Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Aποδοκιμασθηκε ο Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος στην Καβαλα

Πηγή : ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ
Aποδοκιμασθηκε ο Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος στην Καβαλα

Μολις ετοιμασθηκε η στιγμη των προσφωνησεων, αμεσως ακουστηκαν φωνες απο το πληθος, που του εκαμαν την πρωτη προσφωνησι.

"Βαρθολομαιε δεν εισαι αποδεκτος
στην Καβαλα,
εισαι αιρετικος".

Ο Αρχιαιρεσιαρχης αιφνιδιαστηκε και χαμογελασε για τα ματια, ενω μεσα του εβραζε απο το μισος του.

Και ενω εσπευσαν οι αστυνομικοι να συλλαβουν τους φωνασκουντες, ο Αρχιαιρεσιαρχης απευθυνθηκε προς αυτους και τους ειπε να τους αφησουν, αλλα βεβαια εννοουσε μπουζουργιαστε τους και πεταξτε τους στα μπουντρουμια.

Μετα βεβαια, για να διασκεδασθη το πραγμα, το αθλιο παπαδαριο διεδωσε οτι ηταν ενας μεθυσμενος αυτος που φωναξε.


EΛΑΧΙΣΤΟΙ

ΚΟΣΜΙΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ

ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ


 
Ολοκληρος ο νομος Καβαλας εχει περιπου διακοσιες χιλιαδες 200000κατοικους, υποτιθεται κοσμικοχριστιανους, ενω η πολι της Καβαλας περιπου 70000χιλιαδες, που εχουν μεσανυχτα απο την Ορθοδοξη Πιστι και αγνοουν τα οσα συμβαινουν και διαπραττονται καθημερινα ανα τον κοσμον, απο τους Λατινοφρονες και Οικουμενιστες και Πανθρησκειαστες Βαρθολομαιους κ.λ.π. μειοδοτες της Πιστεως των Ορθοδοξων.

Παρα ταυτα, ελαχιστοι υποδεχθηκαν τον Βαρθολομαιο και ας λενε τα γνωστα ψευδεπιγραφα δουλοπρεπη Φαναριωτικα παπαγαλακια, ο ΨΕΥΔΟΑΜΕΝ και ο κουλτουρο...ερωτιαρης φιλος της ΖΩΖΩΣ του Φαναριου, οτι τον υποδεχθηκαν χιλιαδες.

Που τις ειδαν τις χιλιαδες;

Ουτε εκατονταδες δεν ηταν, παρα τις προαγγελιες και τις πληρωμενες προβολες και διαφημισεις.

Ελαχιστοι ηταν, όσους βλεπετε και στην παραπανω φωτογραφια, ισως εστω και λιγο περισσοτεροι.

Ηταν αφθονο παπαδαριο, ναι.

Αυτα μας ειπε κληρικος που ηταν παρων και μας τηλεφωνησε.


Ο Αρχιαιρεσιαρχης επαθε πραγματικη ψυχρολουσια απο την περιφρονησι του πιστου λαου ακομα και αυτων των κοσμικοχριστιανων που τον ....ρενουν με τα ανθη της ντροπης.

Και αυτος ο αξιοθρηνητος, συνηθως κομπορρημονει οτι ειναι ο ...καποιος ...Μεγας Ναπολεων!!!

Να μην αβασκαθη... ο ταλαιπωρος!!!

Εκεινο παλι που πραγματικα εντυπωσιαζει, ειναι το πληθος των αστυνομικων που τον κυκλωνει, τον περιβαλλει και τον προστατευει.

Ισως για να μην τον αποδοκιμασουν οι ...εξαλλοι και οι...ακραιοι!!! πιστοι και ευσεβεις Ορθοδοξοι Χριστιανοι, τους οποιους μισει θανασιμα.

Τον εχουν γινει πραγματικοι εφιαλτες.

