Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Πηγή : www.olympia.gr

Έγινε χθες και η περίφημη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. Το συμπέρασμα που βγαίνει σε συνδυασμό με τις δηλώσεις από την συνάντηση με τον αόρατο Πρόεδρο, είναι ότι όλοι , εκτός των δυο αριστερών κομμάτων, χρησιμοποιούντες την πλούσια ελληνική γλώσσα συναινούν με τα μέτρα.! Τι και αν ο ΣΑΜΑΡΑΣ έπαιξε με το θέατρο που λέγεται, όχι ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ, αλλά ΖΑΠΠΕΙΟ 2, στην ουσία είπε ναι! Τώρα τι θα κάνει ; Θα πάει για ΖΑΠΠΕΙΟ 3,4 και πάει λέγοντας; Μόνο που αυτή την φορά θα είναι μόνος του.
Τι είπαν ο αόρατος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ο Γιώργος; Ο μεν αόρατος ενδιαφέρεται για τον χαμηλοσυνταξιούχο, άνεργο, χαμηλόμισθο! Ναι έδειξε ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ συμπόνια. Προεδρικό δούλεμα από το τέως παλάτι.
Ο άλλος, ο ΓΙΩΡΓΟΣ, έχοντας πάρει το οκ από τα πολιτικά κόμματα, είπε ότι θέλει να σώσει την χώρα από την χρεοκοπία! Φυσικά με αντάλλαγμα την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και την χρεοκοπία των ελλήνων πολιτών. Ένα γενικό ξεπούλημα προς όφελος των αγορών και προπαντός της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, η όποια ενδιαφέρεται να αγοράσει όλη την χώρα, εύκολα άπλα και φυσικά μέσω χρηματιστηρίου! Έτσι ακριβώς. Αυτό εννοεί να σώσουμε την χώρα από την χρεοκοπία. Διότι αν αυτός και τα υπόλοιπα συμπλέοντα κόμματα ήθελαν πραγματικά να σώσουν την χώρα οι κινήσεις τους θα ήταν άλλες. Αλλά όλοι είναι στο κόλπο. Οι μεν ΛΑΟΣ, ΝΤΟΡΟΥΛΑ , ελπίζουν σε μία οικουμενική, σήμερα προβάλλουν το θέμα ακόμη και εφημερίδες που έλεγαν να φύγει ο Γιώργος, η δε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ περιμένει το ώριμο φρούτο να γίνει κυβέρνηση. Να τα βρει όλα τα βρει όλα έτοιμα. Αλλά έχω ένα βασικό ερώτημα. Ψηφοφόρους θα βρει;
Σήμερα έπεσε η αυλαία της επιθεώρησης ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ,. Μία παραγωγή όπου έλαβε μέρος πλήθος ηθοποιών.
Και φυσικά όπου νάνε έρχεται στην χώρα ο ΕΔΟΥΑΡΔΟ ΛΩ ο Β΄.
Τι μένει φίλοι μου; Βαρέθηκα να το λέω. ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
Υ.Γ. Και για να δείξει το σύστημα τι καλό είναι. Έβαλε τον γιαουρτά, τον άνεργο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ, να ζητήσει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Είδες τι καλό είναι το σύστημα;
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

1 σχόλιο:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Όση σχέση 'μπορεί να έχουν οι ''αρχαιολάτρες'' και οι ελληνόφωνοι πρακτορίσκοι με τον Ελληνισμό,άλλη τόση οι έντιμοι Έλληνες με τους κλεπτοκράτες δημαγωγούς.

Τα πράγματα,πια,είναι ευδιάκριτα και η περίοδος της Ψευδομεταπολίτευσής των έχει ανεπιστρεπτί παρέλθη.ΟΥΔΕΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙ,ΟΣΑ ''ΜΕΣΟΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ'' και εάν αναγγείλουν,πειραματιζόμενοι επί χάρτου και επικοινωνιακών πρώτων εντυπώσεων.Αυτή η κ ο υ τ ο π ο ν η ρ ί α και αυτή η σ κ ο π ι μ ό τ η τ α είναι που μας ενέπλεξε και διεθνώς και μας διέσυρε,ενώ ο ελληνικός λαός,από την άλλη,είναι φύσει χαρισματικός.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ-ΛΗΙΣΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ,ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΑΣΦΑΛΩΣ,ΒΕΒΑΙΩΣ,ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ.