Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΟΛΟΙ οι Ελληνες εν δυνάμει δότες οργάνων

ΑΙΣΧΟΣ - Ασύλληπτο
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙ

Επειδή αρνούνται οι Ελληνες να γινουν δότες οργάνων ψηφίζουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ δικτατορικο νόμο και τους εξαναγκαζουν να γινουν ΟΛΟΙ δότες υποχρεωτικά.

Οι περισσότεροι Ελληνες έχουν καταλάβει πολύ καλά ότι οι "Εγκεφαλικα νεκροί" δεν είναι νεκροί, αλλά ασθενείς ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

Οτι είναι ΝΕΚΡΟΙ, αυτό είναι ένα ΠΕΛΩΡΙΩΝ διαστάσεων ΨΕΜΜΑ.

Αυτό το ψέμμα κατασκευάσθηκε από τους άπιστους γιατρούς της Μινεσσότα των ΗΠΑ.

Ανακήρυξαν δηλαδη τους, έστω και μακροχρόνια, ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ως "εγκεφαλικά νεκρούς".

Εδώ στην Ελλάδα αυτό το ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ το επευλόγησε πρωτος ο ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗΣ της μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής "Σωτηρικος" Νικόλαος Χατζηνικολάου και το μετέφερε μέσα στην Εκκλησία της Ελλάδος ως ανύπαρκτο πρόβλημα.

Και μέχρι σήμερα η Εκκλησία της Ελλάδος, σιωπά και κωφεύει όχι μόνον στις πονεμένες και αναρθρες φωνές και κραυγες των καθημερινά καννιβαλικώς ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ συνανθρώπων μας, που ως υπερηχιτικη κλαγγή οπλων πολλών και ως επαυξανόμενος ήχος βιαίας και εκκωφαντικής πνοής, καταφθάνουν μέχρι τον θρόνον του Θεού, αλλά και τις φωνές όλων όσων έχουν ευαισθητοποιηθή και ασταματητα κραυγάζουν να σταματήση η Εκκλησία να ανέχεται αυτό το απαίσιο αποτρόπαιο συνεχές και αδιαλλειπτο ΕΓΚΛΗΜΑ διότι πολύ εξοργίζει την ΑΠΟΤΟΜΙΑ του Θεού.

Εστω και αργά, εστω και σημερα, υπαρχει αμεση αναγκη "εξ υπνου εγερθήναι".

Η Εκκλησία να κηρύξη ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΝ.

Μια Εκκλησια, που ευλογεί και επευλογει την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΩΝ Μεταμοσχευσεων, είναι ΕΚΚΛΗΣΙΑ ή σπηλαιο δολοφονων;

Να σταματηση ΑΜΕΣΑ η υπερψήφισι ενός τετοιου αναγκαστικου δικτατορικου νόμου και να αρχίσει την διαφωτιση ολοκληρου του Ελληνικου λαου για την πραγματικη αληθεια του ζητηματος των ανομων και απανθρωπων μεταμοσχευσεων.

Θα παρακολουθουμε να δουμε εαν η Εκκλησια ξυπνηση επιτελους ή θα συνεχίζει να διερχεται τον ...Βαρουχειον υπνον της!!!!

Ιδού το εξοργιστικο δημοσιευμα.

ΟΛΟΙ οι Ελληνες
εν δυνάμει
δότες οργάνων

Εν δυνάμει δότες οργάνων θα είναι στο εξής όλοι, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το νέο προσχέδιο νόμου για τις μεταμοσχεύσεις που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Μόνο όσοι θα έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους, όσο ζουν, με δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, δεν θα είναι εν δυνάμει δότες.

Αναλυτικά, το προσχέδιο νόμου αναφέρει ότι η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο, πραγματοποιείται εφόσον δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του (εικαζόμενη συναίνεση).

Κάθε πολίτης που έχει ενηλικιωθεί, μπορεί να δηλώνει την αντίθεσή του στην αφαίρεση οργάνων του μετά θάνατον, σε ειδικό αρχείο που θα τηρείται στον ΕΟΜ.

Η σχετική δήλωσή του θα πρέπει να φέρει βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής.

Επιπλέον, το νέο προσχέδιο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνονται κατά περίπτωση μεταμοσχεύσεις και από ιδιωτικά νοσοκομεία. Η δυνατότητα για χειρουργική αφαίρεση οργάνων ή μεταμόσχευση δίνεται πλέον σε νοσηλευτικά ιδρύματα - νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου κοινωφελούς και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα αλλά και ιδιωτικές κλινικές.

