Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Όλη η αλήθεια για το μεταναστευτικό: «Η Ελλάδα σκλαβώνεται - Το Αιγαίο και ο Έβρος εκπέμπουν SOS» - Βίντεο «κραυγή»

«Τσακίζει κόκκαλα» το βίντεο που δείχνει την μετατροπή της Ελλάδας σε ένα απέραντο ΚΥΤ

Η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη να γεμίζει την Ελλάδα με παράνομους μετανάστες και να δημιουργεί «υπερ λουξ» δομές για να διαμένουν -με όλες τις ανέσεις- οι αλλοδαποί.

Μάλιστα και στον Έβρο, παρά την πρώτη νίκη των κατοίκων, ανέλαβε νέος υπεργολάβος και έτσι οι εργασίες για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου αναμένεται να συνεχιστούν κανονικά.


Φαίνεται πως στην κυβέρνηση αδιαφόρησαν για τις εικόνες που είδαμε την Πρωτοχρονιά, φαίνεται πως αδιαφόρησαν για το σοκαριστικό βίντεο που δημοσίευσε το pronews.gr και δείχνει ένα κοριτσάκι από την Ελλάδα να φωνάζει «αγαπώ το Πακιστάν»


Μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο από την Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ, εμφανίζεται όλη η αλήθεια για τις υπερδομές μουσουλμάνων που στήνονται σε όλο το Αιγαίο και στον Έβρο.

Αποκαλύπτεται το πραγματικό μέγεθος των Υπερδομών ακόμα και σε νησιά με λιγοστούς κατοίκους. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην συγκινηθεί όταν βλέπει τις μοναδικές σε κάλος και πολιτισμό περιοχές των συνόρων, να μετατρέπονται σε ισλαμικούς οικισμούς.

Η ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής ΑΓΩΝΑ

«Ο ΕΒΡΟΣ & ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ εκπέμπουν SOS

Μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο εμφανίζεται όλη η αλήθεια για το μεταναστευτικό. Παρουσιάζεται η αγωνία και οι αγώνες των ακριτών για τον τόπο τους.

Δείχνει πόσο απομακρυσμένη είναι η κεντρική εξουσία και γι αυτό έρχεται σε πρωτόγνωρη ρήξη με τους κατοίκους των συνόρων. Μετατρέπει το Αιγαίο και τον Έβρο σε έναν τεράστιο καταυλισμό, με την έξω από κάθε λογική πολιτική που ακολουθεί.

Αποκαλύπτεται το πραγματικό μέγεθος των Υπερδομών ακόμα και σε νησιά με λιγοστούς κατοίκους. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην συγκινηθεί όταν βλέπει τις μοναδικές σε κάλος και πολιτισμό περιοχές των συνόρων, να μετατρέπονται σε κοντεινερουπόλεις.

Το Αιγαίο και ο Έβρος εκπέμπουν SOS. Οι ακρίτες λένε ΟΧΙ στην καταστροφή. Κανένας δεν πρέπει να μένει αμέτοχος σε αυτόν τον αγώνα».


1 σχόλιο:

Marina Grivas είπε...

Αν αυτο το φρόγαλο αγαπάει το Πακισταν, ας πάει να δοκιμασει τι γίνεται εκει οπου η γυναικα δεν εχει καμμιά αξια!
Μητσοτακη και Σια Αλλαξε ρότα και θωρακευσε την Ελλάδα! Η Ελλάδα χανεται! Τοσο κουφός και τυφλός ειναι ο Πρρωθυπουργός της Ελλάδος? Να παραιτηθει εδω και τώρα! Οι προδότες δεν εχουν καμμιά θέση στην ελληνικη κοινωνία!