Αν δουμε και τις υπολοιπες τιμες και τα σαλιαρισματα των διαφορων πολιτικων και δημοτικων... αρχοντων που δεν εχουν καμμια αξια, αφου η τιμη τους αυτη ειναι ατιμια πραγματικη για τον αποδεκτη τους, που είναι βλασφημος εξωμοτης και βεβηλος καπηλος του Πιστευω των Ορθοδοξων Χριστιανων, που αρνειται την Μοναδικοτητα της Εκκλησιας και εισαγει μεσα Της και τους αιρετικους της πασης μορφης, του παντος ειδους και του παντος χρωματος.


Εγραψε επισης ενα απο τα χρηματοδοτουμενα αναισχυντα κορακοπαπαγαλακια, οτι ο Αρχιαιρεσιαρχης ζητησε να μην διωχθη ενας απο τους συλληφθεντες.

Μεγαλη η χαρι του!!!


Πρεπει να γνωριζουν ομως ολοι οι Ελληνες οτι οι δεσποταδες του εξωτερικου - και ο Βαρθολομαιος - δεν προστατευονται απο τους νομους του Ελληνικου Κρατους, εκτος αν υποβαλλουν μηνυσεις αυτοι οι ιδιοι.

Θα ειναι δε μεγαλη, απεριγραπτη τιμη και δοξα για τον καθε πιστο, που θα διωχθη ποινικα απο τον Αρχιαιρεσιαρχη.

Εμεις παντως, θα παρακολουθουμε ανελλιπως τα γεγονοτα και θα σας ενημερωνουμε.

Παντως φοβουμαστε οτι με την φυγη του Αρχιαιρεσιαρχου απο την ευλογημενη Μακεδονια μας ....καποιες πυρκαϊες θα πιασουν στα σπαρτα μας!!!

Αυτο συνηθως συμβαινει απο οπου και αν διερχεται.

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ν. είπε...

Μα τί λέτε κύριε Οδυσσέα! Είναι πράγματα αυτά, να αποδοκιμάσουν οι καθωσπρέπει χριστιανοί τον αιρεσιάρχη Βαρθολομαίο; Σώνει και καλά επειδή το θέλει η παράδοση της Εκκλησίας μας, επειδή το επιβάλλουν οι άγιοί μας και το ευαγγέλιο, να αντισταθούμε; Να χαλάσουμε το προφίλ μας, να τσαλακώσουμε την υπόληψή μας, να μας δείχνουν με το δάκτυλο ως φανατικούς και φονταμενταλιστές; Να κατέβουμε στο πεζοδρόμιο για τα ιερά και τα όσιά μας, για την πίστη μας; Δεν είμαστε καλά. Τί θέλετε και μας ξεσηκώνετε. Αφήστε μας στον ύπνο μας, στην καλοπέρασή μας. Να ενημερωνόμαστε, να γράφουμε κανά δύο σχόλια, έτσι για το καλό, και μετά να γυρίζουμε πλευρό. Πάρτε το χαμπάρι. Είμαστε οι Χριστιανοί των εσχάτων, οι ογδοΐτες. Ζούμε σε χρόνια αποκαλυπτικά και δεν έχουμε καταλάβει το παραμικρό. Αφήστε μας σας παρακαλούμε στην ησυχία μας και στο λήθαργό μας. Στο κάτω κάτω έτσι μας αρέσει. Να βολευόμαστε και να εφησυχάζουμε. Αυτά είναι για τους ταλιμπάν και τους ζηλωτές. Εμείς είμαστε καθωσπρέπει....


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Αμέθυστε
είναι παρήγορο ότι κάποιοι αρχίζουν, εστω και με καθυστέρηση, και ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Ιεράρχες
(Ας ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ)
που χρησιμοποιούν αστυνομικούς και που ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ, και φυλακίζουν ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥς ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΣ( ΒΛΕΠΕ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ)
οι οποίοι τους κάνουν ΕΛΕΓΧΟ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ.

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΓΔΟΪΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...