Επίσης, από το προσχέδιο προσδιορίζονται με σαφήνεια οι περιπτώσεις στις οποίες θα πρέπει να γίνεται αφαίρεση οργάνων από ζωντανό δότη.

Το ζήτημα αυτό, που αφορά κυρίως τους νεφρούς, μέρος του ήπατος και άλλα όργανα, επιτρέπει τη μεταμόσχευση από ζώντα δότη μόνο στον ή στη σύζυγό του, σε ασθενή με τον οποίο υπάρχει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης, σε συγγενή μέχρι και 4ο βαθμό εξ αίματος και 2ο βαθμό εξ αγχιστείας και σε πρόσωπο που υπάρχει άμεση προσωπική και συναισθηματική σχέση.

Στην τελευταία περίπτωση θα πρέπει να δίνεται ειδική άδεια με δικαστική απόφαση αφού ελεγχθούν όλες οι προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων από ζώντα δότη αλλά και η κατάσταση της ψυχικής του υγείας, της ουσιαστικής σχέσης και του συναισθηματικού δεσμού που έχει ο δότης με τον λήπτη.

Σε ό,τι αφορά τις τράπεζες βλαστοκυττάρων (αιμοποιητικών κυττάρων) θα ιδρύονται στο εξής με απόφαση του υπουργού Υγείας και σύμφωνη γνώμη του ΕΟΜ και θα λειτουργούν αποκλειστικά μόνο σε νοσηλευτικά ιδρύματα, στον Δημόκριτο και στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Στο προσχέδιο προβλέπονται ποινές για όσους με τη δική τους συναίνεση δίνουν όργανά τους προς μεταμόσχευση και πολύ αυστηρότερες ρυθμίσεις του προβλέπουν ακόμη και κάθειρξη δέκα ετών και πρόστιμο 290.000 ευρώ για οργανωμένες ομάδες που συμμετέχουν στη διακίνηση και εμπορία οργάνων.

«Ναυτεμπορική» 30/03/2011 -ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή : ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ

Σχόλιο: Έχουμε ξεκάθαρα πλέον ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, απεριορίστου χρόνου. Η Εκκλησία γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει δικτατορία και γι'αυτό σιωπά. Διότι και η ίδια είναι μια δικτατορία αιωνίου χρόνου. Κανείς μας δέν έχει ξεχάσει τις ανίερες και πορνικές σχέσεις της Εκκλησίας με την προηγούμενη στρατιωτική δικτατορία. Αυτόν τον ανίερο γάμο της υποτιθέμενης Εκκλησίας πληρώνει η Ελλάδα ακριβά απο τους αντιστασιακούς πασοκτζήδες, οι οποίοι στριμώχνοντας εκβιαστικά τους Έλληνες και τους Χριστιανούς που δέν αντιστάθηκαν, διέλυσαν τα πάντα. Σήμερα ο Ιερώνυμος πιστεύει ότι είναι επικεφαλής μιας Εκκλησίας, της ίδιας Εκκλησίας που είχε για ηγέτες τον Χρυσόστομο ή τον Μέγα Βασίλειο. Κανείς μας δέν καταλαβαίνει την διαφορά. Πατώντας σε αυτό το ένδοξο παρελθόν εκβιάζει τα συναισθήματα των Χριστιανών. Διότι για συναισθήματα προκειται. Ακύρωσαν το Αρχονταρίκη και όλοι έκλαψαν διότι χάθηκε ο Ορθόδοξος λόγος απο την τηλεόραση. Ενώ ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά ότι ο Δημητριάδος μόνο Ορθόδοξος δέν είναι. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Αμέθυστος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ'.

Σωστα τα λες Αμέθυστε...ομως τι 'μέλλειν γενέσθαι';

Μυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΟΜ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.
ASLAN

χαλαρωσε είπε...

σκεψου να εχεις την καρτα του πολιτη, οπου θα αναγραφεται μεχρι και τι νουμερο συκωτι εχεις, και να σπασει ο εξω-απο-εδω το ποδι του και οταν θα εισαι εσυ η το παιδι σου στο νοσοκομειο να εχει αναγκη μοσχευματος ο Ροκ φελερ, και κανε το συνδυασμο τωρα και σκεψου να ταιριαζουν και τα νουμερα απο υα συκωτια ή απο κανενα ματι η οτι αλλο. Τοτε αδερφε μου να εισαι σιγουρος οτι το πολιτικο κορακοσυστημα ως πολιτη θα σου δωσει καρτα. Ε αυτη την καρτα να την παρεις αδερφε μου.