Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

THE EPOCH TIMES-VIDEO: 50 εκατ. δολάρια από τον Fauci στους επιστήμονες που εξαφάνισαν την εργαστηριακή προέλευση του ιού SARS-COV2

Η ΝEW YORK POST του Rupert Murdoch δημοσιεύει τη μελέτη του κορυφαίου επιστημονικού ερευνητή Nicholas Wade η οποία αναδεικνύει την εργαστηριακή προέλευση του ιού SARS-COV2

Mια αποκαλυπτική εκπομπή των The Epoch Times παρουσίαζει τα Ιδρύματα των Fauci και Collins να μοιράζουν ξαφνικά χορηγίες 50 εκατ. δολαρίων στους επιστήμονες που φρόντισαν να ξεχάσουν τα εργαστηριακά χαρακτηριστικά που παρατήρησαν αρχικά στο ιό COVID-19.

Βy Blade Runner

Τέσσερις εξέχοντες επιστήμονες που διαδραμάτισαν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της αφήγησης του ιού φυσικής προέλευσης έλαβαν περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια από το NIAID του Δρ. Anthony Fauci το 2020 και το 2021.

Η χρηματοδότηση του NIAID αντιπροσώπευε μια σημαντική αύξηση σε σύγκριση με ό,τι είχαν λάβει αυτοί οι επιστήμονες πριν από την προώθηση της αφήγησης της φυσικής προέλευσης του Fauci.

Ορισμένες από τις αυξήσεις χρηματοδότησης προήλθαν μέσω ενός εντελώς νέου προγράμματος. Δύο από αυτές τις πολυπόθητες επιχορηγήσεις πήγαν σε επιστήμονες που ήταν συν-συγγραφείς της επιδραστικής εργασίας φυσικής προέλευσης «Proximal Origin». Και οι δύο άνδρες συμμετείχαν στη μυστική τηλεδιάσκεψη του Fauci την 1η Φεβρουαρίου και δήλωσαν ιδιωτικά ότι ήταν πιθανή η διαρροή στο εργαστήριο.

Η τρίτη επιχορήγηση πήγε στον Πρόεδρο της EcoHealth, Peter Daszak – μόλις δύο μήνες αφότου ο Πρόεδρος Τrump διέταξε τον Fauci να ακυρώσει τη χρηματοδότηση του Daszak αφού ήρθαν στο φως οι εμπλοκές του Daszak με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO THΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΤΗΕ ΕPOCH TIMES

Στο μεταξύ η ΝEW YORK POST του Rupert Murdoch δημοσιεύει τη μελέτη του κορυφαίου επιστημονικού ερευνητή Nicholas Wade η οποία αναδεικνύει την εργαστηριακή προέλευση του ιού SARS-COV2 και την επιχείρηση συγκάλυψής της.

O πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα καθώς διαπιστώνει ότι η παγίδα εμβολιαστών-αντιεμβολιαστών διευκόλυνε τη συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού η οποία έχει μείζονα σημασία.

Ειδικά όταν οι πολλές δυστοπικές συμπτώσεις απομακρύνουν το σενάριο του εργαστηριακού ατυχήματος και φέρνουν πιο κοντά την επίθεση κατά της ανθρωπότητας. Η εργαστηριακή προέλευση του ιού κάθε άλλο άσχετη είναι από την επιλογή του Ρώσου Προέδρου Putin να επιτεθεί στην Ουκρανία.

Η αίσθηση ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Putin έχουν “δεμένους” τους Ευρωπαίους ηγέτες όσο και τον Biden για τον ρόλο τους στην υπόθεση της εργαστηριακής πανδημίας και τον ρόλο του εμβολιασμού έρχεται να προσδώσει ηθικό άλλοθι για μία επίθεση στο ουκρανικό έδαφος με το επιχείρημα με ποιο δικαίωμα θα με εμποδίσετε την ώρα που εσείς έχετε εξαπολύσει εάν ιό εναντίον των πληθυσμών σας και ταυτόχρονα μετέρχεστε μιας εκστρατείας εμβολιασμού η οποία έχει εκτοξεύσει τον αριθμό των θανάτων στις ηλικίες 18-64 στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στη -εκτός COVID-19- θνητότητα του πληθυσμού για το 2021.

Οι αποκαλύψεις για την εργαστηριακή φύση του ιού κονιορτοποιούν την απόπειρα συγκάλυψής της κι ενώ οι θάνατοι εκτοξεύονται παρά το γεγονός ότι είναι διπλά εμβολιασθέντες το 63% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Την ίδια ώρα η Ισραηλινή κυβέρνηση από τη μία βάζει στο τραπέζι την κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού και από την άλλη εγκρίνει την 4η δόση για τους άνω των 18 ετών εφ΄όσον έχουν περάσει 5-6 μήνες από την 3η δόση.
Κι αυτό καθώς οι μελέτες για τις boosters δόσεις είναι και αντικρουόμενες και αναξιόπιστες. Η έγκριση της 4ης δόσης από το Ισραήλ έρχεται όταν μέλος του ΔΣ της Pfizer ζητεί να καταργηθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού ενώ ταυτόχρονα η εταιρία ετοιμάζει, σε συνεργασία με την BionTech, ειδικό εμβόλιο για τη μετάλλαξη Omicron την οποία πολύ σύντομα θα διαδεχθεί μία επόμενη μετάλλαξη.

Κι αυτό την ώρα που η υπεύθυνη των υγειονομικών υπηρεσιών της Νοτίου Αφρικής υποστηρίζει ότι η Οmicron είναι μία ανώδυνη σχετικά μετάλλαξη αλλά οι πολιτικοί της προιστάμενοι της απογορεύουν να λέει κάτι τέτοιο γιατί οι λαοί της Ευρώπης δεν πρέπει να σταματήσουν να τη φοβούνται!

Ακολουθεί το σχετικό video>

Εάν εξακολουθούν να σας μοιάζουν φυσιολογικά όλα αυτά, όσο και το γεγονός ότι μείνατε 18 ώρες εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, ετοιμασθείτε για τα χειρότερα.

Κι εάν η Ουκρανία αισθάνεται ήδη την καυτή ανάσα του Putin δεν υπάρχει ουδεμία ελπίδα να απαντήσει σε τηλεφώνημα του Κυριάκου Μητσοτάκη το πρόσωπο που υποδύεται τον Αμερικανό Πρόεδρο εάν οι Τούρκοι αποφασίσουν να κάνουν απόβαση σε ελληνικό έδαφος.

Ο Erdogan με τους δυτικούς ηγέτες εμπλεκόμενους σε μία δυστοπική πανδημία και μία ακόμη πιο δυστοπική εκστρατεία εμβολιασμού δεν θα μπορούσε να έχει ιδανικότερες συνθήκες για μία επίθεση κατά της Ελλάδας, ένα χρόνο πριν την επέτειο των 100 χρόνων από την Ιδρυση του τουρκικού κράτους.

Είναι ακόμη ιδανικές οι συνθήκες γιατί εάν η ΝΔ και ο Κυριάκος είναι ότι καλύτερο διαθέτει η χώρα από τους παρόντες κομματικούς σχηματισμούς και παρόλα αυτά επιτρέπει στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας να εγκλωβίζει τους οδηγούς επί 18 ώρες στην ελληνική πρωτεύουσα, αντιλαμβάνεστε ότι αυτή η εικόνα κάθε άλλο παρά αποτρεπτική είναι για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Οσο για τα Rafale αποτελεί ερωτηματικό εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από σύσκεψη με τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών θα έχει τα κότσια να δώσει εντολή ώστε να πλήξουν τουρκικούς στόχους.

Η συνέχεια:THE EPOCH TIMES-VIDEO> 50 εκατ. δολάρια από τον Fauci στους επιστήμονες που εξαφάνισαν την εργαστηριακή προέλευση του ιού SARS-COV2 - Κουρδιστό Πορτοκάλι (kourdistoportocali.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: