Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Κάθε 43′, 1 Aμερικανός πεθαίνει από COVID-19! Οι ΗΠΑ ηττήθηκαν στον Α΄ Παγκόσμιο Βιολογικό Πόλεμο και θέλουν να ξαναγίνουν κοσμοκράτειρα μέσω πυρηνικού με Ρωσία!

Κάθε 43 δευτερόλεπτα, 1 Aμερικανός πεθαίνει από COVID-19, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο μέσο όρο. Οι Αμερικανοί ηττήθηκαν στον Α΄ Παγκόσμιο Βιολογικό Πόλεμο της Ιστορίας έχουν 1.000.000 νεκρούς όσους προκάλεσαν με τις πολιτικές τους στη μαρτυρική Συρία. Θεία δίκη! Είναι ο α΄μεγάλος πόλεμος που έχασαν οι ΗΠΑ.Το γόητρό τους καταβαραθρώθηκε εξού και οι σκηνές διάλυσης στο Καπιτώλιο. Θέλουν τώρα να ρεφάρουν με Πυρηνικό πόλεμο κατά Ρωσίας. Γιατί γνωρίζουν πως η Αμερική ή θα είναι κοσμοκράτειρα που δεν είναι πια ή δεν θα υπάρχει. Αποζητούν μανιωδώς παλινόρθωση. Αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας: «Η Ουάσινγκτον χρειάζεται πόλεμο και προσπαθεί να παρασύρει τη Ρωσία σε αυτόν»!

Οι Αμερικανοί ηττήθηκαν στον Α΄ Παγκόσμιο Βιολογικό Πόλεμο της Ιστορίας και η λαβωμένη ταπεινωμένη αυτοκρατορία είναι πιο επικίνδυνη παρά ποτέ. Φωνάζει ο κλέφτης για ν΄ακούσει ο νοικοκύρης. Ισχυρίζονται ότι υπάρχει κίνδυνος εκ Βορρά καλλιεργούν με προπαγάνδα το ρωσοφοβισμό μισορωσισμό αλλά ουσιαστικά είναι αυτοί που έχουν απαλλοτριώσει όλη τη ρώσικη σφαίρα επιρροής και έφτασαν προ πυλών της Μόσχας.To NATO είχε δεσμευθεί να μην επεκταθεί Ανατολικά το 1990. Αθέτησε μαζικά την δέσμευσή του. Η Ρωσία έχει μια επιλογή ν΄αμυνθεί όσο είναι καιρός. Δεν της έχουν αφήσει άλλα περιθώρια. Εξωθείται ν΄αντιδράσει.

Τα αίτια ενός μεγάλου πολέμου υπάρχουν λείπει προς στιγμήν η αφορμή..

Ενδεικτικό του κλίματος όξυνσης στο ουκρανικό είναι ότι το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δεν αποκλείει προκλήσεις από το Κίεβο και την Ουάσιγκτον πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, δήλωσε η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

το γεγονός ότι οι οικογένειες του προσωπικού της αμερικάνικης πρεσβείας στην Ουκρανία δέχθηκαν εντολή να εκκενωθούν από Δευτέρα. Το ΥΠΕΞ ΗΠΑ θα παρότρυνε επίσης τους Αμερικανούς υπηκόους να εγκαταλείψουν την Ουκρανία με εμπορικές πτήσεις αναφέρει το Fox News. Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών εκπονεί σχέδιο εκκένωσης των οικογενειών Γερμανών διπλωματών από το ουκρανικό έδαφος σε περίπτωση κλιμάκωσης της κατάστασης

Πυρετώδεις προετοιμασίες….

Παράλληλα η πρώτη αποστολή των ΗΠΑ «θανατηφόρου βοήθειας» δηλ. πυρομαχικών, εξοπλισμού στην Ουκρανία έφτασε στο Κίεβο, ανακοίνωσε το Σάββατο η αμερικανική πρεσβεία της χώρας.Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα προμηθεύσουν στην Ουκρανία 5 στρατιωτικά μεταγωγικά ελικόπτερα Mi-17V και 1 Mi-8MTV-5 που προέρχονταν από την πρώην αφγανική Πολεμική Αεροπορία.

Ο Καναδάς θα δανείσει έως και 120 εκατομμύρια δολάρια στην ουκρανική κυβέρνηση ενόψει των συνεχιζόμενων προσπαθειών αποσταθεροποίησης της Ρωσίας και διερευνά «άλλους» τρόπους για να εμπλακεί, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Justin Trudeau. Επίσης θα αναπτύξει ειδικές δυνάμεις στην Ουκρανία εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων με τη Ρωσία σύμφωνα με το Globalnews.ca

Η Βρετανίδα υπουργός Εξωτερικών Elizabeth Truss ανακοινώνει τη δημιουργία μιας τριμερούς συμμαχίας με την Πολωνία και την Ουκρανία, με στόχο τη Ρωσία και με στόχο την αύξηση της βρετανικής επιρροής στην Ανατολική Ευρώπη. H Bρετανία στέλνει όπλα και αλεξιπτωτιστές στην Ουκρανία.

Oι χώρες Βαλτικής στέλνουν αντιαρματικούς κι αντιαεροπορικούς πυραύλους σε Ουκρανία.

Αποστάσεις παίρνει η πέτρα σκανδάλου η Γερμανία που υποκίνησε την ανατροπή Γιαννούκοβιτς για μια μη υπογεγραμμένη οικονομική συμφωνία με ΕΕ και έφερε τον εμφύλιο. Ξέπλυμα. Αλλά και φόβος και τρόμος έναντι στις ρώσικες ορδές νωπές οι μνήμες της κατάκτησης του Βερολίνου. Η Γερμανία διαμήνυσε ότι δεν θα επιτρέψει τη διέλευση από την επικράτεια της όπλων προς Ουκρανία ούτε μεταφορά όπλων από τη Γερμανία. Μάλιστα κορυφαία διπλωματική πηγή υπενθύμισε πως ο Πούτιν είναι άξιος σεβασμού.

Η Μόσχα θέλει τη φινλανδοποίηση της Ουκρανίας, δηλαδή την ανάθεσή της σε ουδέτερο καθεστώς, μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, λέει ο δημοσιογράφος Konrad Schuller στο FAZ. Θεμιτό να θέλει να διασφαλίσει την ακεραιότητά της.

Η Ρωσία υπόσχεται ” συνέπειες τις πιο σοβαρές” αν οι ηπα αγνοήσουν τις ανησυχίες της.Aντίστοιχη δήλωση του Biden κατά Ρωσίας.

Η Ρωσία ανακοίνωσε την Πέμπτη ναυτικές ασκήσεις στον Ατλαντικό, την Αρκτική, τον Ειρηνικό και τη Μεσόγειο. Περισσότερα από 140 πολεμικά πλοία και περίπου 10.000 στρατιώτες θα λάβουν μέρος σε αυτές τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. 127.000 Ρώσοι στρατιώτες στα σύνορα με Ουκρανία ασκήσεις μεγάλης κλίμακας διαρκή ετοιμότητα.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: