που έχουν «κοινές θρησκευτικές, πολιτιστικές και σε μεγάλο βαθμό εθνοτικές ρίζες» για να αλληλοσκοτωθούν! ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας: «Η Ουάσινγκτον χρειάζεται πόλεμο και προσπαθεί να παρασύρει τη Ρωσία σε αυτόν»!

Το Διεθνές Κέντρο Στρατηγικών Πληροφοριών (ICSI) διέταξε στα μέσα Ιανουαρίου ν΄ανέβει στην Ουκρανία το επίπεδο κινδύνου σε κόκκινο (προτελευταίο), που σημαίνει ακραία πιθανότητα κρίσης και σοβαρής σύγκρουσης, δεν συνιστώνται ταξίδια σε αυτή τη χώρα.

Το ICSI αναθεώρησε το επίπεδο κινδύνου προς τα πάνω μετά την αποτυχία των διπλωματικών διαπραγματεύσεων μεταξύ ΝΑΤΟ και ΡωσίαςΣύμφωνα με το Κέντρο, μεγάλες στρατιωτικές συγκρούσεις είναι πιθανές στο ουκρανικό έδαφος εντός δύο εβδομάδων.

Tο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δεν αποκλείει προκλήσεις από το Κίεβο και την Ουάσιγκτον πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, δήλωσε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Σχεδόν την ίδια στιγμή, το πολωνικό μέσο ενημέρωσης Mysl Polska περιέγραψε το «διαβολικό σχέδιο» των ΗΠΑ σχετικά με τη Ρωσία, προβλέποντας ότι «οι διαπραγματεύσεις (με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ) δεν θα αποφέρουν τίποτα». Σύμφωνα με τους Πολωνούς συγγραφείς του άρθρου, η Ουάσιγκτον προσπαθεί να εκτροχιάσει τις διαπραγματεύσεις για την ασφάλεια με τη Ρωσία. Θέλει να σύρει τη Ρωσία σε πόλεμο. Γνωρίζοντας ότι η Ουάσιγκτον δεν θέλει έναν πυρηνικό πόλεμο. «Χρειάζονται έναν πόλεμο στην Ουκρανία και προσπαθούν να σύρουν τη Ρωσία σε αυτόν», λένε Πολωνοί δημοσιογράφοι. Αυτό το αποτέλεσμα θα ήταν βολικό για τις Ηνωμένες Πολιτείες, γιατί σε αυτή την περίπτωση οι Αμερικανοί δεν θα επηρεάζονταν από στρατιωτικές δραστηριότητες. Οι Πολωνοί σημειώνουν ότι το «αληθινό διαβολικό σχέδιο» των Ηνωμένων Πολιτειών απαιτεί μια μετωπική σύγκρουση μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων, που έχουν «κοινές θρησκευτικές, πολιτιστικές και σε μεγάλο βαθμό εθνοτικές ρίζες» για να αλληλοσκοτωθούν σε μια μεγάλη σύγκρουση.

Όπως αναφέρουν πηγές του Bloomberg, η ευκαιρία να ξεκινήσει μια αιματηρή σύγκρουση στο ουκρανικό έδαφος θα προκύψει από τα μέσα Ιανουαρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου. Σημειωτέον ότι στα τέλη Δεκεμβρίου, η αμερικανική διοίκηση είχε διαθέσει «κλεφτά» στο καθεστώς του Κιέβου πρόσθετη στρατιωτική βοήθεια 200 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η βοήθεια περιλαμβάνει την παροχή όπλων πεζικού, πυρομαχικών, σταθμών επικοινωνίας, ιατρικού εξοπλισμού και ανταλλακτικών στην Ουκρανία.

Στα μέσα Ιανουαρίου, αναφέρθηκε ότι ένα μυστικό πρόγραμμα της CIA είχε ήδη εκπαιδεύσει Ουκρανούς να «σκοτώνουν Ρώσους». Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος οι Αμερικανοί προετοιμάζουν ενεργά τον ουκρανικό στρατό για τη διεξαγωγή στρατιωτικών δραστηριοτήτων κατά της Ρωσίας. Αναφέρεται ότι το πρόγραμμα αυτό οργανώνεται στο έδαφος μιας βάσης στα νότια των Ηνωμένων Πολιτειών και στο Ντονμπάς. Αυτό είπε στα ΜΜΕ ένας πρώην βοηθός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του και σύμφωνα με πηγές, το πρόγραμμα εκπαίδευσης για μαχητές της ελίτ της Ουκρανίας δημιουργήθηκε την εποχή του Μπαράκ Ομπάμα μετά την «Κριμαϊκή Άνοιξη». Στη συνέχεια επεκτάθηκε από την κυβέρνηση Τραμπ και ακόμη περισσότερο από αυτή του Μπάιντεν. Αμερικανοί σύμβουλοι πήγαν ως μέρος αυτού του προγράμματος στο μέτωπο του Ντονμπάς για να δώσουν συμβουλές στους Ουκρανούς στρατιώτες, να τους διδάξουν πώς να χειρίζονται όπλα, να καμουφλάρονται και να βρίσκουν τον δρόμο τους γύρω από τη σκηνή. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, αυτοί οι μαχητές καλούνται να παίξουν βασικό ρόλο στην ένοπλη σύγκρουση στα ανατολικά σε περίπτωση «εισβολής στη Ρωσία».

Αμερικανοί σύμβουλοι εργάζονται ανοιχτά στο ουκρανικό υπουργείο Άμυνας. Οι εποπτεύοντες σύμβουλοι των ΗΠΑ, Chris Rizzo και Todd Brown, εργάζονται σε μόνιμη βάση από τις 11 Ιανουαρίου 2022 στη Διεύθυνση Αμυντικής Πολιτικής του Ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας. Οι επίσημες αρμοδιότητές τους είναι να παρέχουν «συμβουλευτική βοήθεια για την εφαρμογή μέτρων στρατιωτικής μεταρρύθμισης» σχετικά με την αμυντική πολιτική, τη διαχείριση στον στρατιωτικό τομέα και την ευρωατλαντική ολοκλήρωση.

Μια πρόκληση ψευδούς σημαίας θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την αφετηρία για αιματοχυσία. Το Πεντάγωνο και ο Λευκός Οίκος το συζητούν ήδη ανοιχτά αναφερόμενοι σε «αξιόπιστες μυστικές υπηρεσίες» που αποδίδουν στη ρωσική μυστική υπηρεσία την προετοιμασία ενός «προσχήματος» για εισβολή στην Ουκρανία οργανώνοντας ανατρεπτικές επιχειρήσεις κατά των αυτοαποκαλούμενων δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ. Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, οι απαραίτητοι ειδικοί έχουν ήδη εκπαιδευτεί και εκπαιδευτεί στο χειρισμό όπλων και εκρηκτικών για την οργάνωση επιχειρήσεων ψευδούς σημαίας στο Donbass.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: